mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Neked milyen színűek a kerekeid? :devlish: Melyik ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Balos ajtóban kicseréltem a stifteket. Olyan lett mint a vaj :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Melyik ? :lol: Nah jóvan. Gyomot-könyvet. Csak ugorjunk má' :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Balos ajtóban kicseréltem a stifteket. Olyan lett mint a vaj :devlish: Megsárgult? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Nah jóvan. Gyomot-könyvet. Csak ugorjunk má' :devlish: :lol: Milyen virágot ? Milyen könyvet ? Máskor majd nem adsz magas labdákat :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Milyen virágot ? Milyen könyvet ? Máskor majd nem adsz magas labdákat :lol: :lol: drágát :devlish: nehezet ;) há'nem :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Megsárgult? :devlish: Enyhén lógott az ajtó. Irány csergő, stift rendel, kemény 250 péz6db áron meghozták, aztán kicseréltem. Nah most tök könnyen csukódik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Enyhén lógott az ajtó. Irány csergő, stift rendel, kemény 250 péz6db áron meghozták, aztán kicseréltem. Nah most tök könnyen csukódik. :lol: Nekem drágább volt :devlish: És sz.rt se ért, úgy lóg az ajtó :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 drágát :devlish: nehezet :lol: Számodra melyik virág drága és melyik könyv nehéz ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Számodra melyik virág drága és melyik könyv nehéz ? :devlish: Az a könyv nehéz ami rámesik a polcról, és az a virág drága ami 4 nap után úgy néz ki mint ami már egyszer átment a Stahl-konyhán salátaként. Nem egy nagy biznisz. Egy adag új LED mennyivel tartósabb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Gondoltam rávezetem, de nem ment számok betűvé történő átforgatása :devlish: :lol: :lol: Ezek a feladatok már nagycsoportban is nehezen mentek... ;) Én ma megkaptam, hogy mit ugatok a kombimmal, csak rábasztam négy felnit és azt hiszem, hogy szaktekintély vagyok....... :lol: Visszaolvastam, senki nem állított ilyet. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Barátnőm a szülinapjára, egy garnitúra D corsa felnit kapott, új gumikkal, gyári dísztárcsákkal. :lol: :lol: ;) Egyéb kérdés csajozási szokásaimmal kapcsolatban? :lol: :lol: Szóval meglepted magad! ;) Szép-szép mindez, de ugye nem BMW-je van ? ;) :D Komolyan mondom betegek vagytok! ;) :P Jogsija sincs. :devlish: (nem. BMW-je sincs. ;) ) Az én autómra kapta :D El tudom képzelni mit mondhatott: " Pont erre vágytam drágám, hogy szebb kerekeken gurulhass!" :D ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Szörnyű gondok...engem egy csaj se keres. Se előző, se következő, se a mostani. :lol: Simán csak a gyári izzók helyére akarsz ledeket, vagy valami bonyolulttabbra gondoltál? Szia! Hát gondolom jobban néz ki ha több led van,de ha csak a gyári helyére be lenne téve a led az is elég. Csak legyen neki olyan egységes kinézete :devlish: KK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Küüüüüüldjön nekem valaki egy opelforum matricááát. Légysziiiiiii. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Küüüüüüldjön nekem valaki egy opelforum matricááát. Légysziiiiiii. :lol: Létezik olyan ? :devlish: Én magamnak csináltattam haverral :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Létezik olyan ? :devlish: Én magamnak csináltattam haverral :lol: Há nemtom. Klubtagság esetén MOTE-s matricát kapnak a népek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Who cares? :devlish: :lol: :lol: Csak megvártam hogy előttem legyél a duma-listán :lol: :lol: :P Na mivan lányok, lőtték a pizsit? ;) a tetősíntelen, tegnap bealudt a gép előtt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Szia! Hát gondolom jobban néz ki ha több led van,de ha csak a gyári helyére be lenne téve a led az is elég. Csak legyen neki olyan egységes kinézete :devlish: KK Az enyém ilyen: Klikk ide Elég egységes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Visszaolvastam, senki nem állított ilyet. :lol: :devlish: Nem ezen a fórumon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Há nemtom. Klubtagság esetén MOTE-s matricát kapnak a népek? Klubtag vagy? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Há nemtom. Klubtagság esetén MOTE-s matricát kapnak a népek? Tudtommal jah. De a MOTE raginya, az nem fórum raginya :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Klubtag vagy? :lol: Csak szeretnék. Gondoltam erre is kéne valami matrica. A zőldre is tettem de erre vmi szebb kéne. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Csak szeretnék. Gondoltam erre is kéne valami matrica. A zőldre is tettem de erre vmi szebb kéne. :devlish: Van az oldalán :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Tudtommal jah. De a MOTE raginya, az nem fórum raginya :devlish: Ezért kell a forumos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Klubtag vagy? :devlish: Nem feltétel a tagság, január 6 óta klubtag vagyok, matricát még mindig nem kaptam :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts