zotya975 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Na még esik egy kicsit, aztán fennakadok ültetés nélkül is. :devlish: De van előnye, elengedett kormánnyal magától betalál a kocsi a helyére. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Na még esik egy kicsit, aztán fennakadok ültetés nélkül is. :devlish: De van előnye, elengedett kormánnyal magától betalál a kocsi a helyére. :lol: http://kep.psharing.com/354432.jpg Nálam is hasonló állapotok vannak, csak nekem még a garázs tetejét is megkezdte a szél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Nálam is hasonló állapotok vannak, csak nekem még a garázs tetejét is megkezdte a szél :lol: Hát a háztetőn még nem néztem körül, az első pár évben költözés után mindíg lejött pár négyzetméter zsindely, hogy aranyozzam be a mester kezét! :devlish: De úgy látszik körbeértem a necces helyeken, mert mostanában semmi nem potyog lefele. Most csak a pince ázik be a teraszon keresztül, de azt megoldottam, kiveszítettem alá buggyosan fóliát, így legalább vödörbe csöpög. Meg kell majd csinálnom, fel nem bontom, hanem azt találtam ki, hogy az ajtó elé, ahol megáll a víz, építek be egy padlóösszefolyót, leviszem a pincébe, onne meg ki oldalt. Évente egyser-kétszer van ilyen, csak aztán ahogy elmegy a vihar el is felejtem az egészet. Milyen fedés van a garázson? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Debrecent nagyon elkerülte ez az özönvíz... Szerencsére itt csak úgy szemerkélt, de annyi. Néha rákezdett de az tartott 1 óráig se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Nálam is hasonló állapotok vannak, csak nekem még a garázs tetejét is megkezdte a szél :lol: Mégis elengedte magát? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Mégis elengedte magát? :devlish: Lehet Ő hegesztette :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Lehet Ő hegesztette :lol: Nem. Azt az anyagot elég sz.r hegeszteni :lol: Amikor ott voltam akkor is lobogott, de nem tűnt úgy hogy ne bírná ki. Csak a leg-széle mocorgott. Kíváncsi vagyok mennyi cserép maradt még a mi tetőnkön, ha pár km-el odébb a garázstetőt megkezdte :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Na még esik egy kicsit, aztán fennakadok ültetés nélkül is. :lol: De van előnye, elengedett kormánnyal magától betalál a kocsi a helyére. :lol: http://kep.psharing.com/354432.jpg Legalább nem koccolod le a visszapillantót. :lol: Egyébként nem azt mondtad, hogy raktál le valamilyen lapokat/betonkockákat? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Hát a háztetőn még nem néztem körül, az első pár évben költözés után mindíg lejött pár négyzetméter zsindely, hogy aranyozzam be a mester kezét! :devlish: De úgy látszik körbeértem a necces helyeken, mert mostanában semmi nem potyog lefele. Most csak a pince ázik be a teraszon keresztül, de azt megoldottam, kiveszítettem alá buggyosan fóliát, így legalább vödörbe csöpög. Meg kell majd csinálnom, fel nem bontom, hanem azt találtam ki, hogy az ajtó elé, ahol megáll a víz, építek be egy padlóösszefolyót, leviszem a pincébe, onne meg ki oldalt. Évente egyser-kétszer van ilyen, csak aztán ahogy elmegy a vihar el is felejtem az egészet. Milyen fedés van a garázson? Bitumenes hullámlemez. Mégis elengedte magát? :lol: Ja, a legfelső, átszakadtak rajta a palaszegek, és szépen visszahajlott a tető belseje felé. Az a ciki, hogy pont alatta volt a cement, amit a vakoláshoz vettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 A fórumlakó minősítést meg tudom én is változtatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 A fórumlakó minősítést meg tudom én is változtatni? Persze, a vezérlőpultban. Nekem sem a telefonszám a minősitésem. :devlish: (beállitások-felhasználó titulusa) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 A fórumlakó minősítést meg tudom én is változtatni? A csoportot nem, kép alattit igen. Más: vazze, vasút az annyi. kész, down. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 A csoportot nem, kép alattit igen. Más: vazze, vasút az annyi. kész, down. :devlish: ?? Az eső miatt, vagy úgy amúgy befuccsolt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Mellesleg, nem tudom feltűnt-e valakinek, van egy új sorocska az aláirásomban. Esetleg nem tudná valaki hasznositani, akár valakinek beajánlani? Természetesen "jóárasitva" gondoltam. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 ?? Az eső miatt, vagy úgy amúgy befuccsolt? :lol: Szerintem az ilyen helyzetek miatt, amik tegnap óta alakultak ki az országba: :devlish: 1 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 ?? Az eső miatt, vagy úgy amúgy befuccsolt? :lol: Szél, eső, csillagok állása stb. Felénk 100-150 perces késések vannak. Felsővezetékeken fák meg ilyesmik. A 11:15-ös gyorssal jöttem haza, amivel 12:45-re haza is értem, annyit késett. :lol: Mellesleg, nem tudom feltűnt-e valakinek, van egy új sorocska az aláirásomban. Esetleg nem tudná valaki hasznositani, akár valakinek beajánlani? Természetesen "jóárasitva" gondoltam. :lol: :lol: Én láttam... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Szerintem az ilyen helyzetek miatt, amik tegnap óta alakultak ki az országba: :devlish: 1 2 Szépen lerántotta a vezetékeket, még a megkerülőt is. Szólhatott nagyot.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 A csoportot nem, kép alattit igen. A kép alattit szeretném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 A kép alattit szeretném. Vezérlőpult, Adatok szerkesztése és A felhasználó titulusánál tudod. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Esetleg aha valakit érdekel, mi a helyzet az országban tiszta armageddon! :devlish: Vagy esetleg :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Persze, a vezérlőpultban. Nekem sem a telefonszám a minősitésem. :devlish: (beállitások-felhasználó titulusa) A kép alattit szeretném. Vezérlőpult, Adatok szerkesztése és A felhasználó titulusánál tudod. :lol: Há'hisz'azt mondtam én is! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Persze, a vezérlőpultban. Nekem sem a telefonszám a minősitésem. :devlish: (beállitások-felhasználó titulusa) Köszi szépen. :lol: Vezérlőpult, Adatok szerkesztése és A felhasználó titulusánál tudod. :lol: Köszi szépen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 A kép alattit szeretném. Ha még nem találnád itt egy kis segítség! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Ha még nem találnád itt egy kis segítség! :devlish: Köszi. Épp most bukkantam rá. Elég gáz....2 év állt rendelkezésemre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Szél, eső, csillagok állása stb. Felénk 100-150 perces késések vannak. Felsővezetékeken fák meg ilyesmik. A 11:15-ös gyorssal jöttem haza, amivel 12:45-re haza is értem, annyit késett. :lol: Tegnap hiradóba figyeltem az ilyen durva videókat... Elszomorító Ha nézek, kicsit hiányzik a tél :lol: Neki sincs tetősínje ;) csak olyan tetőcsomagtartója mint nekem. Én leszedem ha nem kell :lol: Légellenállás, súly - 0,5 lóerő :lol: Szerintem az ilyen helyzetek miatt, amik tegnap óta alakultak ki az országba: :devlish: 1 2 Elég kemény képek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts