spzoli Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Hanem?? Mondjuk koni, vagy egy jó bilstein, vagy kayaba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Mondjuk koni, vagy egy jó bilstein, vagy kayaba... Ok! Na üdv srácok mentem arbeitolni :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Enyém már ültetés nélkül is lent van :lol: SZERINTEM.. :devlish: :lol: Aki szerint nem az még nem látta élőben Ha ezen még ültetnék akkor...pfffff..súrolná a földet. 13as felnikkel nem fér a lábam a kerék és a kerékjárat közé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Enyém már ültetés nélkül is lent van :lol: SZERINTEM.. :devlish: :lol: Aki szerint nem az még nem látta élőben Ha ezen még ültetnék akkor...pfffff..súrolná a földet. 13as felnikkel nem fér a lábam a kerék és a kerékjárat közé :lol: Nem túl vastag a lábad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Nem túl vastag a lábad? Jó a cipője. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Jó a cipője. :lol: http://img214.imageshack.us/img214/1322/buffalo2003ngn6.jpg Mijez? :lol: Ilyet....olyanokon szoktam látni akiknek nem szabad kimondani a nevét :devlish: De most viccet félretéve tényleg.... ****** patának hívjuk Én csak converse cipőt hordok :lol: Nem túl vastag a lábad? :lol: Nem Tényleg nem fér be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Mijez? :lol: Ilyet....olyanokon szoktam látni akiknek nem szabad kimondani a nevét :devlish: De most viccet félretéve tényleg.... ****** patának hívjuk Én csak converse cipőt hordok :lol: :lol: Nem Tényleg nem fér be. Én meg csak olyat ami éppen van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Enyém már ültetés nélkül is lent van :lol: SZERINTEM.. :devlish: :lol: Aki szerint nem az még nem látta élőben Ha ezen még ültetnék akkor...pfffff..súrolná a földet. 13as felnikkel nem fér a lábam a kerék és a kerékjárat közé :lol: Ez legyen az etalon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Pista, az ablakemelő szerkezet kell még? Hétvégén el tudnám vinni Soltvadkertre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Pista, az ablakemelő szerkezet kell még? Hétvégén el tudnám vinni Soltvadkertre. Egen, légy oly kedves magaddal vinni, kösziiii :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Ez legyen az etalon :devlish: http://img.carstyling.hu/usercars/00/00/18/54/5.jpg Ok ok,csak szeretném,ha üzemórában többet bírna! :lol: Amúgy az izlés nem pénz kérdése,másfelöl én és zoli is a clean style hívei vagyunk,az az a kevesebb néha több. A CS-s vásári/bucsús verdákon én csak jókat röhögök,hiába ölt bele sok pénzt és időt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Ok ok,csak szeretném,ha üzemórában többet bírna! :lol: Amúgy az izlés nem pénz kérdése,másfelöl én és zoli is a clean style hívei vagyunk,az az a kevesebb néha több. A CS-s vásári/bucsús verdákon én csak jókat röhögök,hiába ölt bele sok pénzt és időt. Egyetértek. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Nekem pedig kéne Caravan tansapkaajtó. mindegy milyen színű. És egy darab Caravan csomagtérajtó teleszkóp. Ha van valakinek, kérem jelezze. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Nekem pedig kéne Caravan tansapkaajtó. mindegy milyen színű. És egy darab Caravan csomagtérajtó teleszkóp. Ha van valakinek, kérem jelezze. Köszi. Lehet tudok neked egy kéket, meg teleszkópom is van valahol, állapotot nem tudom. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Nekem pedig kéne Caravan tansapkaajtó. mindegy milyen színű. És egy darab Caravan csomagtérajtó teleszkóp. Ha van valakinek, kérem jelezze. Köszi. Van 2 faxa telóm...a gépháztetőben. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Ok ok,csak szeretném,ha üzemórában többet bírna! :lol: Amúgy az izlés nem pénz kérdése,másfelöl én és zoli is a clean style hívei vagyunk,az az a kevesebb néha több. A CS-s vásári/bucsús verdákon én csak jókat röhögök,hiába ölt bele sok pénzt és időt. Kerék és a sárvédő között távolságra írtam :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Kerék és a sárvédő között távolságra írtam :devlish: Tudom ám,nem vagyok butuska! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 ....meg teleszkópom is van valahol, állapotot nem tudom. :devlish:.... Ha nem tudod hol van, akkor "keresendő" az állapota neeeeeeem ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Tudom ám,nem vagyok butuska! :devlish: Ez olyan "jó nézegetni" szintű ültetés :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Hogyafenébe lehet kivenni a kocsikulcsból a tollat? :devlish: Szereztem ingyé főkulcsot, benne toll, immo chip, elem, izzó. Immo-t lehet taníttani úgy tudom, bár nem tudom hol érdemes. Márkaszervizben? Csak tollat kéne másoltatni és van egy pönge főkulcsom. Másrészt úgyis töröltetni akarom a régi főkulcsom immo kódját. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Ha nem tudod hol van, akkor "keresendő" az állapota neeeeeeem ? :lol: :lol: :lol: Ez fájt. :devlish: Most bent pakolás van, minden költözik. Már találtam egy csomó mindent, amiről azt hittem, hogy nincs is meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Ez fájt. :devlish: Most bent pakolás van, minden költözik. Már találtam egy csomó mindent, amiről azt hittem, hogy nincs is meg. :lol: Mesélj, mi van új eladó :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Mondom én ;) :P Nem nagy szám, ennél különbet látunk minden pénteken Fatertól. Könnyű neki ha gumisnál melózik. ;) Kézifékes megfordulás szűk utcában parkoló kocsik között volt? Mert itt minden héten van. :lol: Igazából ő az aki leggyakrabban ellenőrzi, hogy a tiltás, mint funkció még működik -e :lol: Ha másért nem akkor azért mert kezdődik a Barátokközt, és haza kell érni :devlish: Engem a tiltás-dolog túlságosan nem érint :lol: Neeem is igaz, mostanában nem csinálok ilyet. Bár péntek este amikor indultam a kórház parkolójából a taliról nagy volt a kísértés. ;) Úgy vagyok a tuningal, hogy vagy van rá pénzem, és megcsinálom normálisan kívül-bellül, vagy sehogy. Tehát az utóbbi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Nekem pedig kéne Caravan tansapkaajtó. mindegy milyen színű. És egy darab Caravan csomagtérajtó teleszkóp. Ha van valakinek, kérem jelezze. Köszi. Tegnap linkeltem amim van, caravan tanksapi ajtó. M Petya nem jelentkezett még érte, ha nem kell neki, akkor odaadom :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Tegnap linkeltem amim van, caravan tanksapi ajtó. M Petya nem jelentkezett még érte, ha nem kell neki, akkor odaadom :devlish: Más a caraváné? Azt hittem egyforma. :lol: Nem semmi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts