Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ha már itt tartunk. Az ő számát is sikerült ki-frissíteni a telefonomból.. :devlish: valaki írja má' le :lol:

Elküldöm püben, de ne ott köszönd meg, mert tele lesz a ládám. :lol:

Elküldve
Gondoltam rávezetem, de nem ment számok betűvé történő átforgatása :devlish: :lol: :lol:

M3 bevezető szakasz is kevés lett volna neki. ;)

Már késő :lol: :lol: ;)

Ó hogy adfasopdhfmaksjbrbaetr :P

Elküldve
"Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes"

:devlish: :lol: :lol: :lol:

Persze. Nem ismered a mondást? "Mérd tolómérővel, jelöld krétával, vágd baltával" :lol: ;)

Elküldve
Biztonság kedvéért én is küldtem 1et.

Csak úgy :lol:

Most már kijelentem: Pista visszatért önmagához! :devlish: :lol:

:lol: :lol: ;) ;)

A gumis képedre, ami msn is kint van nálad:

forum_icon_nyalcsorg.gif

Ne folyassad össze heeee. :P MMORPGOMFGLOLROTFSTFUXD

Elküldve
Persze. Nem ismered a mondást? "Mérd tolómérővel, jelöld krétával, vágd baltával" :devlish: :lol:

Jesz :lol:

Balta ma a "hogyan vegyük ki a kulcsból a tollat 1 megmelegített csavarhúzóval segítségével" kapcsán jutott eszembe.

Minek elaprózni azt a kibányászást ? :lol:

Elküldve
Jesz :lol:

Balta ma a "hogyan vegyük ki a kulcsból a tollat 1 megmelegített csavarhúzóval segítségével" kapcsán jutott eszembe.

Minek elaprózni azt a kibányászást ? :devlish:

Nem is írtam le hogy kell :lol: :lol:

Elküldve
Fényszóró állítómotorját át lehet tenni sima ( azaz nem elektromos állításu ) fényszóróba?? :devlish:

Át. De ne offoljáááá :lol:

Elküldve
köszi!

:devlish: :lol: :lol: :lol:

Ma Dáwid az Offkirály, ő van a listavezetésen. :P

Ja, és bocsi h ide írtam :lol:

Én témába vágóan pofázok, nem offolom tele a szövegelést holmi fényszórókkal, meg motorokkal ;) ;)

Elküldve
Én témába vágóan pofázok, nem offolom tele a szövegelést holmi fényszórókkal, meg motorokkal :lol: ;)

Lacinak érik a ban.... :devlish: :lol: :lol: :lol: ;)

Elküldve
Lacinak érik a ban.... :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én témába vágóan pofázok, nem offolom tele a szövegelést holmi fényszórókkal, meg motorokkal ;) ;)

banplz_www.kepfeltoltes.hu_.gif ;)

Jaaaj fiúk..mi lenne velem nélkületek meg a fórum nélkül :P

Elküldve
Csajoznál és nem fórumoznál..... :lol:

De azzal minden úr fórumozó így van. ( akinek nincs felesége,asszonya,stb.. :lol: )

De jó ez így :lol: Eddig rohadt sokat tanultam tőletek.. faternak amikor szerelés közben elkezdek dumálmi valamiről amiről gőze nincs hogy hogy kell csinálni, akkro mondom neki: Látod?? Megéri naphosszat a fórum előtt ülni :lol:

Akkor nem mond semmit :devlish:

Elküldve
De azzal minden úr fórumozó így van. ( akinek nincs felesége,asszonya,stb.. :lol: )

De jó ez így :lol: Eddig rohadt sokat tanultam tőletek.. faternak amikor szerelés közben elkezdek dumálmi valamiről amiről gőze nincs hogy hogy kell csinálni, akkro mondom neki: Látod?? Megéri naphosszat a fórum előtt ülni :lol:

Akkor nem mond semmit :devlish:

Én ma megkaptam, hogy mit ugatok a kombimmal, csak rábasztam négy felnit és azt hiszem, hogy szaktekintély vagyok....... :lol:

Elküldve
Csajoznál és nem fórumoznál..... :P

:lol: :lol:

Nekem a zasszony azt mondja tisztára fórumfüggő lettem. :lol: (van is benne valami ;) )

Lépek is, mert ki tudja, lesz-e valami? :devlish: (vagy még maradok egy kicsit, és akkor biztosan ... lesz fórumozás :lol: ;) )

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.