spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Étem. ÉS télleg van nekem egy szelep a dobozba amire a kék vákumos megy az mi a bánat? És a jobb első keréknél alul van egy dobozz a dobbetét mögött a z mi célt szolgál? Nincs még mindig gsi sárvédő dobbetét?:devlish: Onnan is szííjjjjaa az ert. :lol: Dobbetétet találtam, csak nem eladó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Étem. ÉS télleg van nekem egy szelep a dobozba amire a kék vákumos megy az mi a bánat? És a jobb első keréknél alul van egy dobozz a dobbetét mögött a z mi célt szolgál? Nincs még mindig gsi sárvédő dobbetét? :devlish: 1. meleglevegő hozzávezetés hideg üzemben 2. hangcsillapítást szolgálja Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Onnan is szííjjjjaa az ert. :devlish: Dobbetétet találtam, csak nem eladó. :lol: NEee hallod botoljuk máel:D minek az neked neked van:D ÉN meg sehol sem találok PF nem kő az neked. INVICTUS: Kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 NEee hallod botoljuk máel:D minek az neked neked van:D ÉN meg sehol sem találok PF nem kő az neked. INVICTUS: Kösz Nem az enyém, Márké. Írjál Dinnyének, neki tuti van eladó. Akihez jársz alkatrészért Érdre. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 :lol: Hehe..nem mondasz butaságot Sanci :lol: :devlish: He-he friss házastól csajozási tanácsokat kapni..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 He-he friss házastól csajozási tanácsokat kapni..... :lol: mert? Mibaj van vele? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 He-he friss házastól csajozási tanácsokat kapni..... :lol: Még él az emlékeiban... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Visszaraktam a piros ledeket a TID-be :lol: Akárki akármit mond, oda piros a jó :devlish: Anno fater sírta át fehérre, de mostmár csöndbe maradhat a sárga fényei között a Zafirában :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 mert? Mibaj van vele? :lol: Hát végülis a Plébános úr is tudja elméletileg mit kell csinálni egy nővel. :lol: Visszaraktam a piros ledeket a TID-be :lol: Akárki akármit mond, oda piros a jó :devlish: Anno fater sírta át fehérre, de mostmár csöndbe maradhat a sárga fényei között a Zafirában :lol: Ki mondta, hogy nem így van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Hát végülis a Plébános úr is tudja elméletileg mit kell csinálni egy nővel. :lol: Az állatok is tudják... ;) De embernél nem mindegy, hogy hogyan látsz neki :lol: :lol: De amúgy bonyolult ez az én esetemben... :lol: :devlish: na mind1. Opel4Ever Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Az állatok is tudják... :lol: De embernél nem mindegy, hogy hogyan látsz neki :lol: :lol: Ja, valami rémlik, nagyon régen volt.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Nem az enyém, Márké. Írjál Dinnyének, neki tuti van eladó. Akihez jársz alkatrészért Érdre. :devlish: Nincs neki. Már beszéltem vele. Elvileg 2hét múlva lesz neki És elvileg az az enyém lesz. De ez már a sokadik elvileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Nincs neki. Már beszéltem vele. Elvileg 2hét múlva lesz neki És elvileg az az enyém lesz. De ez már a sokadik elvileg. Ez ilyen. :lol: Nekem anno Miskolcról jött. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 ....Ez ilyen. :lol:.... Olcsó, de feledékeny :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Olcsó, de feledékeny :devlish: Na igen, egy párszor rá kell szólni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Szintén 60 :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1273648613.jpg Szintén 60 :lol: /60? :lol: :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 /60? :lol: :lol: :lol: Mi 60? :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Mi 60? :devlish: :lol: 6one Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 /60? :lol: :lol: :lol: Mi 60? :devlish: :lol: 6one Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 http://themoderatevoice.com/wordpress-engi..._stupid_jpg.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Azt se tudom miről beszéltek.... :devlish: Mi 60, mi mennyi? Na jóccakát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 gondolom a hatvani talin készült kép :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 gondolom a hatvani talin készült kép :devlish: Köszönöm. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Nem az enyém, Márké. Írjál Dinnyének, neki tuti van eladó. Akihez jársz alkatrészért Érdre. :lol: Ha már itt tartunk. Az ő számát is sikerült ki-frissíteni a telefonomból.. :devlish: valaki írja má' le :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts