Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Hogy én hogy csináltam... Hát én inkább jól túlbonyolítottam, de legalább van benne annyi meló hogy még jobban tetszen :lol: :lol: Ti meg... valami legyen máá' vééértakarook :lol: Szerintetek a víz tud lobogni? Vettem ilyen porkaját és azt írja: a tasak tartalmát öntse a lobogó vízbe. :devlish: :lol: Tud de inkább rendelj egy pizzát :l Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Szerintetek a víz tud lobogni? Vettem ilyen porkaját és azt írja: a tasak tartalmát öntse a lobogó vízbe. :devlish: :lol: Mérnem csinálsz rendes kaját? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Mérnem csinálsz rendes kaját? :lol: Tud de inkább rendelj egy pizzát :l Már odatettem sülni a krumplit meg hajítok mellé rántottsajtot :lol: Ezt a poros cuccot inkább visszaküldtem a szekrénybe :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Legalábbis itt még azt írják hogy jár a tagsághoz matrinya Jó de ez most válság edisön klubtagság :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Mondjuk tény hogy megoldottam Igaz nem festéssel, de azért addig még nincs másik: Klikk ide Hijoin h-125??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 :devlish: Hát bengás.... :lol: (Lehet összetévesztették és a klíma rendszer helyett a kipuff. rendszert töltötték fel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Neeem J0hnny cartárs csak viccelődött. Legalábbis itt még azt írják hogy jár a tagsághoz matrinya Beszéltem az alelnökkel nemrég telón vadkert miatt és rákérdeztem erre is.Nem jár már a tagsághoz,max venni lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Am meg érdekel....És ha nem veszek vissza? Ha gondotok van egymással lehet pénisztméregetni,de ne itt mert szétcsapok köztetek. :devlish: Amúgy tényleg elcsépelt és gagyi a kék belsőtér,a neonos világításról már nem is beszélek. Röhej ez a bucsús stílus,sajnos a CS rossz hatással van az emberekre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 :lol: Szerintem teletolta az okos vizzel a kipuff rendszerét... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Szerintem teletolta az okos vizzel a kipuff rendszerét... :devlish: És ez a szárítási folyamat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Szerintem teletolta az okos vizzel a kipuff rendszerét... :devlish: " arra való " :lol: Mi régebben uncsim D kadettjának a kipufogójára húztunk gumikesztűt...hihetetlen milyen templóval fújtva fel... :lol: ráhúztuk, 1 másodperc és durr.... Aztán 1 másik gumikesztyűt meg a vonóhorogra húztunk..új járkált vele pár napig :lol: hmm..de jó volt annó a sok fesztivál...akkor csináltunk ilyeneket..pl a vekerifeszten :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Sztrapacska mennyire sz.r hidegen? :devlish: Csak mert ezt hoztam magammal, és besz.rt a cégnél a mikró :lol: Műanyag tálba meg nem tudom hőlégfúvóval melegíteni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Sztrapacska mennyire sz.r hidegen? :lol: Csak mert ezt hoztam magammal, és besz.rt a cégnél a mikró :lol: Műanyag tálba meg nem tudom hőlégfúvóval melegíteni :lol: : Tegyed rá a mocira. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Tegyed rá a mocira. :devlish: Holnap még nézegetem az "év hülyéje" című képeket ahol a marha egy dízel blokkon próbál kaját melegíteni :lol: :lol: megódottam. ;) :lol: :lol: (1-0 a NEM energiatakarékos izzóknak ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Holnap még nézegetem az "év hülyéje" című képeket ahol a marha egy dízel blokkon próbál kaját melegíteni :lol: :lol: megódottam.http://pics.coldline.hu/pics/39227-20100513-sEfYg6.jpg ;) ;) ;) :P ;) ;) Holnap reggel meg ezen fogok röhögni ;) EZ a Bear Grylls nagyon sík..lehugyálta a fejkendőjét, és a szája és az orra elé kötötte... :devlish: :lol: szerk (14:11) Mi ez a pangás??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 szerk (14:11) Mi ez a pangás??? :devlish: Nem mindeki otthon veri a makkost! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 megint leszakadt a víz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Nem mindeki otthon veri a makkost! :lol: :lol: Ennek a pár napnak a tanulásról kéne szólnia...De mindíg úgy vagyok vele...holnaptól.. hétfő óta holnaptól tanulok :devlish: Bacccccameg...ma se fogok kerékpározni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 :lol: Ennek a pár napnak a tanulásról kéne szólnia...De mindíg úgy vagyok vele...holnaptól.. hétfő óta holnaptól tanulok :devlish: Bacccccameg...ma se fogok kerékpározni :lol: Me'? Vizibringáról nem hallottál még? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Me'? Vizibringáról nem hallottál még? :lol: Hát de..Van az a bogár volkswagen alakú :devlish: Balatonon minden strandon van belőle, meg a delfin alakú. Astra alakú/nagyságú kár hogy nincs.. leszakadna az ég azzal járnék.. de azon is kifesteném a felnit mégha műanyagból van akkoris :lol: Ja igen Dáw és a tetősínt is levenném még mielőtt kérdeznéd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 mert? Mibaj van vele? :P Majd rájössz ;) :lol: Csajoznál és nem fórumoznál..... ;) Kb én is inkább :lol: :lol: Holnap még nézegetem az "év hülyéje" című képeket ahol a marha egy dízel blokkon próbál kaját melegíteni :lol: ;) Kojak megoldotta ;) igaz nem traktormotoron de azt mondják a népek jó volt.. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 A nem világítósat marhanehéz világítóssá tenni. Átteszed a rugót, réz vezetőt, izzót, elemet, meg a tetejét a gombbal. :devlish: Az én esetemben egy picit alakítani kellett, mert nem akart összeállni az egész. Szikével ki kellett vágni egy keveset a nem világítós kulcs házábol, hogy a réz érintkezőt be lehessen tenni, de azonkívül kb az amit mondtál. Sp az a merci :lol: szép szerintem is, hátsó recaro nélkül is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Szerintem teletolta az okos vizzel a kipuff rendszerét... :devlish: És ez a szárítási folyamat? :lol: Jól működik arrafelé az autó mosó. Nem spórolnak a vízzel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Holnap még nézegetem az "év hülyéje" című képeket ahol a marha egy dízel blokkon próbál kaját melegíteni Mi bajod ezzel? Turbónál szoktuk a konzerves kaját melegíteni, berakod 10kor délre kész :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts