Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 A SID ( :devlish: :lol: :lol: ) előtti kis-polc is, ahogy elnéztem ;) ott van penge, 20as a pennys kosárba, 100as a corába és tescoba :lol: őőő... ilyen kis rézgyűrű vezetékekről, drót :lol: Van ott minden.. Csomagtartóba van doboz.. Találkozón Házipálinkát túrtam belőle, meg sört ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Eljössz péntek este a Pezóba, és megnézed milyen a gyári helyekre tett piros led. Vagy kiugrassz hozzám sötétedés után, és megnézed nálam, csak szólj előre, akkor töltök annyit az akkuba, hogy világitson a műszerfal. :lol: Ez így is van,irtam a győr moson.... topicba hogy elmenek a talira,de csak ha nem esik az eső :devlish: Na de akkor úgy megnézem,hogy kinézem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Eljössz péntek este a Pezóba, és megnézed milyen a gyári helyekre tett piros led. Vagy kiugrassz hozzám sötétedés után, és megnézed nálam, csak szólj előre, akkor töltök annyit az akkuba, hogy világitson a műszerfal. :lol: Én mennék szivesen..sőt bölcsességed, okosságod, fifikásságod, furfangosságod és kreativitásod pontos és megalapozott tudatában illetve ismeretében, segítséget is fogadnék el ledesítés szempontjából, ha felajánlanál ebből a tudásból egy aprócska szeletkét :devlish: :lol: :lol: csak messze van Győr :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Én mennék szivesen..sőt bölcsességed, okosságod, fifikásságod, és furfangosságod és kreativitásod pontos és megalapozott tudatában, segítséget is fogadnék el ledesítés szempontjából, ha felajánlanál ebből a tudásból egy aprócska szeletkét :lol: :lol: :lol: csak messze van Győr ;) Te ne panaszkodj ott Astra-cityben... :lol: Ennyi opelbontót egy helyen én még nem láttam :devlish: Nem cserélünk? (Kocsit, és barátnőt nem :P ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Te ne panaszkodj ott Astra-cityben... :lol: Ennyi opelbontót egy helyen én még nem láttam :devlish: Nem cserélünk? (Kocsit, és barátnőt nem ;) :lol: ) NEM :lol: Szeretem a városkámat :lol: ;) Pestet annál kevésbé Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 NEM :devlish: Szeretem a városkámat :lol: :lol: Pestet annál kevésbé Alkudjak a nőjére vagy csak simán vegyem el tőle? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Jah. Az autó kézikönyvében láttam róla rajzot, de fényképen vagy élőben még soha :lol: De ezt aki összerakta :devlish: Ködlámpa van. Tetősín nincs. Nem létező alvázszám van :lol: Hátsó fejtámlád van? :lol: Jah a múltkor linkelt Dunakeszis vasúti aluljáróban megint megállt a víz. Most egy Fiat Panda maradt benne. Nem is olyan kis autó. Az ablakok teteje még kilátszott a vízből :lol: ;) Jah, olvastam netes "újságban". Be is villant, hogy ez a híd lehet az. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Alkudjak a nőjére vagy csak simán vegyem el tőle? :lol: :devlish: :lol: Rádbízom :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 :lol: :lol: Rádbízom ;) :lol: Nem is tudom :devlish: Mutathatna egy képet róla. De szigorúan lemosott karosszériával egyet meg nyitott motortérrel. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Alkudjak a nőjére vagy csak simán vegyem el tőle? :lol: A pesti darabot odaadja magától :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 A pesti darabot odaadja magától :lol: ;) Tiedről van szó hé :lol: :lol: :lol: ;) Nem is tudom :devlish: Mutathatna egy képet róla. De szigorúan lemosott karosszériával egyet meg nyitott motortérrel. ;) ;) Innen már a Ti dolgotok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 A pesti darabot odaadja magától :devlish: :lol: Csak nehogy az otthoni megtudja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Tiedről van szó hé :devlish: :lol: :lol: :lol: Innen már a Ti dolgotok :lol: nemnem ;) nekem nincs fölösleges darab ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 nemnem :lol: nekem nincs fölösleges darab :devlish: Nem is a fölösleges kéne, hanem azt add amit használsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 beleoffolok a témába :devlish: De mi a tököm már megint ez a szenny a TV-be "királynő" néven alatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Nem is a fölösleges kéne, hanem azt add amit használsz :lol: há' nah meg a persze. ;) "használat" közben vennéd át, vagy utána? :devlish: ;) Szerezzé sajátot :lol: (másikat :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 beleoffolok a témába :devlish: De mi a tököm már megint ez a szenny a TV-be "királynő" néven alatt Nem tök mindegy? Csajok vannak benne fürdőruciban...remélem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Nem tök mindegy? Csajok vannak benne fürdőruciban...remélem. :lol: Hát odakapcsoltam..és egy F-szi énekelt benne Láda Gégét. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 beleoffolok a témába :devlish: De mi a tököm már megint ez a szenny a TV-be "királynő" néven alatt nemtom, mert nem nézem. Ha már helyszínelnek :lol: :lol: Éppen most tudtam meg hogy ha egy levágott fej orrában találsz egy csipesz végén lifegő rózsaszín cafatot, az azt bizonyítja hogy nem a lefejezésbe halt meg az csávó, hanem abba hogy lelőtték. Érted már? :lol: :lol: (és még a csodazseblámpa se kellett hozzá, amivel déli napsütésben a sivatag közepén kell világítani hogy 50 méterről észrevedd a hajszálat a földön ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Hát odakapcsoltam..és egy F-szi énekelt benne Láda Gégét. :lol: Kinek a pap, kinek a papné... :lol: Valahogy lekevertem a képernyőről a vissza nyilat. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 nemtom, mert nem nézem. Ha már helyszínelnek :lol: :lol: Éppen most tudtam meg hogy ha egy levágott fej orrában találsz egy csipesz végén lifegő rózsaszín cafatot, az azt bizonyítja hogy nem a lefejezésbe halt meg az csávó, hanem abba hogy lelőtték. Érted már? :lol: ;) (és még a csodazseblámpa se kellett hozzá, amivel déli napsütésben a sivatag közepén kell világítani hogy 50 méterről észrevedd a hajszálat a földön :P ) :devlish: :lol: Az elejéről utánozták a cápa című filmet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 :devlish: :lol: Az elejéről utánozták a cápa című filmet :lol: Egy hulla sincs benne. Marad a helyszínelők ;) B.szod egy kocsiban ülő hullán talált lyukból a vízszinteshez képest tized! fok pontossággal sikerült belőni a golyó röppályáját :lol: Én meg majd kitalálom mennyire dől előre valaki az ülésben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Egy hulla sincs benne. Marad a helyszínelők :devlish: Ott van a csomagtartóba de nem látszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Ott van a csomagtartóba de nem látszik :lol: A komornyik a gyilkos. :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 A komornyik a gyilkos. :lol: :lol: vagy a sofőr ;) ;) :P :devlish: :lol: ( de az lehet a tengelyre felcsavarodottért felelős :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts