Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Azért én alapvetően örülök, hogy itt sikerült megoldanod a Föld energiaínségét ;) ;) :devlish: Elvégre környezetvédő vagyok ;) ( ne nézd légyszi, hogy milyen motor ketyeg a kocsimba ) :lol: Hú gecc, mondtam h szóljál, mert elfelejtem. ;) :lol: :lol: :lol: ;) Nemgáz. Szóval meglesz? vagy még utánna kell járni? Mikor írjak rád? :P ( részemről akár a postai dolog is megoldható amúgy )
zotya975 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Nyáron milyen százalékokkal fogod nyomni ? Vissazállok a felesre, semmi értelmét nem látom, hogy 33-66%-al járjak. Többet is eszik elektronika nélkül, meg ha bejön egy hidegebb reggel akkor gyalázatossan indul. Vagy ki tudja, az a baj hogy mostanában nem tudtam teletankolni, anyagi okok miatt, hogy fogyasztást mérjek. Csak sejtem, hogy így több etanollal jóval többet eszik.
mélykék76 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 ....;) :devlish: Elvégre környezetvédő vagyok :lol: ( ne nézd légyszi, hogy milyen motor ketyeg a kocsimba ) :lol: Katalizátor vajon miiiiiiiiiiii ? Mi ? :lol: :lol:
Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Katalizátor vajon miiiiiiiiiiii ? Mi ? :lol: :lol: Hát őőőőőő.... :devlish: :lol: Van benne......... :lol: de a közeljövőben szándékok vannak vele ;)
Guest Sanci Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Komolyan megrázott amúgy... Nemtudom miért. Fel akart egy kicsit villanyozni.. :devlish: :lol: :lol:
Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Fel akart egy kicsit villanyozni.. :lol: :lol: :lol: Sikerült :devlish: :lol:
spzoli Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 ;) :devlish: Elvégre környezetvédő vagyok ;) ( ne nézd légyszi, hogy milyen motor ketyeg a kocsimba ) :lol: :lol: :lol: :lol: ;) Nemgáz. Szóval meglesz? vagy még utánna kell járni? Mikor írjak rád? :P ( részemről akár a postai dolog is megoldható amúgy ) Találtam vmit, de nem tudom ez az-e amit mondtam. Am a héten hosszbordásszíj csere lesz valamikor...de j ;) ó
beligrom Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 felraktam az uj szárnyakat. 2mm-rel eláll picit, azt ragasszam? ha igen mivel?
Guest Sanci Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Zoli! Te nagy Operás vagy, hogy a bánatba lehet letiltani a sorkijelölést? :devlish:
mélykék76 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 ....Zoli! Te nagy Operás vagy.... Jahh, éves bérlete van asszem, meg az Operabálról egy csomó közös képen Tüncikével :devlish: :lol: :lol: :lol:
Guest Sanci Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Jahh, éves bérlete van asszem, meg az Operabálról egy csomó közös képen Tüncikével ;) ;) ;) ;) B+ :P :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;) De nem erre céloztam.. ;)
Hjoe Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Nos nem akarlak elkeseríteni, de többet nem igen fogsz kapni érte :lol: Persze legyen szerencséd, és találj egy olyan...(nem is tudom minek nevezem) embert aki ad érte 650-et :lol: Ezért nem adom el. Féláron biztos nem.... ha hamarabb szolsz megvettem volna 400ért a tiédet mondjuk :devlish: Annyiért nekem is kell. Akkor árverés ? 420.000 először.... Nem vennék pl nissan almerat, de van fenn 2006os is 1.3ért.... Fastraknak már nincs semmi értékük. Ez a baj. A nagy válság előtt még volt nekik. Annak idején, lassan 2 és fél éve, még 2007 novemberben, apám 100 darab 10ezrest adott érte. Kerek egymillióért vette. Én meg 120ért a négy felnit gumival. Tehát 1.120.000-be van így ahogy kinéz. Most meg 650ért kéne eladnom? Akkor inkább nem veszek helyette másikat... Ködlámpa, 2 légzsák, központi zár, riasztó, ennyi az extrám.
Alex0403 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Találtam vmit, de nem tudom ez az-e amit mondtam. Am a héten hosszbordásszíj csere lesz valamikor...de j :devlish: ó Mekkora motor duruzsol alattad? 16v, vagy 8v?
spzoli Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Zoli! Te nagy Operás vagy, hogy a bánatba lehet letiltani a sorkijelölést? :devlish: Milyen sorkijelölést? Nekem többnyire default. Nekem olyan kéne, hogy új ablakban nyissa meg, ha rákattolok vmi linkre nem a böngészőben...de ilyen sincs... :lol: Jahh, éves bérlete van asszem, meg az Operabálról egy csomó közös képen Tüncikével :lol: ;) ;) :P Vazz... ;) Most lebuktam. :lol: Mekkora motor duruzsol alattad? 16v, vagy 8v? SEre van alakítva :lol: Viszont ott a klíma, ugyh mókás lesz.
invictus Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 felraktam az uj szárnyakat. 2mm-rel eláll picit, azt ragasszam? ha igen mivel? Szárnyakat? Képek? :devlish:
zotya975 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 felraktam az uj szárnyakat. 2mm-rel eláll picit, azt ragasszam? ha igen mivel? Hagyd a fenébe a ragasztót, tegyél átmenőcsavart! ;) :lol: Jahh, éves bérlete van asszem, meg az Operabálról egy csomó közös képen Tüncikével :lol: :lol: :lol: ;) Donatellácska is rajta van a képen? :devlish:
Alex0403 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 SEre van alakítva :lol: Viszont ott a klíma, ugyh mókás lesz. C14SE? vagy C16SE? Szárnyakat? Képek? :lol: Igen igen! Képeket szeretnénk :devlish:
spzoli Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 C14SE? vagy C16SE? Igen igen! Képeket szeretnénk :devlish: 16, de minden ki van írva az adatlapon... :lol:
Alex0403 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 16, de minden ki van írva az adatlapon... :lol: Ja ja...miután kifaggattalak, esett le hogy adatlapot nézzek. :devlish: Miért nem rakod be aláírásba? Mondjuk a ...egy szar szemét szar alak...-al sincs semmi bajom :lol: :lol: :lol:
spzoli Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Ja ja...miután kifaggattalak, esett le hogy adatlapot nézzek. :devlish: Miért nem rakod be aláírásba? Mondjuk a ...egy szar szemét szar alak...-al sincs semmi bajom ;) :lol: :lol: Azért nem rakom, mert már máshol kiírtam. Akit érdekel az megtalálja, aki meg csak kérdez..... :lol: :lol:
daykiller Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Milyen sorkijelölést? Nekem többnyire default. Nekem olyan kéne, hogy új ablakban nyissa meg, ha rákattolok vmi linkre nem a böngészőben...de ilyen sincs... :lol: Vazz... ;) Most lebuktam. :lol: SEre van alakítva :lol: Viszont ott a klíma, ugyh mókás lesz. De még mekkora szopacs lesz. :devlish: :lol:
Alex0403 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Azért nem rakom, mert már máshol kiírtam. Akit érdekel az megtalálja, aki meg csak kérdez..... :devlish: :lol: Az aláírásodból eszembe jut, hogy még középiskolába volt egy tanárom aki mindig szar szemét csibész trógernek hívott minket. És hihetetlen gyorsan tudta mondani..... :lol: De még mekkora szopacs lesz. :lol: :lol: Jóóóó az, csak a szerszám jó oldalán álljon az ember ;)
Guest Sanci Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Donatellácska is rajta van a képen? :devlish: Apuuuu..!!! :lol: :lol: :lol:
daykiller Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Az aláírásodból eszembe jut, hogy még középiskolába volt egy tanárom aki mindig szar szemét csibész trógernek hívott minket. És hihetetlen gyorsan tudta mondani..... :lol: Jóóóó az, csak a szerszám jó oldalán álljon az ember :lol: Ebből a szempontból pont a rossz oldalán. :devlish:
spzoli Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 De még mekkora szopacs lesz. :lol: :lol: Emelő van, bak van, szerszám van, fedett hely van, tudás van, alkatrész van, sör van, idő van. Baj van? Dehogy van. :lol: CARAVAN :devlish:
Recommended Posts