Breki Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 beleoffolok a témába :devlish: De mi a tököm már megint ez a szenny a TV-be "királynő" néven alatt Én járok oda, ahol ezek edzőtáboroznak.....elárulhatom nektek, hogy a 2 recepciós csaj simán kenterbe veri az összeset :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Én járok oda, ahol ezek edzőtáboroznak.....elárulhatom nektek, hogy a 2 recepciós csaj simán kenterbe veri az összeset :lol: de az a mosoly 1 némelyiknek.... :lol: Mint amikor a kutya vicsorít... Amúgy jól néznek ki :devlish: Azt mondja a bemondó: Farkas ZSuzsanna, mogyoródon él.... Hmm... Enyémen biztos nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Én járok oda, ahol ezek edzőtáboroznak.....elárulhatom nektek, hogy a 2 recepciós csaj simán kenterbe veri az összeset :lol: Gyere ki Dunaszerdahelyre csajokat nézni, most ott melózok. Mint a kaméleon, egyik szemem a falon, a másik a járdán. Mondjuk most már nem nagyon lesegethetem őket, mert a bal felső erkélyen minden nap kapok kávét, nem akarom, hogy a nyakamba borítsák, ha nem befele nézek. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Gyere ki Dunaszerdahelyre csajokat nézni, most ott melózok. Mint a kaméleon, egyik szemem a falon, a másik a járdán. Mondjuk most már nem nagyon lesegethetem őket, mert a bal felső erkélyen minden nap kapok kávét, nem akarom, hogy a nyakamba borítsák, ha nem befele nézek. :devlish: Mit fizetsz, hogy az asszony ne tudja meg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Gyere ki Dunaszerdahelyre csajokat nézni, most ott melózok. Mint a kaméleon, egyik szemem a falon, a másik a járdán. Mondjuk most már nem nagyon lesegethetem őket, mert a bal felső erkélyen minden nap kapok kávét, nem akarom, hogy a nyakamba borítsák, ha nem befele nézek. :lol: Az nekem messze van. GPS-es a céges....sajnos :devlish: Felétek max. Környéig megyek el.....legálisan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Az nekem messze van. GPS-es a céges....sajnos :lol: Felétek max. Környéig megyek el.....legálisan :lol: Egy kisebb mágnes az antenna környékére, oszt csókolom :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Egy kisebb mágnes az antenna környékére, oszt csókolom :lol: Nem lehet. A főnök egy kalap péztet köhögött ki érte mostanában. Alapból is kula, mert csinál olyanokat, hogy reggel kiállás után csak 6-7 perc múlva veszi észre, hogy kinn az autó. Megyek 4-5 km-t a címig és azt jelzi, hogy átlagsebesség:198 km/h :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Nem lehet. A főnök egy kalap péztet köhögött ki érte mostanában. Alapból is kula, mert csinál olyanokat, hogy reggel kiállás után csak 6-7 perc múlva veszi észre, hogy kinn az autó. Megyek 4-5 km-t a címig és azt jelzi, hogy átlagsebesség:198 km/h :devlish: :lol: :lol: LOL :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Nem lehet. A főnök egy kalap péztet köhögött ki érte mostanában. Alapból is kula, mert csinál olyanokat, hogy reggel kiállás után csak 6-7 perc múlva veszi észre, hogy kinn az autó. Megyek 4-5 km-t a címig és azt jelzi, hogy átlagsebesség:198 km/h :devlish: :lol: :lol: még nem szóltak hogy széttaposod a cégautót, azt így persze hogy sokat fogyaszt? :lol: Vigyázz mert aztán fizethetsz a naftába :lol: (egész jól meg a Pizsó ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 de az a mosoly 1 némelyiknek.... :lol: Mint amikor a kutya vicsorít... Amúgy jól néznek ki :devlish: Azt mondja a bemondó: Farkas ZSuzsanna, mogyoródon él.... Hmm... Enyémen biztos nem :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 még nem szóltak hogy széttaposod a cégautót, azt így persze hogy sokat fogyaszt? :devlish: Vigyázz mert aztán fizethetsz a naftába :lol: (egész jól meg a Pizsó ;)) Mondtam is a főnöknek, hogy most kell gyorsan eladni ;) :lol: :lol: :lol: Most, hogy már úgy ahogy működik a GPS oda kell figyelnem pályán is, mert hamar rájön, hogy nem 130 a vége :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Én mennék szivesen..sőt bölcsességed, okosságod, fifikásságod, furfangosságod és kreativitásod pontos és megalapozott tudatában illetve ismeretében, segítséget is fogadnék el ledesítés szempontjából, ha felajánlanál ebből a tudásból egy aprócska szeletkét :devlish: :lol: :lol: csak messze van Győr :lol: Akkor gyere Soltvadkertre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Nah jónyóc mindenkinek :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Én mennék szivesen..sőt bölcsességed, okosságod, fifikásságod, furfangosságod és kreativitásod pontos és megalapozott tudatában illetve ismeretében, segítséget is fogadnék el ledesítés szempontjából, ha felajánlanál ebből a tudásból egy aprócska szeletkét :devlish: :lol: :lol: csak messze van Győr :lol: Még mindig nem ledezted be a verdát? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 :lol: :lol: Laleeeee. Hátte' élsz még? :lol: Merre voltál? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Laleeeee. Hátte' élsz még? :lol: Merre voltál? :devlish: Még igen! :lol: Erre arra! Össze van rakva az autó4 Már ideje volt! :lol: Még a porlasztócsúcsokat cserélem, azután góó! Eddig nem igazán foglalkoztam az autóval, gondoltam megvárom a tavaszt! Tavasszal meg nem volt időm, most raktam össze teljesen! kb. 3 hét múlva megy műszakira! (már ideje lesz) :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Még igen! :lol: Erre arra! Össze van rakva az autó4 Már ideje volt! :lol: Még a porlasztócsúcsokat cserélem, azután góó! Eddig nem igazán foglalkoztam az autóval, gondoltam megvárom a tavaszt! Tavasszal meg nem volt időm, most raktam össze teljesen! kb. 3 hét múlva megy műszakira! (már ideje lesz) :lol: ;) Azóta nincs meg :lol: Amikor eltűntél akkor volt a kapkodás a futóművel úgy emlékszem. (vagy a fékkel? :devlish: ) szóval mindegy, régen volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Azóta nincs meg :lol: Amikor eltűntél akkor volt a kapkodás a futóművel úgy emlékszem. (vagy a fékkel? :devlish: ) szóval mindegy, régen volt :lol: Igen, de akkor hideg volt hozzá! Akkor kitaláltam, hogy eláll a garázsban, megvárom a tavaszt és ha jó lesz az idő, összerakom! Most meg már nagyon hiányzik. Legalább pihent a télen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 96os okbol is van fapad kivitel, szép szürke belsővel :devlish: Ennyiből már jobb egy classic, mert abban nincs olyan, és egy Famili felszereltségűben már van ez az :lol: Nem erről van szó. Tök mások a felhasznált anyagok. Kesztyűtartó csálé. Az egésznek olyan furcsa hatása van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 Mit fizetsz, hogy az asszony ne tudja meg? :lol: Hmm...egy féltengelyben kiegyezünk? :devlish: ;) Az nekem messze van. GPS-es a céges....sajnos :lol: Felétek max. Környéig megyek el.....legálisan :lol: Ott is voltunk szintén egy Hűha lakott a házban amit hungiztunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 Még mindig nem ledezted be a verdát? :devlish: Helllló Lali! Hát...még most se jött össze :lol: Jó hogy újra itt vagy :lol: Valakinek nincsen elfekvőben vagy olcsó áron olyan műanyagcső 1.7DR-hez, amely szűrőháztól megy a motor felé? Bontóba néztem.... 4ezerért akarták adni. Nekem meg ilyen elég kókányolt állapotú van rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 A képen látható vékony vezetékes csati, az pontosan mire való??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 WOOOOOOOOW Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 http://data.motor-talk.de/data/galleries/8...l-commodore.JPG WOOOOOOOOW Szép-szép! :lol: Helllló Lali! Hát...még most se jött össze :devlish: Jó hogy újra itt vagy :lol: Valakinek nincsen elfekvőben vagy olcsó áron olyan műanyagcső 1.7DR-hez, amely szűrőháztól megy a motor felé? Bontóba néztem.... 4ezerért akarták adni. Nekem meg ilyen elég kókányolt állapotú van rajta :lol: Lassan járj, tovább élsz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május14, 2010 Megoszt Elküldve Május14, 2010 Szép-szép! :lol: Lassan járj, tovább élsz! :devlish: :lol: Hát most inkább fontosabb lenne az a cső... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts