spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Szakadó esőben kell ám aszfaltozni, jáááj :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 http://www.napiszar.com/wp-content/uploads..._autostol-1.jpg :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Egyébként most én is kezdjek el hisztizni, mert nem kaptam választ egy kérdésemre? :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Egyébként most én is kezdjek el hisztizni, mert nem kaptam választ egy kérdésemre? :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) Válasz a kérdésedre : 42 Amúgy mi volt a kérdés ? ;) :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Válasz a kérdésedre : 42 Amúgy mi volt a kérdés ? :lol: :lol: :lol: :lol: Váó. Valaki tudja az univerzális választ. 42! ;) Az, hogy miképp lehet kiműteni egy gömbölyded Astra kulcsból a szárat. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Egyébként most én is kezdjek el hisztizni, mert nem kaptam választ egy kérdésemre? :devlish: :lol: :lol: :lol: ;) ;) léciléciléééccciiii :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Váó. Valaki tudja az univerzális választ. 42! :lol: Az, hogy miképp lehet kiműteni egy gömbölyded Astra kulcsból a szárat. :devlish: Sima kulcsot szétszedtem, de úgy tűnik számomra, hogy a tollat nem lehet külön kivenni. Jó, szét lehet törni és akkor igen :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Sima kulcsot szétszedtem, de úgy tűnik számomra, hogy a tollat nem lehet külön kivenni. Jó, szét lehet törni és akkor igen :devlish: :lol: Az immosat se nagyon lehet könnyebben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Ezek szerint ő dobott téged te meg még szíved szerint visszamennél hozzá. :lol: Egy megoldás van. És úgy híjják hogy Adri :lol: (vagy még megnézheted a vákumcsöveket. Az minden problémánál jó :lol: :devlish: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Egyébként most én is kezdjek el hisztizni, mert nem kaptam választ egy kérdésemre? :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) Kénytelen leszel megvárni Novy-t Tavaly novemberben bontottunk neki világítós kulcsot, és abba beleműtőttötte az övét, de nemtudom hogy hogy. Én is küzdöttem, de csak "sima" kulcsot csináltam belőle. Forró csavarhúzóval körbe taknyoltam a műanyagba, aztán kitörtem, de majd Novy megaszondja hogy a gömbölyű kulcsnál mivót hogyvót ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Egy megoldás van. És úgy híjják hogy Adri ;) (vagy még megnézheted a vákumcsöveket. Az minden problémánál jó ;) :lol: ) :lol: :lol: Igaz.. a régi már a mult.. próbálok túllenni rajta hátha ő fog mostmár szenvedni hogy nem talál még 1 olyat mint én :P Dugaszolj ;) :devlish: kétértelmű... :lol: vákuumcsövet ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 :devlish: :lol: Igaz.. a régi már a mult.. próbálok túllenni rajta hátha ő fog mostmár szenvedni hogy nem talál még 1 olyat mint én :lol: Keressek neki valakit itt pösten? :lol: Többet nem akar barátot az tuti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Keressek neki valakit itt pösten? :lol: Többet nem akar barátot az tuti :devlish: talál az magának :lol: csak akkorse olyat mint én :lol: Na jó ez beképzelten hangzik de hát naaa.. Fészlifteztem a kocsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 ....Forró csavarhúzóval körbe taknyoltam a műanyagba, aztán kitörtem.... "Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes" :devlish: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 "Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes" :devlish: :lol: :lol: :lol: Azóta viszont van egy olyan kulcsom, amin Opel embléma is van (és egy LED is, csak nem világít mert arra már tellett :lol: ) Így már olyan mintha legalább egy eredeti kulcsom lenne az autómhoz ;) Kívülről nem látszik, csak én tudom hogy mi van benne ;) Ha ezt a kulcsot valaki egyszer meg akarja csinálni hogy világítson... hát besz.rik amikor meglátja az elem helyén a ragasztópisztoly-nyomokat ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Na gyerekek... :lol: Az előző csaj úgyhallottam hogy megint keres engem.. :lol: Tököm kivan..nemhagy nyugodni :lol: Szörnyű gondok...engem egy csaj se keres. Se előző, se következő, se a mostani. :lol: Sziasztok! Nem lenne valakinek kedve megcsinálni a kocsimon a km óra ledezést? :devlish: Én nem merek neki állni,de viszont nagyon tetszik! Persze nem ingyen gondoltam ;) KK Simán csak a gyári izzók helyére akarsz ledeket, vagy valami bonyolulttabbra gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Szörnyű gondok...engem egy csaj se keres. Se előző, se következő, se a mostani. :lol: Jó neked.... :devlish: Örülnék ha most engem se nagyon keresnének... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Jó neked.... :lol: Örülnék ha most engem se nagyon keresnének... Következő mi lesz ? Erőssen elgondolkodsz a cölibátusról ? :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Következő mi lesz ? Erőssen elgondolkodsz a cölibátusról ? :lol: :lol: :devlish: azért neeeem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Kénytelen leszel megvárni Novy-t Tavaly novemberben bontottunk neki világítós kulcsot, és abba beleműtőttötte az övét, de nemtudom hogy hogy. Én is küzdöttem, de csak "sima" kulcsot csináltam belőle. Forró csavarhúzóval körbe taknyoltam a műanyagba, aztán kitörtem, de majd Novy megaszondja hogy a gömbölyű kulcsnál mivót hogyvót :lol: A nem világítósat marhanehéz világítóssá tenni. Átteszed a rugót, réz vezetőt, izzót, elemet, meg a tetejét a gombbal. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Na gyerekek... :lol: Az előző csaj úgyhallottam hogy megint keres engem.. ;) Tököm kivan..nemhagy nyugodni ;) Hagyd a sunyiba ;) én a helyedben hetente cserélgetném.. :P Szakadó esőben kell ám aszfaltozni, jáááj :devlish: :lol: De mennyire ;) ha poros az alap nem ragad oda a szőnyeg hiába az emulzió ;) a víz meg elmossa a port és el is párolog amint aszfalt éri :lol: úgyhogy kelhetek megint hajnal 1-kor.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Hagyd a sunyiba :lol: én a helyedben hetente cserélgetném.. :lol: :lol: Hehe..nem mondasz butaságot Sanci :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Szasztok. Figyelj már spzoli. Látom neked c20xe házba van a légszűrő. Ez miben más mint a gyári? Unatkozom aztán unalmas perceimben mókolnék valamit és jelenleg ezt találom legolcsóbbnak:D Mivel tud ez többet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Szasztok. Figyelj már spzoli. Látom neked c20xe házba van a légszűrő. Ez miben más mint a gyári? Unatkozom aztán unalmas perceimben mókolnék valamit és jelenleg ezt találom legolcsóbbnak:D Mivel tud ez többet? Az neked nem kell. Semmivel nem jobb. Annyiban más, hogy nincs rajta a leömlőtől jövő cső csatlakozója, meg az a kék vákumcső se szaladgál. A tetejének meg vastagabb a cső része. Nekem az SE miatt kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Az neked nem kell. Semmivel nem jobb. Annyiban más, hogy nincs rajta a leömlőtől jövő cső csatlakozója, meg az a kék vákumcső se szaladgál. A tetejének meg vastagabb a cső része. Nekem az SE miatt kellett. Étem. ÉS télleg van nekem egy szelep a dobozba amire a kék vákumos megy az mi a bánat? És a jobb első keréknél alul van egy dobozz a dobbetét mögött a z mi célt szolgál? Nincs még mindig gsi sárvédő dobbetét?:devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts