Dáwid Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Ez valami dízeles dolog? :lol: Még sose tapasztaltam ilyet? :devlish: Nekem meg sose volt benzinesem :lol:
astrásgyerek Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Valahogy így nézett ki nektek is? :devlish: Az újjal mentem már vagy 15ezret, de még meg se nyikkant :lol: Nem tudom milyen szíj, az öreg bányászta elő a sufniból, még használva nem volt. :lol: A méret meg pont stimmelt! :lol:
Dáwid Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Valahogy így nézett ki nektek is? :devlish: Az újjal mentem már vagy 15ezret, de még meg se nyikkant :lol: Nem tudom milyen szíj, az öreg bányászta elő a sufniból, még használva nem volt. :lol: A méret meg pont stimmelt! :lol: Jah, csak mondjuk nekem az előzőn 5-6 foganként volt egy 2-3 fognyi szünet :lol:
Laleekirály Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Valahogy így nézett ki nektek is? :devlish: Az újjal mentem már vagy 15ezret, de még meg se nyikkant ;) Nem tudom milyen szíj, az öreg bányászta elő a sufniból, még használva nem volt. :lol: A méret meg pont stimmelt! ;) A tied az enyémhez képet zsír új! :lol: Az enyémen könnyebb volt megszámolni, hogy mennyi fog maradt! :lol: Volt olyan, hogy 5cm-en keresztül hiányzott, majd volt utána vagy 2 fog, utána megint 5 perc szünet! :lol:
astrásgyerek Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Jah, csak mondjuk nekem az előzőn 5-6 foganként volt egy 2-3 fognyi szünet :lol: Akkor ezt még felajánlhatom ;) a tiednél még ez is jobb volt akkor! :lol: De nekem is csak indításnál nyikkant párat hidegen, amúgy csendben vol a régi is. ;) (lehet már volt cserélve az enyémen régebben tárcsa, ki tudja azt miket cserélhettek benne :devlish: ) A tied az enyémhez képet zsír új! ;) Az enyémen könnyebb volt megszámolni, hogy mennyi fog maradt! ;) Volt olyan, hogy 5cm-en keresztül hiányzott, majd volt utána vagy 2 fog, utána megint 5 perc szünet! :P Akkor neked is áll az ajánlat! :lol: ;) Nah kinek kell egy alig elhasznált "alig pár foghíjjas" szíj? :lol: ;) ;) ;)
zotya975 Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Nekem annyira eszi a szíjat, hogy 3 havonta cserélni kell... De akkor olyan szinten hiányos, hogy könnyebb megszámolni az épp fogakat a szíjon! :lol: Egy síkban futnak a tárcsák? Most vittem az asszonyt melózni, induláskor egyáltalán nem volt alapjárat. :lol: Ahogy leléptem a gázról leállt, aztán kehesen indult a halodó akkuval. Féluton már javult a helyzet, csak 500-ig ment le, aztán visszaállt 950-re. Visszafele kicsit elgyúrtam neki 1-2-3-ba tiltásközelig, és láss csodát alapjárat megjavult. :lol: Hát csak el volt lustulva, egész mult héten nagypapisan mentem vele. Nemhiába mondják, a kis mocit pörgetni kell. :lol: Nálatok is esik? :devlish:
Laleekirály Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Már fél éve próbálom magam rászánni, hogy levegyem az indítómotort... :devlish: jövő hét hétvégén muszáj levennem, mert kampó lett neki! :lol: Benéztem az egyik szerelőhöz, aki azzal kezdte, hogy 10e a munkadíj és utána sorolta a többit! Magamba számolgattam és ~30e jött ki! Kenje a hajára! Szétnézek egy bontóban, veszek inkább ott egyet ideiglenesen. Ha már kibír 6 hónapot, kap egy szál virágot! :lol:
m_petya Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Egy síkban futnak a tárcsák? Most vittem az asszonyt melózni, induláskor egyáltalán nem volt alapjárat. :lol: Ahogy leléptem a gázról leállt, aztán kehesen indult a halodó akkuval. Féluton már javult a helyzet, csak 500-ig ment le, aztán visszaállt 950-re. Visszafele kicsit elgyúrtam neki 1-2-3-ba tiltásközelig, és láss csodát alapjárat megjavult. :lol: Hát csak el volt lustulva, egész mult héten nagypapisan mentem vele. Nemhiába mondják, a kis mocit pörgetni kell. :lol: Nálatok is esik? :devlish: Itt a postás hordja :lol:
astrásgyerek Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Egy síkban futnak a tárcsák? Most vittem az asszonyt melózni, induláskor egyáltalán nem volt alapjárat. :lol: Ahogy leléptem a gázról leállt, aztán kehesen indult a halodó akkuval. Féluton már javult a helyzet, csak 500-ig ment le, aztán visszaállt 950-re. Visszafele kicsit elgyúrtam neki 1-2-3-ba tiltásközelig, és láss csodát alapjárat megjavult. ;) Hát csak el volt lustulva, egész mult héten nagypapisan mentem vele. Nemhiába mondják, a kis mocit pörgetni kell. :lol: Nálatok is esik? :devlish: Mint állat... már egy hete ez van... :lol: Ma 10 fokot mutatott az autóban a kijelzőn... :lol:
Laleekirály Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Akkor ezt még felajánlhatom ;) a tiednél még ez is jobb volt akkor! :lol: De nekem is csak indításnál nyikkant párat hidegen, amúgy csendben vol a régi is. :P (lehet már volt cserélve az enyémen régebben tárcsa, ki tudja azt miket cserélhettek benne :devlish: ) Akkor neked is áll az ajánlat! :lol: ;) Nah kinek kell egy alig elhasznált "alig pár foghíjjas" szíj? :lol: ;) :lol: ;) Én meg adok neked egy könnyített versenyszíjat cserébe! ;)
Laleekirály Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Egy síkban futnak a tárcsák? Most vittem az asszonyt melózni, induláskor egyáltalán nem volt alapjárat. :lol: Ahogy leléptem a gázról leállt, aztán kehesen indult a halodó akkuval. Féluton már javult a helyzet, csak 500-ig ment le, aztán visszaállt 950-re. Visszafele kicsit elgyúrtam neki 1-2-3-ba tiltásközelig, és láss csodát alapjárat megjavult. :lol: Hát csak el volt lustulva, egész mult héten nagypapisan mentem vele. Nemhiába mondják, a kis mocit pörgetni kell. :lol: Nálatok is esik? :devlish: Igen, síkban futnak a tárcsák. De már látszik a tárcsán, hogy enyhén viseletes! Esik rendesen! :lol:
öcsibácsi Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Szerintem akkor még egyben van az ékszíjtárcsád! :lol: Meg az ékszíj is. :devlish:
astrásgyerek Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Már fél éve próbálom magam rászánni, hogy levegyem az indítómotort... :devlish: jövő hét hétvégén muszáj levennem, mert kampó lett neki! :lol: Benéztem az egyik szerelőhöz, aki azzal kezdte, hogy 10e a munkadíj és utána sorolta a többit! Magamba számolgattam és ~30e jött ki! Kenje a hajára! Szétnézek egy bontóban, veszek inkább ott egyet ideiglenesen. Ha már kibír 6 hónapot, kap egy szál virágot! ;) Egy tizesért kapsz bontóban! :P megjelölik, és ha nem jó, ki is cserélik! ;) (haverom ugyanígy járt, ő sem újítatta fel, de ő szerintem kicsit gázosan viselkedett.. :lol: Bement a bontóba, kért egy indítómotrot, mejgelölték, és monták, hogy ha nem jó kicserélik. ;) Ez az idióta meg hazament, átrakta az övének a belsejét, és visszavitte, hogy nem jó. :lol: Adtak neki egy másikat! :lol: most van neki egy jó, meg egy tartalék, ami szintén jó!)
Dáwid Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Akkor ezt még felajánlhatom ;) a tiednél még ez is jobb volt akkor! :lol: De nekem is csak indításnál nyikkant párat hidegen, amúgy csendben vol a régi is. :P (lehet már volt cserélve az enyémen régebben tárcsa, ki tudja azt miket cserélhettek benne :devlish: ) Akkor neked is áll az ajánlat! :lol: ;) Nah kinek kell egy alig elhasznált "alig pár foghíjjas" szíj? :lol: ;) ;) ;) Köszi, de a szíjam egyben van, ebből már nem hiányoznak fogak, csak csúszik. :lol:
m_petya Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Köszi, de a szíjam egyben van, ebből már nem hiányoznak fogak, csak csúszik. :devlish: Ha már nincs minek kiesnie. :lol:
astrásgyerek Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Köszi, de a szíjam egyben van, ebből már nem hiányoznak fogak, csak csúszik. :devlish: De telhetetlen vagy, legalább tudod, hogy megvan! :lol: :lol: :lol:
Laleekirály Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Egy tizesért kapsz bontóban! ;) megjelölik, és ha nem jó, ki is cserélik! :P (haverom ugyanígy járt, ő sem újítatta fel, de ő szerintem kicsit gázosan viselkedett.. :devlish: Bement a bontóba, kért egy indítómotrot, mejgelölték, és monták, hogy ha nem jó kicserélik. :lol: Ez az idióta meg hazament, átrakta az övének a belsejét, és visszavitte, hogy nem jó. :lol: Adtak neki egy másikat! :lol: most van neki egy jó, meg egy tartalék, ami szintén jó!) azért akarom bontóba venni. ;) Van ismerős, így nem a legcarabbat fogom megvenni! De nem fogom visszavinni, mint az ismerősöd! :lol:
astrásgyerek Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 azért akarom bontóba venni. ;) Van ismerős, így nem a legcarabbat fogom megvenni! De nem fogom visszavinni, mint az ismerősöd! :lol: Még én szégyeltem magam mikor mondta.. :lol: Én akkor se viszem vissza, ha tényleg rossz (mondjuk egy 1-2 ezres cuccnál, én szégyellem az ilyesmit. :lol: ) Mindíg mondják is, hogy ezért tartok ott, ahol tartok: sehol. :lol: :devlish:
Laleekirály Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Még én szégyeltem magam mikor mondta.. :lol: Én akkor se viszem vissza, ha tényleg rossz (mondjuk egy 1-2 ezres cuccnál, én szégyellem az ilyesmit. :lol: ) Mindíg mondják is, hogy ezért tartok ott, ahol tartok: sehol. :lol: :devlish: ;) Na igen! Ehez pofa kell! Én úgy vagyok vele, ha egy fél évet kihúz, az már jó! Utána veszek újat, vagy rendbe hozatom valamelyiket! Csak most a 4 porlasztócsúcs cserére raktam még félre! Az fontosabb! :lol:
astrásgyerek Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 :lol: Na igen! Ehez pofa kell! Én úgy vagyok vele, ha egy fél évet kihúz, az már jó! Utána veszek újat, vagy rendbe hozatom valamelyiket! Csak most a 4 porlasztócsúcs cserére raktam még félre! Az fontosabb! :devlish: Én is gondoltam meghagyom a donorét, de mint mondtátok, az 1.6 nem jó a mienkre, gyengébb. Így eladtam egy 10esért, mondom, ha kell nekem, legalább megvan az ára, és veszek másikat. :lol: A porlasztócsúcsok tényleg fontosabbak! így most neked többet fogyaszt, vagy csak xarabbul megy? :lol:
zotya975 Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Még én szégyeltem magam mikor mondta.. :lol: Én akkor se viszem vissza, ha tényleg rossz (mondjuk egy 1-2 ezres cuccnál, én szégyellem az ilyesmit. :lol: ) Mindíg mondják is, hogy ezért tartok ott, ahol tartok: sehol. :lol: :devlish: Dettó, de hát ez van, ilyen vagyok, nem tehetek róla. ;) Pont most carakodik a tükörfűtésem amikor kellene, valami van a relével. Remélem holnap nem lesz meló, esőszünet lesz, akkor szétszedem megnézem. Király egy munkahely, van vagy 4 főnököm, holnap egész napra esőt mondanak, 100% hogy nem lesz meló, de egyiknek sincs annyi esze, hogy körbetelefonáljon, lehet sokáig aludni, felkel a csapat hajnalban, összeszedjük az embereket, aztán felhívjuk, képzeld esik, elinduljunk? :lol:
astrásgyerek Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Dettó, de hát ez van, ilyen vagyok, nem tehetek róla. ;) Pont most carakodik a tükörfűtésem amikor kellene, valami van a relével. Remélem holnap nem lesz meló, esőszünet lesz, akkor szétszedem megnézem. Király egy munkahely, van vagy 4 főnököm, holnap egész napra esőt mondanak, 100% hogy nem lesz meló, de egyiknek sincs annyi esze, hogy körbetelefonáljon, lehet sokáig aludni, felkel a csapat hajnalban, összeszedjük az embereket, aztán felhívjuk, képzeld esik, elinduljunk? :devlish: Inkább egy kis becsület, mint az a párezer forint! :lol: (apám mondja mindíg: " a becsületet elsz@rni a legkönnyebb, no de visszaszerezni!!! az a legnehezebb!" - van is benne valami) :lol:
Laleekirály Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Én is gondoltam meghagyom a donorét, de mint mondtátok, az 1.6 nem jó a mienkre, gyengébb. Így eladtam egy 10esért, mondom, ha kell nekem, legalább megvan az ára, és veszek másikat. :lol: A porlasztócsúcsok tényleg fontosabbak! így most neked többet fogyaszt, vagy csak xarabbul megy? :lol: fogyasztani jól fogyaszt, menni megy, csak mikor tavaly csináltattam a zöldkártyát (cselesen), szóltak, hogy nem ártana cserélni őket! Jövőhónapban viszem műszakira és nem akarom, hogy belekössenek! :devlish: Lehet elviszem csináltatok egy füstmérést és utána úgyis kiderül, hogy cserések, vagy nem.
FPepe Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Időnként elmászik nekem is több minden, de eddig mindig sikerült vissza-alkotni :lol: :devlish: Van hogy az összes topik "olvasatlan" lesz. (időnként még az is ahol az én HSZ-em az utolsó :lol: :lol: ;) ) Ugorj bele a vezérlőpultba és nyomkorásszál mindent "érzésre" aztán jó lesz ;) Jah Pepe! A kapaszkodó jó lett, föltettem, és hibátlan :P Köszi :lol: Kedves egészségedre! ;)
Alex0403 Elküldve Május16, 2010 Elküldve Május16, 2010 Alex! Sztem küszöbbel is legalább ugyan olyan vicces, ha befér a fejem a sárvédő és a kerék közé. Nem azt mondom, hogy porig, de mondjuk egy gyári gsi magasságig minimum le kéne menni. Látom neked az ültetés a mániád :lol: Elismerem, hogy szebb úgy az autó, az én csőrömet is baszirgálja, hogy magas a verdám mint a fűrészbak :lol: gondolkodom is, a koni gátlón, és rúgón (megfogadva a tanácsod) Na de az autóm a munkaeszközöm, több mint 2 ezer Km-t megyek vele havonta, és olyan szar utakon, hogy leírni nem tudom. Zircen egy kezemen megtudom számolni a rendes aszfaltot :devlish: A céges autó ültetve volt sportgátlók, minden, és ilyen szar utakon 70-80-nál többet nem tudtam menni vele, mert annyira pattogott :lol: a parkolást, meg a kapubejárókat ne is említsem, horror volt a középső kitámasztók :lol:
Recommended Posts