spzoli Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Ilyenkor örülök, hogy nem classic-ot vettem. :devlish: :lol: Igazából akkor döbbenetes a különbség, mikor közvetlen átülsz az egyikből a másikba.... :lol:
daykiller Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Igazából akkor döbbenetes a különbség, mikor közvetlen átülsz az egyikből a másikba.... :lol: Volt benne részem. :devlish:
zotya975 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Szia! Hát gondolom jobban néz ki ha több led van,de ha csak a gyári helyére be lenne téve a led az is elég. Csak legyen neki olyan egységes kinézete :devlish: KK Eljössz péntek este a Pezóba, és megnézed milyen a gyári helyekre tett piros led. Vagy kiugrassz hozzám sötétedés után, és megnézed nálam, csak szólj előre, akkor töltök annyit az akkuba, hogy világitson a műszerfal. :lol: Nem jár a klubtagságihoz se matrica,se rendszámkeret már. :lol: Akkor nekem még mákom volt. :lol: Mondjuk nem tudom mikor jött ez a változtatás, nem is érint, de aki előtte lépett be annak még illene kapnia nem? :lol:
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Na Dáwid... De akkor hangosan nevess.. :devlish:
daykiller Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Na Dáwid... De akkor hangosan nevess.. :lol: http://kep.psharing.com/351956.jpg Mi ez? SID? :devlish:
spzoli Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Mi ez? SID? :lol: Mé szósz be? :devlish: :lol: :lol:
daykiller Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 fapID ;) SID = Single Info Display. ;) Mé szósz be? :devlish: :lol: :lol: ;) ;) :P ;) Tanulok, mester! :lol: :lol:
spzoli Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 SID = Single Info Display. :P :lol: :lol: ;) ;) Tanulok, mester! :devlish: :lol: Leülhetsz ifjú padawan. :lol:
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Mé szósz be? :lol: :lol: ;) :lol: :devlish: aki hozzá van szokva a jóhoz :D SID = Single Info Display. :D ;) ;) ;) ;) Tanulok, mester! :lol: ;) De attól még fapad marad :P Viszooon, vettem bele hőmérőt... ;) ha benne van a GPS az meg mutatja a dátumot ;) ez a kis szutyok mutatja az órát, a hőmérő a hőmérsékletet, a GPS a dátumot :D
daykiller Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 :lol: :devlish: aki hozzá van szokva a jóhoz ;) De attól még fapad marad :lol: Viszooon, vettem bele hőmérőt... :lol: ha benne van a GPS az meg mutatja a dátumot :P ez a kis szutyok mutatja az órát, a hőmérő a hőmérsékletet, a GPS a dátumot ;) Nyugi, a MID is egy sz*r fapad cucc. Dátumot nem mutat. ;) ;) :lol:
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Nyugi, a MID is egy sz*r fapad cucc. Dátumot nem mutat. :lol: :lol: :devlish: de több mint ez :lol: Fura nagyon ez az én autóm... Dáwid azt mondta, élőben nem látott még ilyen cuccost ami benne van, az a "SID" :lol:
m_petya Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Breki Cartárs! Jól sejtem, hogy te otthon vagy az elektronyos melókban?
Breki Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Breki Cartárs! Jól sejtem, hogy te otthon vagy az elektronyos melókban? Fogjuk rá.... :devlish:
Novy Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Igazából akkor döbbenetes a különbség, mikor közvetlen átülsz az egyikből a másikba.... :lol: Volt benne részem. :devlish: 96os okbol is van fapad kivitel, szép szürke belsővel :lol: Ennyiből már jobb egy classic, mert abban nincs olyan, és egy Famili felszereltségűben már van ez az :lol:
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Na Dáwid... De akkor hangosan nevess.. ;) http://kep.psharing.com/351956.jpg :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;) :P ;)
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 de több mint ez :lol: Fura nagyon ez az én autóm... Dáwid azt mondta, élőben nem látott még ilyen cuccost ami benne van, az a "SID" ;) Jah. Az autó kézikönyvében láttam róla rajzot, de fényképen vagy élőben még soha :lol: De ezt aki összerakta :devlish: Ködlámpa van. Tetősín nincs. Nem létező alvázszám van :lol: Hátsó fejtámlád van? ;) Jah a múltkor linkelt Dunakeszis vasúti aluljáróban megint megállt a víz. Most egy Fiat Panda maradt benne. Nem is olyan kis autó. Az ablakok teteje még kilátszott a vízből :lol: :P
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Jah. Az autó kézikönyvében láttam róla rajzot, de fényképen vagy élőben még soha :lol: De ezt aki összerakta :devlish: Ködlámpa van. Tetősín nincs. Nem létező alvázszám van :lol: Hátsó fejtámlád van? ;) Jah a múltkor linkelt Dunakeszis vasúti aluljáróban megint megállt a víz. Most egy Fiat Panda maradt benne. Nem is olyan kis autó. Az ablakok teteje még kilátszott a vízből :lol: ;) Hátsó fejtámla..? dehogy.. :lol: Ugyanmár :P
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Hátsó fejtámla..? dehogy.. :devlish: Ugyanmár :lol: Ülésfűtés? :lol: Valami furcsaság csak van még. Ennyivel nem lehet vége :lol:
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Ülésfűtés? :devlish: Valami furcsaság csak van még. Ennyivel nem lehet vége :lol: Az nincs :lol: :lol: őőő.... HÁt a csomagtartóban oldalt van zseb... ;) Nem arra gondolok aminek van kis ajtaja, hanem ilyen kis műanyag zsebecske :lol: Sanci csak nézte hogy ez mi??
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Az nincs :lol: :devlish: őőő.... HÁt a csomagtartóban oldalt van zseb... :lol: Nem arra gondolok aminek van kis ajtaja, hanem ilyen kis műanyag zsebecske :lol: Sanci csak nézte hogy ez mi?? Fénykép? ;) :lol:
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Fénykép? :lol: :devlish: Holnap megkapod :lol: de tele van mindenféle kacattal... :lol: De azért lefotózom
beligrom Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 már napok óta meg akartam kérdezni. jobb első ajtónál, bal felső sarokba a gumitömítés egy 15cm-is szakaszon elengedett, azt mivel ragasszam vissza?
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Elküldve Május13, 2010 Holnap megkapod :devlish: de tele van mindenféle kacattal... :lol: De azért lefotózom A SID ( :lol: :lol: :lol: ) előtti kis-polc is, ahogy elnéztem ;)
Recommended Posts