Opeles90 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Felpörgetett a vihar, ami megjött :lol: :lol: Viiha? Merre? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Há' ki..? :devlish: Oké, de azért nekem nagyságrendekkel kisebb f@szságaim szoktak lenni szerintem. Meg én mielőtt megcsinálok valamit, kikérem a véleményt...és nem mellesleg adok is rá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Felpörgetett a vihar, ami megjött :devlish: :lol: Táncoltál az esőben mi? :lol: Oké, de azért nekem nagyságrendekkel kisebb f@szságaim szoktak lenni szerintem. Meg én mielőtt megcsinálok valamit, kikérem a véleményt...és nem mellesleg adok is rá. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Viiha? Merre? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 http://static.saxon.hu/websys/pics/product...66/366937_0.jpg Berajzolnád rajta a felhőt, és a szélirányt? :devlish: :lol: Csak mert ha erre jön akkor becsukom az ablakot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 ....Táncoltál az esőben mi? :devlish:.... Még csak ablakon át szemlélem :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Berajzolnád rajta a felhőt, és a szélirányt? :devlish: :lol: Csak mert ha erre jön akkor becsukom az ablakot :lol: Az egész város beteríti és Dunakeszi-Újpest irányába mozog :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Az egész város beteríti és Dunakeszi-Újpest irányába mozog :lol: :lol: ;) Átírom az aláírásomat és jól eltérítem :devlish: :lol: ;) Már késő... látom az ablakból az előjeleket... Ma is megtelik az aluljárónk úgylátom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Átírom az aláírásomat és jól eltérítem :devlish: :lol: :lol: Mármint ezt ? "Astra la vista baby... F Astra caravan 1.7DR (szívódé), 94-ből. (facelift előtti) --> Megnevezés: Ribi 326.000 km Zafira Z16XE 2001-ből --> Megnevezés: Zafi 138.000 km-t vall be, de úgyis hazudik." :lol: Már késő... látom az ablakból az előjeleket... Ma is megtelik az aluljárónk úgylátom :lol: Bazierősssenfújtamámarra ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Mármint ezt ? "Astra la vista baby... F Astra caravan 1.7DR (szívódé), 94-ből. (facelift előtti) --> Megnevezés: Ribi 326.000 km Zafira Z16XE 2001-ből --> Megnevezés: Zafi 138.000 km-t vall be, de úgyis hazudik." :lol: Bazierősssenfújtamámarra :lol: :lol: Ahha... És mit ettél hogy ilyen sötét lett? :devlish: basszuus... éjszaka lett ;) :lol: Remélem nem ázik be az autó már megint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Ha rábolint, akkor rákezdtél volna, hogy : nénó-nénó-nénó-nénó ? :lol: :lol: Nem nekem a rendőrautónak kellett volna szirénáznia.....á hagyjuk... :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Ahha... És mit ettél hogy ilyen sötét lett? :devlish: basszuus... éjszaka lett :lol: :lol: Remélem nem ázik be az autó már megint... Pista csak éjszaka aktív, azért lett sötét. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 ....Ahha... És mit ettél hogy ilyen sötét lett? :devlish: basszuus... éjszaka lett :lol: :lol:.... Nem lehet, hogy attól lett sötét, hogy május van és este fél kilenc ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Pista csak éjszaka aktív, azért lett sötét. ;) Kicsit lefeküdhetne aludni, mert ez már most úgy néz ki mint a filmekben amikor 5 perc múlva jön az armageddon, de ez mág jön idefelé :devlish: :lol: Nem lehet, hogy attól lett sötét, hogy május van és este fél kilenc ? :lol: :lol: Nah de csak a felhők határánál van fél kilec? :lol: Mert mellette még világos van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Nem nekem a rendőrautónak kellett volna szirénáznia.....á hagyjuk... :devlish: :lol: Hát de te írtad : "bácsi szirénázhatok egy kicsit?" :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 ....Nah de csak a felhők határánál van fél kilec? :devlish: Mert mellette még világos van :lol:.... Időzónákról még nem hallottál ? Nálatok fél kilenc, egy utcával arrébb mág csak 29 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Hát de te írtad : "bácsi szirénázhatok egy kicsit?" ;) :P :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 :devlish: :lol: végül kijöttek a tűzszerészek, elvitték, felobbantották. Ajj, már megint balhézom. :lol: De a kifestett gumit nem bírtam szó nélkül hagyni. :lol: ;) Buszgumi, és ki is festi? :lol: Az meg hogy befér a fejünk ... már mellékes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Hát de te írtad : "bácsi szirénázhatok egy kicsit?" :devlish: :lol: Na látod ezért nem akarok felnőni, nem tudjátok értékelni az élet valódi örömeit. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Na látod ezért nem akarok felnőni, nem tudjátok értékelni az élet valódi örömeit. :lol: :lol: Amit a rendőröktől kapnál 1 ilyen kérdés után azt te sem értékelnéd :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Amit a rendőröktől kapnál 1 ilyen kérdés után azt te sem értékelnéd :devlish: :lol: Miért a gyereknapon még sohasem zavartak el. Csak szóltak, hogy ne lökdössem a ovisokat, álljak be szépen a sorba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Zotya975 Szilós-Féltengely Csoport: MOTE klubtag Hozzászólások: 10,681 Fórumozik: 2008-07-19 Innen: Győr Azonosító: 6,515 :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Zotya975 Szilós-Féltengely Csoport: MOTE klubtag Hozzászólások: 10,681 Fórumozik: 2008-07-19 Innen: Győr Azonosító: 6,515 :devlish: Virágcsokrot, és hölgykoszorút az öltözőbe kérem.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Virágcsokrot, és hölgykoszorút az öltözőbe kérem.... :lol: :devlish: Oké, letesszük az ajtó elé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts