öcsibácsi Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Nesze, 4 napos hétvégét csináltam. Erre anyuka melózik, eső esik, kocsi sz*rakodik. :devlish: Találkozós cartársak is biztos áldják a jó időt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Húúú! Zotya! Ez durva! :devlish: Nekem 93 évvégi az autó, de ennyire nincs elrohadva! Bal oldalon hátul a küszöbön van egy kb. 2 cm-es rozsdafolt és kész! :lol: Mennyi pezóba fájt a javítás? Saját maga csinálta, úgyhogy nagyon drága volt a munkadíj :lol: Hátha valakit érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Fpepe! Nem Te kerestél ilyen vacakot? Vagy rosszul emléxem?? Találtam a garázsban.... :devlish: Igen, én is kerestem ilyet. Dáw már megígérte, hogy hoz, ha nem sikerül neki, szólok, és eljuttatjuk vhogy hozzám. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Igen, én is kerestem ilyet. Dáw már megígérte, hogy hoz, ha nem sikerül neki, szólok, és eljuttatjuk vhogy hozzám. Köszi! Rendben! :devlish: Csak érdekesség képpen ezek a számok vannak rajta: 501180 RH fölöttük GM felirat (gondolom az RH a jobbost jelöli) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Saját maga csinálta, úgyhogy nagyon drága volt a munkadíj :devlish: Hátha valakit érdekel Nem rossz cucc,de nem merném szétvagdalni a kocsit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Passz, már így vettem. Mindegyik szivacs a padlón csurom víz volt, pedig a dugók a helyükön voltak. De csak ez az oldal volt ilyen, a másik nem. :lol: Bellülről rohadt, mert amíg nem piszkáltam az alvázvédő teljesen ép volt. Nekem a csomagtér ázik be.Szerintem a bal hátsó ablak végénél a gumi tömítésnél.A hátsó oszlopból csöpög,nem látom pontosan.Tetősinnél tömítettem,ott nem.Már a tetőkárpitot is lebontottam,végignéztem.Az oszlopba nem látok be odáig,fogalmam sincs.Valakinek ötlete? :devlish: Nem tudom pontosan,de odáig jutottam,hogy muszáj volt a kaszni alját a lökös mögött kifúrni egy 5-ös fúróval.Másképp nem ment,10 cm víz volt benne.Ha bemegy,ott ki.Aztán,ha megvan a konkrét hiba oka,befoltozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Saját maga csinálta, úgyhogy nagyon drága volt a munkadíj :devlish: Hátha valakit érdekel pont tegnap néztem énis, mennyiér rakhatja be vki olyan aki középre tudja vágni?:lol: 50ér első hátsó gsi lökös sok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 pont tegnap néztem énis, mennyiér rakhatja be vki olyan aki középre tudja vágni?:devlish: 50ér első hátsó gsi lökös sok? Valahol láttam GSI cuccokat,ott csak első lökösért kért a figura 30-at. Ha neked megéri,akkor.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 pont tegnap néztem énis, mennyiér rakhatja be vki olyan aki középre tudja vágni? :lol: 50ér első hátsó gsi lökös sok? Kell az neked? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Kell az neked? :devlish: igy jobban belegondolva nem, de elfogadnám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Húúú! Zotya! Ez durva! :lol: Nekem 93 évvégi az autó, de ennyire nincs elrohadva! Bal oldalon hátul a küszöbön van egy kb. 2 cm-es rozsdafolt és kész! ;) Mennyi pezóba fájt a javítás? 26 volt a hegesztőgép 2 tekercs dróttal, olyan 4 ezer a bontott taposó, alvázvédő, alapozó, korongok. Nesze, 4 napos hétvégét csináltam. Erre anyuka melózik, eső esik, kocsi sz*rakodik. :devlish: Találkozós cartársak is biztos áldják a jó időt. Én is elvittem az asszonyt melózni, meg el is mentem érte, tiltakozott, hogy benzin, meg aludjak, de nem azért van a kocsi, hogy ilyenkor ne a kismocin ázzon? Még ha busszal megy akkor is elázik, az esernyőt sem lehet fogni ilyen szélben. Hazajöttünk, széthordtam a vödröket a pincébe, a teraszra bevert a víz, és az a hülye mesteremben :lol: befele lejtette meg, onnan meg leszivárog a pincébe. A fórum pangott, hát visszafeküdtem mellé aludni, 11-kor keltem fel. ;) Nem rossz cucc,de nem merném szétvagdalni a kocsit Segíthetek.... :lol: :lol: A hátsó ablakomosó műkszik? Nem annak a csöve van megtörve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 igy jobban belegondolva nem, de elfogadnám :devlish: Szerintem 5ajtóson gyári hasmagassággal, küszöbök nélkül nagyon bután mutat a gsi lökösgarnitúra. Bizonyíték: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Szerintem 5ajtóson gyári hasmagassággal, küszöbök nélkül nagyon bután mutat a gsi lökösgarnitúra. Bizonyíték: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/37..._1258311946.jpg ugy teccenek azok a gsik, de ez az 1.6 is ez benzintemető :devlish: és ezen tényleg szarul néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Szerintem 5ajtóson gyári hasmagassággal, küszöbök nélkül nagyon bután mutat a gsi lökösgarnitúra. Bizonyíték: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/37..._1258311946.jpg Szerintem meg nincs ezzel semmi baj. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Szerintem meg nincs ezzel semmi baj. :lol: gagyin néz ki h lejjeb ér a két lökös mint az egész hasa :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Segíthetek.... :devlish: :lol: A hátsó ablakomosó műkszik? Nem annak a csöve van megtörve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 gagyin néz ki h lejjeb ér a két lökös mint az egész hasa :lol: És így? Csak küszöbspoiler kell rá, és máris jobb :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 És így? Csak küszöbspoiler kell rá, és máris jobb :devlish: http://pics.coldline.hu/pics/39816-20100516-GlfoUs.jpg igy fullos :lol: csak igy már cink a parkolás :lol: pedig énis szivesen megültetném :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Rendben! :devlish: Csak érdekesség képpen ezek a számok vannak rajta: 501180 RH fölöttük GM felirat (gondolom az RH a jobbost jelöli) Meghozta Dáw (az előbb), úgyhogy már nem kell. Viszont volt itt egy srác, aki szintén ilyet keresett, az Adok-veszek részbe írt is, nézd meg, ha gondolod, neki biztos kéne. Segíthetek.... :lol: :lol: A hátsó ablakomosó műkszik? Nem annak a csöve van megtörve? Ha nem használom,akkoris ázik.Locsoltam a tetőt slaggal és úgy lestem,de nem jöttem rá a titokra. Nem olyan az alkarom,mint az Aquafresh fogkefe(3 ponton hajlított) :lol: Nem a tetősín mellett megy be? Azt valahogy le kéne szedni, és kipucolni alatt azt a mélyedést, ha jól emléxem, ott szokott Caravanoknál beázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Nem a tetősín mellett megy be? Azt valahogy le kéne szedni, és kipucolni alatt azt a mélyedést, ha jól emléxem, ott szokott Caravanoknál beázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Meghozta Dáw (az előbb), úgyhogy már nem kell. Viszont volt itt egy srác, aki szintén ilyet keresett, az Adok-veszek részbe írt is, nézd meg, ha gondolod, neki biztos kéne. Nem a tetősín mellett megy be? Azt valahogy le kéne szedni, és kipucolni alatt azt a mélyedést, ha jól emléxem, ott szokott Caravanoknál beázni. Simán csak lepattint játék. Egy csavarhúzóra kell rongyot tekerni, hogy ne sértse fel a fényezést, és akkor le lehet vele feszíteni. Elég rendesen gyűlik ott a trutyi, én minden mosáskor megcsinálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Simán csak lepattint játék. Egy csavarhúzóra kell rongyot tekerni, hogy ne sértse fel a fényezést, és akkor le lehet vele feszíteni. Elég rendesen gyűlik ott a trutyi, én minden mosáskor megcsinálom. Szerintem minden mosáskor túlzás, de mondjuk évente 1-2x belefér. Én is most a hétvégén csináltam meg, szerintem az autó 15 évében először. Sok cucc volt alatta, de most pár hónapig jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 ....ugy teccenek azok a gsik, de ez az 1.6 is ez benzintemető :devlish:.... Albert eljárkál 7-8 literrel az xe-vel és elég sok neki a Budapesti menet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Albert eljárkál 7-8 literrel az xe-vel és elég sok neki a Budapesti menet is. nekem az 1,6 eszik annyit :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts