Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Látom neked az ültetés a mániád ;) Elismerem, hogy szebb úgy az autó, az én csőrömet is baszirgálja, hogy magas a verdám mint a fűrészbak ;) gondolkodom is, a koni gátlón, és rúgón (megfogadva a tanácsod) Na de az autóm a munkaeszközöm, több mint 2 ezer Km-t megyek vele havonta, és olyan szar utakon, hogy leírni nem tudom. Zircen egy kezemen megtudom számolni a rendes aszfaltot :lol: A céges autó ültetve volt sportgátlók, minden, és ilyen szar utakon 70-80-nál többet nem tudtam menni vele, mert annyira pattogott :lol: a parkolást, meg a kapubejárókat ne is említsem, horror volt a középső kitámasztók :lol:

Igen, ezért kell választani. Olyat nem lehet összehozni hogy magas, és puha legyen de alacsonynak látszódjon. Ezekből szoktak létrejönni azok a műanyag-kupacok amik 13-as felnin billegnek, olyan magasan mint az enyém, tökig lehúzott lökösökkel, de küszöb nélkül, nehogy leérjen a kapubejárón. Vagy arra akarod használni amire most használod, vagy csinálsz egy óvatos használatra, durva kompromisszumokkal még használható szobrot. Zoli se az Astrával futárkodik :devlish: Sajnos nem tettek olyan utakat alánk hogy ezt meg lehessen csinálni :lol:

Megosztás:

Látom neked az ültetés a mániád :lol: Elismerem, hogy szebb úgy az autó, az én csőrömet is baszirgálja, hogy magas a verdám mint a fűrészbak :lol: gondolkodom is, a koni gátlón, és rúgón (megfogadva a tanácsod) Na de az autóm a munkaeszközöm, több mint 2 ezer Km-t megyek vele havonta, és olyan szar utakon, hogy leírni nem tudom. Zircen egy kezemen megtudom számolni a rendes aszfaltot :devlish: A céges autó ültetve volt sportgátlók, minden, és ilyen szar utakon 70-80-nál többet nem tudtam menni vele, mert annyira pattogott :lol: a parkolást, meg a kapubejárókat ne is említsem, horror volt a középső kitámasztók :lol:

Nem mánia, csak ha nem akarja kinevettetni magát az ember, akkor előbb leülteti, majd ahhoz rakosgatja a köntöst. Nyilván, ha valaki használja is az autót rendesen, akkor annak nem csak az ültetés felesleges, sőt hátrány, hanem a földig húzott bojlerek is. Legalábbis én így látom, ellenvélemény persze lehet. ;)

Megosztás:

Nem mánia, csak ha nem akarja kinevettetni magát az ember, akkor előbb leülteti, majd ahhoz rakosgatja a köntöst. Nyilván, ha valaki használja is az autót rendesen, akkor annak nem csak az ültetés felesleges, sőt hátrány, hanem a földig húzott bojlerek is. Legalábbis én így látom, ellenvélemény persze lehet. :lol:

Pedig ezt a lököst még fel akarom rakni :lol: Csak legyen ídőm színre fújni, már csavarozom is fel :devlish:

Megosztás:

De a tikrács fekete legyen... :lol:

Rendben...Fekete lesz a tyúkrács :lol: ;)

Olyan furcsa hallani/olvasni hogy valakinek ez idő-, és nem -pénz és fényezőkeresés-probléma :devlish: :lol:

Szégyenlem is magam, de a saját autómra soha nincs időm :lol: Kb fél éve már hogy elkészült ez a lökös...és kb 1éve tervezem az autó új színét, de ahhoz legalább kéne 2 hónap "pihenés".

Megosztás:

Ma csak perceken múlhatott, hogy nem rám dőlt egy hatalmas tölgyfa Piliscsabán. Ha 1-2 perccel korábban indulok haza a lányomtól, a fa az én autómra dőlhetett volna. Így aztán egy szegény autóstárs szép új Fordja került szétlapításra a töki elágazásban.... :lol: Úgy tűnt nekem, hogy éppen elsőbbségadás jogcímén álldogált a kereszteződés előtt amikor megkapta az égi áldást. Amikor odaértem már csak a kocsi fényszórója látszott ki a fa koronájából. :devlish:

Megosztás:

Ma csak perceken múlhatott, hogy nem rám dőlt egy hatalmas tölgyfa Piliscsabán. Ha 1-2 perccel korábban indulok haza a lányomtól, a fa az én autómra dőlhetett volna. Így aztán egy szegény autóstárs szép új Fordja került szétlapításra a töki elágazásban.... :lol: Úgy tűnt nekem, hogy éppen elsőbbségadás jogcímén álldogált a kereszteződés előtt amikor megkapta az égi áldást. Amikor odaértem már csak a kocsi fényszórója látszott ki a fa koronájából. :lol:

íííí... :lol: szerencsétlen :lol: És akik benne ültek? :devlish:

Megosztás:

Látom neked az ültetés a mániád :lol: Elismerem, hogy szebb úgy az autó, az én csőrömet is baszirgálja, hogy magas a verdám mint a fűrészbak ;) gondolkodom is, a koni gátlón, és rúgón (megfogadva a tanácsod) Na de az autóm a munkaeszközöm, több mint 2 ezer Km-t megyek vele havonta, és olyan szar utakon, hogy leírni nem tudom. Zircen egy kezemen megtudom számolni a rendes aszfaltot :devlish: A céges autó ültetve volt sportgátlók, minden, és ilyen szar utakon 70-80-nál többet nem tudtam menni vele, mert annyira pattogott :lol: a parkolást, meg a kapubejárókat ne is említsem, horror volt a középső kitámasztók :lol:

I_S F astrája pont ilyen volt... ültetve, keményítve, peresgumi, nagyfelni.

Havi 2-3000 km-t használta.

Nem kell annyira félni, nem lesz veseköve az embernek. :lol:

Megosztás:

Már fél éve próbálom magam rászánni, hogy levegyem az indítómotort... :lol: jövő hét hétvégén muszáj levennem, mert kampó lett neki! :lol: Benéztem az egyik szerelőhöz, aki azzal kezdte, hogy 10e a munkadíj és utána sorolta a többit! Magamba számolgattam és ~30e jött ki! Kenje a hajára!

Én Debrecenben az Acsádi úton cseréltettem egy ugyanolyan felújított Boschra 25-ért :P de nincs is bajom vele azóta se.. ;)

Király egy munkahely, van vagy 4 főnököm, holnap egész napra esőt mondanak, 100% hogy nem lesz meló, de egyiknek sincs annyi esze, hogy körbetelefonáljon, lehet sokáig aludni, felkel a csapat hajnalban, összeszedjük az embereket, aztán felhívjuk, képzeld esik, elinduljunk? ;)

Jah :lol: asszony ment melózni azt kivitt, ne ázzak már ronggyá a bringán meg a kocsit se indítsam be már érte -haza meg valahogy csak hazajutok :devlish: 1 órát ketyegett a keverő számlálója fölöslegesen (végülis legalább a légrendszert feltöltötte és ki tudott folyni a silókból a beesett víz) pedig csörögtem előtte, hogy "szakad az eső, kimenjek-é?" "menjünk azt majd lesz valami.." ;) kár volt, kolléga meg úgyis ment Db.-be azt hazahozott ;) ez aztán a kényelem.. ;)

Most meg azon gondolkozok, hogy kimegyek pecázni a tóra :lol: jobb dolgom úgysincs.. ;)

Megosztás:

Jah :lol: asszony ment melózni azt kivitt, ne ázzak már ronggyá a bringán meg a kocsit se indítsam be már érte -haza meg valahogy csak hazajutok :devlish: 1 órát ketyegett a keverő számlálója fölöslegesen (végülis legalább a légrendszert feltöltötte és ki tudott folyni a silókból a beesett víz) pedig csörögtem előtte, hogy "szakad az eső, kimenjek-é?" "menjünk azt majd lesz valami.." ;) kár volt, kolléga meg úgyis ment Db.-be azt hazahozott :P ez aztán a kényelem.. ;)

Most meg azon gondolkozok, hogy kimegyek pecázni a tóra :lol: jobb dolgom úgysincs.. ;)

Én is felkeltem időben ahogy szoktam, aztán megcsörgettem a csávót aki szedi össze az embereket, elindult-e, hát már tegnap beszélt a főnökkel hogy pihi lesz, nem szóltak? Hát nem , két házzal tőlem balra lakik a főnököm. :lol: Pedig még mindíg ágyban lennék. Horgászni? Az jó, ha beleesel a vízbe, észre sem veszed. :lol:

Megosztás:

Én is felkeltem időben ahogy szoktam, aztán megcsörgettem a csávót aki szedi össze az embereket, elindult-e, hát már tegnap beszélt a főnökkel hogy pihi lesz, nem szóltak? Hát nem , két házzal tőlem balra lakik a főnököm. :devlish: Pedig még mindíg ágyban lennék. Horgászni? Az jó, ha beleesel a vízbe, észre sem veszed. :lol:

meg vannak olyan helyek ahol else kell menni, csak kilógatod az ablakon :lol:

Megosztás:

Nem mánia, csak ha nem akarja kinevettetni magát az ember, akkor előbb leülteti, majd ahhoz rakosgatja a köntöst. Nyilván, ha valaki használja is az autót rendesen, akkor annak nem csak az ültetés felesleges, sőt hátrány, hanem a földig húzott bojlerek is. Legalábbis én így látom, ellenvélemény persze lehet. :lol:

Én pl már rég megültettem volna az enyém, ha otthon a garázsfeljárón nem akadnék fel már a gyári rugókkal is. :devlish:

Megosztás:

Próbáltam, de fel akartak jelenteni közszeméren-sértésért, vagy micsodát? :devlish:

:lol: :lol: :lol:

Mondjuk azért szép lehet úgy ülni a nappaliban a fotelben, hogy a TV előtted, egyik oldalt ott a laptop, meg a söröcske, közvetlen a hűtőből, másik oldalt pedig a bot hajlik az ablakon keresztül, közvetlen a párkány alatti tóba ;) ;) Csak erre várhatok amíg a 3.-on van az ablakom :lol:

Megosztás:

:lol: :lol: :lol:

Mondjuk azért szép lehet úgy ülni a nappaliban a fotelben, hogy a TV előtted, egyik oldalt ott a laptop, meg a söröcske, közvetlen a hűtőből, másik oldalt pedig a bot hajlik az ablakon keresztül, közvetlen a párkány alatti tóba :lol: ;) Csak erre várhatok amíg a 3.-on van az ablakom :devlish:

Hosszú damil kell... ;)

Megosztás:

Hosszú damil kell... ;)

:lol: :lol: :lol: leérne addig, azzal nincs gond, de a ház is 2 gáttal odébb van a víztől, és magasabban mint a második gát teteje. Viszont az új építésű, aranyért árult lakópark-lakók szerintem úgy eláznak mint a franc :lol: ;) ;) 3 éve a nagy áradás kb odáig jött ki, ahol most a második ház-sor épült. 2 utcányi ház szerintem átmegy tengeralattjáróba, de drága pógármesterünknek ezek a vizes dolgok annyira nem tűnnek fel. Időnként megtelnek az autós aluljárók vízzel, időnként megmossa Duna néhány ház oldalát, de azért eladja a következő telket is még egyel alacsonyabban. Rizsföldnek talán jó lenne, de építési teleknek lett minősítve. Aztán amikor a madaras-teszkó bővülni akar, és a mocsarat fel kéne tölteni, akkor lázadnak a zöldek. Pógármesterúr kiment 2 szakembörrel, és agyagos, sivatagos, bozótnak nyilvánította a mocsarat :P ;) tök jópofa csávó. Egyszer találkozni kéne vele. :devlish:

Megosztás:

meg vannak olyan helyek ahol else kell menni, csak kilógatod az ablakon :lol:

Azért nekem kicsit menni kell :devlish: úgy jó 6 km-et.. :lol:

Aztán jött egy telefon fateromtól, hogy vigyem már be Debrecenbe mert volna némi dolga. Na mondom jó, úgyis épp kivettem mindkét cájgot meg a bánatnak van kedve fagyoskodni abban a szélviharban.. :lol:

Én pl már rég megültettem volna az enyém, ha otthon a garázsfeljárón nem akadnék fel már a gyári rugókkal is. :lol:

Errájd rencer.. ;) ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.