Tiv. Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Tegnap linkeltem amim van, caravan tanksapi ajtó. M Petya nem jelentkezett még érte, ha nem kell neki, akkor odaadom :devlish: Ok. Köszi. :lol: Ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Ok. Köszi. :devlish: Ára? Kérdezd meg M Petyát mennyit adna érte, és aki szebb számot mond viheti ;) ;) Jóó hülyéskedtem... :lol: Nemtudom, addig nem mondanék rá semmit amíg nem szól vissza a PÜ-re, ha már lestoppolta előre akkor megvárnám vele. Csak 1 darabom van sajna :lol: Amúgy szerintetek dízelbe való, fordulatszámmérős műszeregység 5 ropiért jó? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Nem semmi. :devlish: Nyugi ! Marad ! Marad ! :lol: :lol: :lol: :lol: Simán megpróbálhatta volna megfogni a gyeplőt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Fater egyik ismerősének volt. Mindig cseszegették hogy hogy lehet 3 csavaros kereke egy autónak :devlish: Mindig az volt a válasz hogy "3 pont meghatároz egy síkot nem?? :lol: " :lol: :lol: peugeot on ma is van 3 luku felni... 105 vagy milyen. Pista, az ablakemelő szerkezet kell még? Hétvégén el tudnám vinni Soltvadkertre. jo hogy most pont otthon leszek,mikor ide jösztök :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Nyugi ! Marad ! Marad ! :devlish: :lol: :lol: :lol: Simán megpróbálhatta volna megfogni a gyeplőt :lol: Ugye szakikám. ;) A vödrös képedet most nem linkelem be. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 peugeot on ma is van 3 luku felni... 105 vagy milyen. jo hogy most pont otthon leszek,mikor ide jösztök :lol: Jóó persze, meg a smarton is, de akkor is olyan izé... bizalomgerjesztő látvány 3 lyukat nézni egy felnin :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Jóó persze, meg a smarton is, de akkor is olyan izé... bizalomgerjesztő látvány 3 lyukat nézni egy felnin :devlish: Másik oldalon meg egy se volt nah? dísztárcsa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Másik oldalon meg egy se volt nah? dísztárcsa :devlish: Az is szép... vannak azok a teszkós dísztárcsák amiken olyan mintha csavarok lennének. Nah láttam egyet amin valami mester megpróbálta letekerni. :lol: :lol: valahol van róla egy kép. Kitörte a műcsavart a dísztárcsából :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Ugye szakikám. :devlish: A vödrös képedet most nem linkelem be. :lol: Egyik oldalon autó, másikon meg szalagkorlát. Ne légy már linkóci, te is megpróbáltad volna megfogni nem ? :lol: :lol: :lol: Vödör-vödör.... Azzal mi volt ? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Egyik oldalon autó, másikon meg szalagkorlát. Ne légy már linkóci, te is megpróbáltad volna megfogni nem ? :lol: :lol: :lol: Vödör-vödör.... Azzal mi volt ? :lol: ;) Sztem inkább Gelko kapott volna utána, hátha sikerül végre repülni. ;) :P :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Ritka pillanat,Pesta munkában. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Sztem inkább Gelko kapott volna utána, hátha sikerül végre repülni. :lol: :lol: :devlish: Mi az a körforgalom a mellkasán?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Mi az a körforgalom a mellkasán?:devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Mi az a körforgalom a mellkasán?:devlish: Szörnyű,hogy a mai fiatalok milyen műveletlenek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Mi az a körforgalom a mellkasán?:lol: Azt hittem G betű, és ott van a G pont. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Az is szép... vannak azok a teszkós dísztárcsák amiken olyan mintha csavarok lennének. Nah láttam egyet amin valami mester megpróbálta letekerni. :lol: :lol: valahol van róla egy kép. Kitörte a műcsavart a dísztárcsából :lol: Én biztos ráüvöltöttem volna: balmenetes te állat!!!! :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Amúgy szerintetek dízelbe való, fordulatszámmérős műszeregység 5 ropiért jó? :lol: :devlish: Még mindig véleményvárok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Még mindig véleményvárok :devlish: SZERINTEM szar. :lol: Am jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 SZERINTEM szar. :lol: Am jó. :lol: Jóó, várok egy MÁSIKat még :lol: (nálad amúgy is minden 5 :devlish: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Még mindig véleményvárok :devlish: Jó, én 6-ért vettem a benzinesbe, általában 6-8 körül mennek. De neked a generátorról kell vinni a jelet nem? Kifelejtették belőle az ECU-t. Legalább meg tudod nézni mikor tilt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Jóó, várok egy MÁSIKat még :lol: (nálad amúgy is minden 5 :devlish: :lol: ) Neem, minden 3. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Azt hittem G betű, és ott van a G pont. :devlish: :lol: 1es, leülhetsz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Jó, én 6-ért vettem a benzinesbe, általában 6-8 körül mennek. De neked a generátorról kell vinni a jelet nem? Kifelejtették belőle az ECU-t. Legalább meg tudod nézni mikor tilt. :lol: Igen, de benne van a szál gyárilag a csatlakozóig. Csak egy olyan óra kéne amibe van értelme beledugni azt a csatlakozót :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Ritka pillanat,Pesta munkában. :devlish: Na akkor ezt is fel lehet írni a listára. Vízhordás is megy :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Jóó, várok egy MÁSIKat még :lol: (nálad amúgy is minden 5 :devlish: :lol: ) Jó az. Olcsóbban nem kapsz sehol. Jó, én 6-ért vettem a benzinesbe, általában 6-8 körül mennek. De neked a generátorról kell vinni a jelet nem? Kifelejtették belőle az ECU-t. Legalább meg tudod nézni mikor tilt. :lol: Nem kell vinni. Be van az vezetékezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts