Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Nem feltétel a tagság, január 6 óta klubtag vagyok, matricát még mindig nem kaptam :lol: :lol: :devlish: De neked már lóg a levegőben, csak még nem tudni mikor kapod meg. A nem klubtagoknak pontosan tudni hogy addig amíg nem lépnek be, tutira nem érkezik meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Nem feltétel a tagság, január 6 óta klubtag vagyok, matricát még mindig nem kaptam :lol: :lol: :devlish: Gondolták te majd ráfested az autóra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 De neked már lóg a levegőben, csak még nem tudni mikor kapod meg. A nem klubtagoknak pontosan tudni hogy addig amíg nem lépnek be, tutira nem érkezik meg :devlish: :lol: :lol: :lol: Én hamarabb megkaptam a debreceniklubtól a matricát minthogy beléptem volna.. Ideadta Zizi, rá 2-3 talán 4 másodpercel befizettem a belépést :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Gondolták te majd ráfested az autóra :devlish: Mondjuk tény hogy megoldottam Igaz nem festéssel, de azért addig még nincs másik: Klikk ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Nem jár a klubtagságihoz se matrica,se rendszámkeret már. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Nem jár a klubtagságihoz se matrica,se rendszámkeret már. ;) De jó hogy eddig húztam :lol: :lol: És venni lehet? :devlish: (vagy legalább egy közeli jó felbontású képet tud küldeni valaki? Akkor csinálok magamnak megint :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Az enyém ilyen: Klikk ide Elég egységes? Na erről van itten szó e :devlish: Ilyen amit elképzeltem,olyan "egységes" :lol: Szép lett nagyon!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Nem jár a klubtagságihoz se matrica,se rendszámkeret már. :lol: Akkor mi jár a kedvezményeken meg a klubkártyán kívül? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Akkor mi jár a kedvezményeken meg a klubkártyán kívül? :devlish: Logó az avatarod alá, meg az érzés hogy támogattad :lol: http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/05/12...a_benzin_miatt/ hm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Az enyém ilyen: Klikk ide Elég egységes? Na erről van itten szó e :lol: Ilyen amit elképzeltem,olyan "egységes" :lol: Szép lett nagyon!!!! Belekössek? :lol: :lol: Nah jó... megvárom Zolit :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Belekössek? :lol: :lol: Nah jó... megvárom Zolit :devlish: Mondjuk én is szivesen elfogadnék egy ilyen ledes cuccot... :lol: Akár pénzért is... viszont addig meg legyek kilaméteróra nélkül? Amúgy csak annyi lényegében hogy a bennelevő kis izzókat ki kell cserélni ledekre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Belekössek? :lol: :lol: Nah jó... megvárom Zolit :devlish: Most mé'? :lol: Mondjuk autóban sztem zavaró ez a hülyegyerekkék cucc. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 De jó hogy eddig húztam :lol: :lol: És venni lehet? :devlish: (vagy legalább egy közeli jó felbontású képet tud küldeni valaki? Akkor csinálok magamnak megint :lol: :lol: Neeem J0hnny cartárs csak viccelődött. Legalábbis itt még azt írják hogy jár a tagsághoz matrinya Na erről van itten szó e ;) Ilyen amit elképzeltem,olyan "egységes" ;) Szép lett nagyon!!!! Sima műszerfal-led, a gyári izzó helyére. A hátránya az, hogy 6-7hónap után cserélni kell. Nem bírják sokáig. Úgyhogy ha tartósat akarsz, akkor javaslom a teljes műszerfal ledesítést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Mondjuk én is szivesen elfogadnék egy ilyen ledes cuccot... :lol: Akár pénzért is... viszont addig meg legyek kilaméteróra nélkül? Amúgy csak annyi lényegében hogy a bennelevő kis izzókat ki kell cserélni ledekre? Úgy is lehet :lol: Alexé is olyan szerintem :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Neeem J0hnny cartárs csak viccelődött. Legalábbis itt még azt írják hogy jár a tagsághoz matrinya Szerintem olvasd át figylemesen amit linkeltél. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Most mé'? :devlish: Mondjuk autóban sztem zavaró ez a hülyegyerekkék cucc. :lol: hülyegyerekkék cucc? Micsoda választékos megfogalmazás.... Had ne reagáljam jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 hülyegyerekkék cucc? Micsoda választékos megfogalmazás.... Had ne reagáljam jó? Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 De nem kell kötögetni semmit? csak kiveszem a régit, beleteszem a ledet, és kész? vagy van valami kis forrasztás? vagy ilyesmi? :lol: Úgy is lehet :lol: Alexé is olyan szerintem :devlish: Vagy Dáwid te, hogy csináltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Szerintem olvasd át figylemesen amit linkeltél. :devlish: Átolvastam figyelmesen! De óóóóó nagy spzoli, olyan Kib@szott ku*va okos vagy, akkor légyszíves tájékoztasd a hülyegyerekkék Alex-et, hogy a 8-as bekezdés alatt, ami azt írja hogy: "Kedvezményes ajándéktárgy és matrica" mit takar? Kedvezményesen lehet venni matricát? Tehát nem jár, hanem lehet venni???????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Átolvastam figyelmesen! De óóóóó nagy spzoli, olyan Kib@szott ku*va okos vagy, akkor légyszíves tájékoztasd a hülyegyerekkék Alex-et, hogy a 8-as bekezdés alatt, ami azt írja hogy: "Kedvezményes ajándéktárgy és matrica" mit takar? Kedvezményesen lehet venni matricát? Tehát nem jár, hanem lehet venni???????????? Ha te is ilyen kibaszott okos vagy, akkor mi a ló######ért nem fogod fel elsőre??? :devlish: Am meg visszavehetnél. Nem a tiedet szaroztam, hanem a színre mondtam(én mondtam, tehát az én véleményem, tehát SZERINTEM)... A vélemény nyilvánítás meg nem tiltott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Ha te is ilyen kibaszott okos vagy, akkor mi a ló######ért nem fogod fel elsőre??? :devlish: Nem vagyok kibaszott okos.....ezért kérdezem a kibaszott okos cartársamat. Mert nem fogom fel elsőre, még ló####-ért sem :lol: Am meg érdekel....És ha nem veszek vissza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Jaj nyugi srácok :lol: :devlish: Mondjuk próbáltam már két ideges ember közé állni... kaptam véletlenül 1 nyakast.. :lol: Dáwid! Munkaidőbe nem tudsz feljönni msnre? Vagy csak este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Nem vagyok kibaszott okos.....ezért kérdezem a kibaszott okos cartársamat. Mert nem fogom fel elsőre, még ló####-ért sem :devlish: Am meg érdekel....És ha nem veszek vissza? Normálisan szóltam, hogy olvasd el még egyszer a hivatkozásod, erre felkapod a vizet, mint egy 5éves sértődős kislány. :lol: Nem veszel vissza? Tökre leszarom, felőlem szájkaratézhatunk, csak a többiek hamar rá fognak unni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Neeem J0hnny cartárs csak viccelődött. Legalábbis itt még azt írják hogy jár a tagsághoz matrinya Sima műszerfal-led, a gyári izzó helyére. A hátránya az, hogy 6-7hónap után cserélni kell. Nem bírják sokáig. Úgyhogy ha tartósat akarsz, akkor javaslom a teljes műszerfal ledesítést. Jó Jó,de nem merek neki állni egyedűl :devlish: Bementem egy kis elektronikai üzletbe,elmondtam mit szeretnék,erre mondta az eladó lerajzolja mit hogyan,de a ledeket akkor ott kell megvennem! Mondom neki áll az alku! Erre lerajzolja nekem ezt: Na most ezmiez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Szerintetek a víz tud lobogni? Vettem ilyen porkaját és azt írja: a tasak tartalmát öntse a lobogó vízbe. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts