Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Én ma megkaptam, hogy mit ugatok a kombimmal, csak rábasztam négy felnit és azt hiszem, hogy szaktekintély vagyok....... :lol: :lol: :lol: Hát igen. Még rugóra sem telik alá, hogy legalább ne érjen le a földre... hihetetlen igénytelen vagy :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 :lol: :lol: Hát igen. Még rugóra sem telik alá, hogy legalább ne érjen le a földre... hihetetlen igénytelen vagy :devlish: :lol: Meg azt is, hogy építettem-e már autót, hogy ennyire beszólok neki...? Erre csak annyit tudtam kérdezni, hogy látott-e már gyári fastra caravant? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Én ma megkaptam, hogy mit ugatok a kombimmal, csak rábasztam négy felnit és azt hiszem, hogy szaktekintély vagyok....... :lol: De utálom amikor valaki azért fikázza mert "kombi"..ami caravan.. nekem is szóltak már be.. Csak egy fos kombid van, arra vagy nagyfiú?és aki mondta annak autója sincs..há mondom bazeg...oké hogy 7400ccm-es motor van a tiedbe és vagy 60an beleférnek...de azt busznak hívják :devlish: Bár mondjuk a Te "kombidnak" :lol: szóval caravanodnak megnézné a futóművét... hát lehet nézne 3at.. Fel se tűnik hogy a gyári astra speciel 4 csavaros... :lol: Felnin neked 5 van Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Youtube lol fail. 500 Internal Server Error Sajnáljuk, valami félresikeredett. Már ráállítottunk egy szakértői csapatot az ügyre, remélhetőleg gyorsan rendbehozzák a dolgot. Also, please include the following information in your error report: CrHpp1971sRofO9pKE936R47CtWAUpUqNqltfMbvH0g2BWtNSbqvyFp_Woxr ZDSo5rV2TSBxzVIlGBURd_u0yztCs_87KTIp89-VZPxXf2byqnWL5sJK5t2-.... :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Há!!!, már csak holtversenyben vagyok első Zolival :lol: Jah nem. Most hogy leírtam már vezetek 1-el... :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Há!!!, már csak holtversenyben vagyok első Zolival :lol: Jah nem. Most hogy leírtam már vezetek 1-el... :devlish: :lol: :lol: Régen..november környékén vagy októberben valahogy.. 65 hozzászólással vezettem a listát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Na mivan lányok, lőtték a pizsit? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Na mivan lányok, lőtték a pizsit? :devlish: Csak megvártam hogy előttem legyél a duma-listán :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Csak megvártam hogy előttem legyél a duma-listán :devlish: :lol: ;) Who cares? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Who cares? :devlish: :lol: :lol: A tetősíntelen :lol: Télleg, erről jut eszembe. Nem érdekel szálcsiszolt alu tetősín? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 A tetősíntelen :lol: Télleg, erről jut eszembe. Nem érdekel szálcsiszolt alu tetősín? :devlish: Nem kell, nem gyári. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Nem kell, nem gyári. :lol: De gyári :lol: :devlish: Ha akarod megmutatom rajta a dzsíem logót is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 ....Ha akarod megmutatom rajta a dzsíem logót is :lol:.... Amúgy ezzel a dumával szoktál csajozni is ? :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Nem kell, nem gyári. :lol: De gyári :lol: :devlish: Ha akarod megmutatom rajta a dzsíem logót is :lol: A Saab felniken hol is van a dzsíem logó? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 A Saab felniken hol is van a dzsíem logó? :lol: :devlish: Ez pont rossz példa volt, mivel akkoriban a saab gm volt. :lol: Ha a lámpám kérdezed még megértem. Bár az is gyári, csak merci meg audi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Amúgy ezzel a dumával szoktál csajozni is ? :devlish: :lol: Barátnőm a szülinapjára, egy garnitúra D corsa felnit kapott, új gumikkal, gyári dísztárcsákkal. :lol: :lol: ;) Egyéb kérdés csajozási szokásaimmal kapcsolatban? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Barátnőm a szülinapjára, egy garnitúra D corsa felnit kapott, új gumikkal, gyári dísztárcsákkal. :devlish: :lol: :lol: Egyéb kérdés csajozási szokásaimmal kapcsolatban? :lol: :lol: Szép-szép mindez, de ugye nem BMW-je van ? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Ez pont rossz példa volt, mivel akkoriban a saab gm volt. :devlish: Ha a lámpám kérdezed még megértem. Bár az is gyári, csak merci meg audi... :lol: Akkor ezt megettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Szép-szép mindez, de ugye nem BMW-je van ? :lol: :lol: Jogsija sincs. :devlish: (nem. BMW-je sincs. :lol: ) Az én autómra kapta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Jogsija sincs. :devlish: (nem. BMW-je sincs. :lol: ) Az én autómra kapta :lol: Megdöbbentően gáláns vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Akkor ezt megettem :lol: Ezt biza meg :lol: Jogsija sincs. :devlish: (nem. BMW-je sincs. :lol: ) Az én autómra kapta :lol: Kb mint mikor Soly filózott h asszony mit kapjon szülinapjára. Hmm egy szélfogót a cabriora.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Ezt biza meg :lol: Kb mint mikor Soly filózott h asszony mit kapjon szülinapjára. Hmm egy szélfogót a cabriora.... :lol: Én sokat gondolkoztam rajta. Először majdnem féktárcsát kapott, de aztán inkább kerekek lettek. (Jó, kapott mást is :devlish: ) ((Most rákérdezel hogy mit, színrefújom a kerekeidet)) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Jó, kapott mást is :devlish: Mit ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Mit ? :lol: Neked milyen színűek a kerekeid? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Ezt biza meg ;) Kb mint mikor Soly filózott h asszony mit kapjon szülinapjára. Hmm egy szélfogót a cabriora.... :P :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts