spzoli Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Ilyenkor örülök, hogy nem classic-ot vettem. :devlish: :lol: Igazából akkor döbbenetes a különbség, mikor közvetlen átülsz az egyikből a másikba.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Igazából akkor döbbenetes a különbség, mikor közvetlen átülsz az egyikből a másikba.... :lol: Volt benne részem. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Szia! Hát gondolom jobban néz ki ha több led van,de ha csak a gyári helyére be lenne téve a led az is elég. Csak legyen neki olyan egységes kinézete :devlish: KK Eljössz péntek este a Pezóba, és megnézed milyen a gyári helyekre tett piros led. Vagy kiugrassz hozzám sötétedés után, és megnézed nálam, csak szólj előre, akkor töltök annyit az akkuba, hogy világitson a műszerfal. :lol: Nem jár a klubtagságihoz se matrica,se rendszámkeret már. :lol: Akkor nekem még mákom volt. :lol: Mondjuk nem tudom mikor jött ez a változtatás, nem is érint, de aki előtte lépett be annak még illene kapnia nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Na Dáwid... De akkor hangosan nevess.. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Na Dáwid... De akkor hangosan nevess.. :lol: http://kep.psharing.com/351956.jpg Mi ez? SID? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Mi ez? SID? :devlish: fapID :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Mi ez? SID? :lol: Mé szósz be? :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 fapID ;) SID = Single Info Display. ;) Mé szósz be? :devlish: :lol: :lol: ;) ;) :P ;) Tanulok, mester! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 SID = Single Info Display. :P :lol: :lol: ;) ;) Tanulok, mester! :devlish: :lol: Leülhetsz ifjú padawan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Mé szósz be? :lol: :lol: ;) :lol: :devlish: aki hozzá van szokva a jóhoz :D SID = Single Info Display. :D ;) ;) ;) ;) Tanulok, mester! :lol: ;) De attól még fapad marad :P Viszooon, vettem bele hőmérőt... ;) ha benne van a GPS az meg mutatja a dátumot ;) ez a kis szutyok mutatja az órát, a hőmérő a hőmérsékletet, a GPS a dátumot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 :lol: :devlish: aki hozzá van szokva a jóhoz ;) De attól még fapad marad :lol: Viszooon, vettem bele hőmérőt... :lol: ha benne van a GPS az meg mutatja a dátumot :P ez a kis szutyok mutatja az órát, a hőmérő a hőmérsékletet, a GPS a dátumot ;) Nyugi, a MID is egy sz*r fapad cucc. Dátumot nem mutat. ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Nyugi, a MID is egy sz*r fapad cucc. Dátumot nem mutat. :lol: :lol: :devlish: de több mint ez :lol: Fura nagyon ez az én autóm... Dáwid azt mondta, élőben nem látott még ilyen cuccost ami benne van, az a "SID" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Breki Cartárs! Jól sejtem, hogy te otthon vagy az elektronyos melókban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Breki Cartárs! Jól sejtem, hogy te otthon vagy az elektronyos melókban? Fogjuk rá.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Igazából akkor döbbenetes a különbség, mikor közvetlen átülsz az egyikből a másikba.... :lol: Volt benne részem. :devlish: 96os okbol is van fapad kivitel, szép szürke belsővel :lol: Ennyiből már jobb egy classic, mert abban nincs olyan, és egy Famili felszereltségűben már van ez az :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Na Dáwid... De akkor hangosan nevess.. ;) http://kep.psharing.com/351956.jpg :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 de több mint ez :lol: Fura nagyon ez az én autóm... Dáwid azt mondta, élőben nem látott még ilyen cuccost ami benne van, az a "SID" ;) Jah. Az autó kézikönyvében láttam róla rajzot, de fényképen vagy élőben még soha :lol: De ezt aki összerakta :devlish: Ködlámpa van. Tetősín nincs. Nem létező alvázszám van :lol: Hátsó fejtámlád van? ;) Jah a múltkor linkelt Dunakeszis vasúti aluljáróban megint megállt a víz. Most egy Fiat Panda maradt benne. Nem is olyan kis autó. Az ablakok teteje még kilátszott a vízből :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Jah. Az autó kézikönyvében láttam róla rajzot, de fényképen vagy élőben még soha :lol: De ezt aki összerakta :devlish: Ködlámpa van. Tetősín nincs. Nem létező alvázszám van :lol: Hátsó fejtámlád van? ;) Jah a múltkor linkelt Dunakeszis vasúti aluljáróban megint megállt a víz. Most egy Fiat Panda maradt benne. Nem is olyan kis autó. Az ablakok teteje még kilátszott a vízből :lol: ;) Hátsó fejtámla..? dehogy.. :lol: Ugyanmár :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Hátsó fejtámla..? dehogy.. :devlish: Ugyanmár :lol: Ülésfűtés? :lol: Valami furcsaság csak van még. Ennyivel nem lehet vége :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Ülésfűtés? :devlish: Valami furcsaság csak van még. Ennyivel nem lehet vége :lol: Az nincs :lol: :lol: őőő.... HÁt a csomagtartóban oldalt van zseb... ;) Nem arra gondolok aminek van kis ajtaja, hanem ilyen kis műanyag zsebecske :lol: Sanci csak nézte hogy ez mi?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Az nincs :lol: :devlish: őőő.... HÁt a csomagtartóban oldalt van zseb... :lol: Nem arra gondolok aminek van kis ajtaja, hanem ilyen kis műanyag zsebecske :lol: Sanci csak nézte hogy ez mi?? Fénykép? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Fénykép? :lol: :devlish: Holnap megkapod :lol: de tele van mindenféle kacattal... :lol: De azért lefotózom Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 már napok óta meg akartam kérdezni. jobb első ajtónál, bal felső sarokba a gumitömítés egy 15cm-is szakaszon elengedett, azt mivel ragasszam vissza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Holnap megkapod :devlish: de tele van mindenféle kacattal... :lol: De azért lefotózom A SID ( :lol: :lol: :lol: ) előtti kis-polc is, ahogy elnéztem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts