spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Ha már itt tartunk. Az ő számát is sikerült ki-frissíteni a telefonomból.. :devlish: valaki írja má' le :lol: Elküldöm püben, de ne ott köszönd meg, mert tele lesz a ládám. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Köszönöm. :lol: Gondoltam rávezetem, de nem ment számok betűvé történő átforgatása :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Elküldöm püben, de ne ott köszönd meg, mert tele lesz a ládám. :lol: Már késő :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Gondoltam rávezetem, de nem ment számok betűvé történő átforgatása :devlish: :lol: :lol: M3 bevezető szakasz is kevés lett volna neki. ;) Már késő :lol: :lol: ;) Ó hogy adfasopdhfmaksjbrbaetr :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 M3 bevezető szakasz is kevés lett volna neki. :devlish: Ó hogy adfasopdhfmaksjbrbaetr :lol: Azt. Egészségedre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 "Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes" :devlish: :lol: :lol: :lol: Persze. Nem ismered a mondást? "Mérd tolómérővel, jelöld krétával, vágd baltával" :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Már késő :devlish: :lol: :lol: Biztonság kedvéért én is küldtem 1et. Csak úgy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 http://themoderatevoice.com/wordpress-engi..._stupid_jpg.jpg :devlish: :lol: :lol: :lol: A gumis képedre, ami msn is kint van nálad: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Biztonság kedvéért én is küldtem 1et. Csak úgy :lol: :devlish: :lol: vigyázz... Még a végén szól egy adminnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Biztonság kedvéért én is küldtem 1et. Csak úgy :lol: Most már kijelentem: Pista visszatért önmagához! :devlish: :lol: :lol: :lol: ;) ;) A gumis képedre, ami msn is kint van nálad: Ne folyassad össze heeee. :P MMORPGOMFGLOLROTFSTFUXD Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Persze. Nem ismered a mondást? "Mérd tolómérővel, jelöld krétával, vágd baltával" :devlish: :lol: Jesz :lol: Balta ma a "hogyan vegyük ki a kulcsból a tollat 1 megmelegített csavarhúzóval segítségével" kapcsán jutott eszembe. Minek elaprózni azt a kibányászást ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Most már kijelentem: Pista visszatért önmagához! :devlish: :lol: Ne folyassad össze heeee. :lol: MMORPGOMFGLOLROTFSTFUXD KÚSÓLY!! :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Jesz :lol: Balta ma a "hogyan vegyük ki a kulcsból a tollat 1 megmelegített csavarhúzóval segítségével" kapcsán jutott eszembe. Minek elaprózni azt a kibányászást ? :devlish: Nem is írtam le hogy kell :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Fényszóró állítómotorját át lehet tenni sima ( azaz nem elektromos állításu ) fényszóróba?? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Fényszóró állítómotorját át lehet tenni sima ( azaz nem elektromos állításu ) fényszóróba?? :devlish: Át. De ne offoljáááá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Azt az EU nem engedi. Igaz. Bár -elvileg- a mopedautók sz.patását sem :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Át. De ne offoljáááá ;) köszi! :devlish: :lol: :lol: :lol: Ma Dáwid az Offkirály, ő van a listavezetésen. ;) Ja, és bocsi h ide írtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 köszi! :devlish: :lol: :lol: :lol: Ma Dáwid az Offkirály, ő van a listavezetésen. :P Ja, és bocsi h ide írtam :lol: Én témába vágóan pofázok, nem offolom tele a szövegelést holmi fényszórókkal, meg motorokkal ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Én témába vágóan pofázok, nem offolom tele a szövegelést holmi fényszórókkal, meg motorokkal :lol: ;) Lacinak érik a ban.... :devlish: :lol: :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Lacinak érik a ban.... :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: Én témába vágóan pofázok, nem offolom tele a szövegelést holmi fényszórókkal, meg motorokkal ;) ;) ;) Jaaaj fiúk..mi lenne velem nélkületek meg a fórum nélkül :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100512/banplz_www.k...ltoltes.hu_.gif :devlish: Jaaaj fiúk..mi lenne velem nélkületek meg a fórum nélkül :lol: Csajoznál és nem fórumoznál..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Csajoznál és nem fórumoznál..... :lol: De azzal minden úr fórumozó így van. ( akinek nincs felesége,asszonya,stb.. :lol: ) De jó ez így :lol: Eddig rohadt sokat tanultam tőletek.. faternak amikor szerelés közben elkezdek dumálmi valamiről amiről gőze nincs hogy hogy kell csinálni, akkro mondom neki: Látod?? Megéri naphosszat a fórum előtt ülni :lol: Akkor nem mond semmit :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100512/banplz_www.k...ltoltes.hu_.gif :devlish: Jaaaj fiúk..mi lenne velem nélkületek meg a fórum nélkül :lol: Csajoznál és nem fórumoznál..... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 De azzal minden úr fórumozó így van. ( akinek nincs felesége,asszonya,stb.. :lol: ) De jó ez így :lol: Eddig rohadt sokat tanultam tőletek.. faternak amikor szerelés közben elkezdek dumálmi valamiről amiről gőze nincs hogy hogy kell csinálni, akkro mondom neki: Látod?? Megéri naphosszat a fórum előtt ülni :lol: Akkor nem mond semmit :devlish: Én ma megkaptam, hogy mit ugatok a kombimmal, csak rábasztam négy felnit és azt hiszem, hogy szaktekintély vagyok....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Csajoznál és nem fórumoznál..... :P :lol: :lol: Nekem a zasszony azt mondja tisztára fórumfüggő lettem. :lol: (van is benne valami ;) ) Lépek is, mert ki tudja, lesz-e valami? :devlish: (vagy még maradok egy kicsit, és akkor biztosan ... lesz fórumozás :lol: ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts