Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 A SID ( :devlish: :lol: :lol: ) előtti kis-polc is, ahogy elnéztem ;) ott van penge, 20as a pennys kosárba, 100as a corába és tescoba :lol: őőő... ilyen kis rézgyűrű vezetékekről, drót :lol: Van ott minden.. Csomagtartóba van doboz.. Találkozón Házipálinkát túrtam belőle, meg sört ;)
Pötty86 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Eljössz péntek este a Pezóba, és megnézed milyen a gyári helyekre tett piros led. Vagy kiugrassz hozzám sötétedés után, és megnézed nálam, csak szólj előre, akkor töltök annyit az akkuba, hogy világitson a műszerfal. :lol: Ez így is van,irtam a győr moson.... topicba hogy elmenek a talira,de csak ha nem esik az eső :devlish: Na de akkor úgy megnézem,hogy kinézem :lol:
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Eljössz péntek este a Pezóba, és megnézed milyen a gyári helyekre tett piros led. Vagy kiugrassz hozzám sötétedés után, és megnézed nálam, csak szólj előre, akkor töltök annyit az akkuba, hogy világitson a műszerfal. :lol: Én mennék szivesen..sőt bölcsességed, okosságod, fifikásságod, furfangosságod és kreativitásod pontos és megalapozott tudatában illetve ismeretében, segítséget is fogadnék el ledesítés szempontjából, ha felajánlanál ebből a tudásból egy aprócska szeletkét :devlish: :lol: :lol: csak messze van Győr :lol:
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Én mennék szivesen..sőt bölcsességed, okosságod, fifikásságod, és furfangosságod és kreativitásod pontos és megalapozott tudatában, segítséget is fogadnék el ledesítés szempontjából, ha felajánlanál ebből a tudásból egy aprócska szeletkét :lol: :lol: :lol: csak messze van Győr ;) Te ne panaszkodj ott Astra-cityben... :lol: Ennyi opelbontót egy helyen én még nem láttam :devlish: Nem cserélünk? (Kocsit, és barátnőt nem :P ;) )
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Te ne panaszkodj ott Astra-cityben... :lol: Ennyi opelbontót egy helyen én még nem láttam :devlish: Nem cserélünk? (Kocsit, és barátnőt nem ;) :lol: ) NEM :lol: Szeretem a városkámat :lol: ;) Pestet annál kevésbé
m_petya Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 NEM :devlish: Szeretem a városkámat :lol: :lol: Pestet annál kevésbé Alkudjak a nőjére vagy csak simán vegyem el tőle? :lol:
daykiller Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Jah. Az autó kézikönyvében láttam róla rajzot, de fényképen vagy élőben még soha :lol: De ezt aki összerakta :devlish: Ködlámpa van. Tetősín nincs. Nem létező alvázszám van :lol: Hátsó fejtámlád van? :lol: Jah a múltkor linkelt Dunakeszis vasúti aluljáróban megint megállt a víz. Most egy Fiat Panda maradt benne. Nem is olyan kis autó. Az ablakok teteje még kilátszott a vízből :lol: ;) Jah, olvastam netes "újságban". Be is villant, hogy ez a híd lehet az. ;) :P
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Alkudjak a nőjére vagy csak simán vegyem el tőle? :lol: :devlish: :lol: Rádbízom :lol: :lol:
m_petya Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 :lol: :lol: Rádbízom ;) :lol: Nem is tudom :devlish: Mutathatna egy képet róla. De szigorúan lemosott karosszériával egyet meg nyitott motortérrel. ;) :lol:
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Alkudjak a nőjére vagy csak simán vegyem el tőle? :lol: A pesti darabot odaadja magától :devlish: :lol:
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 A pesti darabot odaadja magától :lol: ;) Tiedről van szó hé :lol: :lol: :lol: ;) Nem is tudom :devlish: Mutathatna egy képet róla. De szigorúan lemosott karosszériával egyet meg nyitott motortérrel. ;) ;) Innen már a Ti dolgotok :P
m_petya Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 A pesti darabot odaadja magától :devlish: :lol: Csak nehogy az otthoni megtudja :lol:
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Tiedről van szó hé :devlish: :lol: :lol: :lol: Innen már a Ti dolgotok :lol: nemnem ;) nekem nincs fölösleges darab ;)
m_petya Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 nemnem :lol: nekem nincs fölösleges darab :devlish: Nem is a fölösleges kéne, hanem azt add amit használsz :lol:
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 beleoffolok a témába :devlish: De mi a tököm már megint ez a szenny a TV-be "királynő" néven alatt
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Nem is a fölösleges kéne, hanem azt add amit használsz :lol: há' nah meg a persze. ;) "használat" közben vennéd át, vagy utána? :devlish: ;) Szerezzé sajátot :lol: (másikat :lol: :lol: )
zotya975 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 beleoffolok a témába :devlish: De mi a tököm már megint ez a szenny a TV-be "királynő" néven alatt Nem tök mindegy? Csajok vannak benne fürdőruciban...remélem. :lol:
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Nem tök mindegy? Csajok vannak benne fürdőruciban...remélem. :lol: Hát odakapcsoltam..és egy F-szi énekelt benne Láda Gégét. :devlish:
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 beleoffolok a témába :devlish: De mi a tököm már megint ez a szenny a TV-be "királynő" néven alatt nemtom, mert nem nézem. Ha már helyszínelnek :lol: :lol: Éppen most tudtam meg hogy ha egy levágott fej orrában találsz egy csipesz végén lifegő rózsaszín cafatot, az azt bizonyítja hogy nem a lefejezésbe halt meg az csávó, hanem abba hogy lelőtték. Érted már? :lol: :lol: (és még a csodazseblámpa se kellett hozzá, amivel déli napsütésben a sivatag közepén kell világítani hogy 50 méterről észrevedd a hajszálat a földön ;) )
zotya975 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Hát odakapcsoltam..és egy F-szi énekelt benne Láda Gégét. :lol: Kinek a pap, kinek a papné... :lol: Valahogy lekevertem a képernyőről a vissza nyilat. :devlish:
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 nemtom, mert nem nézem. Ha már helyszínelnek :lol: :lol: Éppen most tudtam meg hogy ha egy levágott fej orrában találsz egy csipesz végén lifegő rózsaszín cafatot, az azt bizonyítja hogy nem a lefejezésbe halt meg az csávó, hanem abba hogy lelőtték. Érted már? :lol: ;) (és még a csodazseblámpa se kellett hozzá, amivel déli napsütésben a sivatag közepén kell világítani hogy 50 méterről észrevedd a hajszálat a földön :P ) :devlish: :lol: Az elejéről utánozták a cápa című filmet ;)
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 :devlish: :lol: Az elejéről utánozták a cápa című filmet :lol: Egy hulla sincs benne. Marad a helyszínelők ;) B.szod egy kocsiban ülő hullán talált lyukból a vízszinteshez képest tized! fok pontossággal sikerült belőni a golyó röppályáját :lol: Én meg majd kitalálom mennyire dől előre valaki az ülésben :lol:
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Egy hulla sincs benne. Marad a helyszínelők :devlish: Ott van a csomagtartóba de nem látszik :lol:
zotya975 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Ott van a csomagtartóba de nem látszik :lol: A komornyik a gyilkos. :lol: :devlish:
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 A komornyik a gyilkos. :lol: :lol: vagy a sofőr ;) ;) :P :devlish: :lol: ( de az lehet a tengelyre felcsavarodottért felelős :lol: )
Recommended Posts