Alex0403 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Huh :lol: Füstöl rendesen. :lol: Nah ugye. Se hólapát, se szárny, se f-sztudjamirejóküszöb, aztán mégis f.szán néz ki. És egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy külsőre többe került volna mint a pezsi. :devlish: Mondjuk ő se szólhat be a dízeleseknek a füst miatt :lol: :lol: Jó van na...biztos hideg volt a motor ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Jó van na...biztos hideg volt a motor :devlish: Lehet csak DR :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Lehet csak DR :devlish: Ha DR-ből ilyen hangot hoz ki akkor érdekelne az a kipuf cucc :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Jó van na...biztos hideg volt a motor :lol: Akkor mielőbbi generálra gyúrt a csóka, mert úgy még hamarabb éri el. :devlish: Komolyan nem értem, mire jó ez a tiltáson pörgetés. CS-n volt anno egy b vectrás srác, lehet vannak itt olyanok, akik emlékeznek rá. SZal vették egy másik sráctól a vectrát, szép, meg jó, meg minden. Mentek bele a km-ek, ő meg közben járt talikra, és ott meg tiltáson adta neki... moci meg is adta magát ideje korán. A tiltás nem azért van, hogy odáig kell pörgetni, hanem azért, hogy a fölé ne is menjen. Vagyis a közelében eltöltött idő rövidíti a motor életét. na de gondolom ez nem érdekel senkit sem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Lehet csak DR :devlish: hehe... DR.. Az én dr-em :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Akkor mielőbbi generálra gyúrt a csóka, mert úgy még hamarabb éri el. :devlish: Komolyan nem értem, mire jó ez a tiltáson pörgetés. CS-n volt anno egy b vectrás srác, lehet vannak itt olyanok, akik emlékeznek rá. SZal vették egy másik sráctól a vectrát, szép, meg jó, meg minden. Mentek bele a km-ek, ő meg közben járt talikra, és ott meg tiltáson adta neki... moci meg is adta magát ideje korán. A tiltás nem azért van, hogy odáig kell pörgetni, hanem azért, hogy a fölé ne is menjen. Vagyis a közelében eltöltött idő rövidíti a motor életét. na de gondolom ez nem érdekel senkit sem. :lol: Zotyát :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Zotyát :lol: :lol: Mármint őt érdekli? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Akkor mielőbbi generálra gyúrt a csóka, mert úgy még hamarabb éri el. :devlish: Komolyan nem értem, mire jó ez a tiltáson pörgetés. CS-n volt anno egy b vectrás srác, lehet vannak itt olyanok, akik emlékeznek rá. SZal vették egy másik sráctól a vectrát, szép, meg jó, meg minden. Mentek bele a km-ek, ő meg közben járt talikra, és ott meg tiltáson adta neki... moci meg is adta magát ideje korán. A tiltás nem azért van, hogy odáig kell pörgetni, hanem azért, hogy a fölé ne is menjen. Vagyis a közelében eltöltött idő rövidíti a motor életét. na de gondolom ez nem érdekel senkit sem. :lol: Deeeee mindenkit érdekel :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Mármint őt érdekli? :devlish: Igen de csak lejtőn. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Mármint őt érdekli? :devlish: Igazából ő az aki leggyakrabban ellenőrzi, hogy a tiltás, mint funkció még működik -e :lol: Ha másért nem akkor azért mert kezdődik a Barátokközt, és haza kell érni :lol: Engem a tiltás-dolog túlságosan nem érint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Fater egyik ismerősének volt. Mindig cseszegették hogy hogy lehet 3 csavaros kereke egy autónak :lol: Mindig az volt a válasz hogy "3 pont meghatároz egy síkot nem?? :lol: " :lol: :lol: Pedig még Peug 106-ból is volt 3csavaros verzió :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Tényleg ezt már rég megakartam kérdezni Spzolitól, mert ültetésbe ő a nagy király :lol: Ha ültetni akarok, elég 4 rúgót venni és kész? Úgy hallottam, hogy 4 rúgóhoz 4 gátló is kell :devlish: Most akkor ez hogy is van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Tényleg ezt már rég megakartam kérdezni Spzolitól, mert ültetésbe ő a nagy király :lol: Ha ültetni akarok, elég 4 rúgót venni és kész? Úgy hallottam, hogy 4 rúgóhoz 4 gátló is kell :devlish: Most akkor ez hogy is van? Elég csak a rugókat szvsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Tényleg ezt már rég megakartam kérdezni Spzolitól, mert ültetésbe ő a nagy király :lol: Ha ültetni akarok, elég 4 rúgót venni és kész? Úgy hallottam, hogy 4 rúgóhoz 4 gátló is kell :devlish: Most akkor ez hogy is van? Ültetés mértékétől függ, de ha nem mondok rosszat, akkor 4 cm-feletti értéktől már illik hozzá való gátlót is rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Tényleg ezt már rég megakartam kérdezni Spzolitól, mert ültetésbe ő a nagy király :lol: Ha ültetni akarok, elég 4 rúgót venni és kész? Úgy hallottam, hogy 4 rúgóhoz 4 gátló is kell :devlish: Most akkor ez hogy is van? Zoli lépett dolgozni, de én arra szavaznék hogy hozzá való gátlók is kellenének. Nem véletlenül hozzá valók, a gyári a gyári rugóhoz van kitalálva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Elég csak a rugókat szvsz. Ültetés mértékétől függ, de ha nem mondok rosszat, akkor 4 cm-feletti értéktől már illik hozzá való gátlót is rakni. Aha..vágom! És amiket hirdetnek ültető rúgókat 5 ajtós Astrákhoz, az jó a sedanba is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Aha..vágom! És amiket hirdetnek ültető rúgókat 5 ajtós Astrákhoz, az jó a sedanba is? szerintem nem feltétlen. Eladóktól kérdezd, mi van ráírva a papírokra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Aha..vágom! És amiket hirdetnek ültető rúgókat 5 ajtós Astrákhoz, az jó a sedanba is? A sedan sztem inkább a Caravannal lehet kompatibilis, mivel annak az alvázára épül. Persze lehet, most hülyeséget írtam... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 A sedan sztem inkább a Caravannal lehet kompatibilis, mivel annak az alvázára épül. Persze lehet, most hülyeséget írtam... :devlish: Súlyban is hasonlítanak, kell találnia. Épp akartam írni az előbb, hogy kisebb ültetésnél még elmegy a gyári rugó de jobb ha azok is cserélődnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 4 centi ültetést elviselnek egy ideig a gyári gátlók is, de eléggé összeülnek. Ezért szoktak rövidített szárú gátlókat berakni, amik általában keményebbek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Itt külön van Caravanhoz, és együtt van a sedan, és a hachback: klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Itt külön van Caravanhoz, és együtt van a sedan, és a hachback: klikk Jó nagyot ültet hátul a Caravan-os "Opel Astra F, caravánhoz ülető rugó szett. Elöl: 50mm ültetés-hátul: 30m ültetés. Merwede márkájú-Holland rugó. A kép illusztráció. " :devlish: Amúgy 5 cm-hez már illendő a másik gátló Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 4 centi ültetést elviselnek egy ideig a gyári gátlók is, de eléggé összeülnek. Ezért szoktak rövidített szárú gátlókat berakni, amik általában keményebbek is. Értem tehát komplett szett kell? ilyen??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Értem tehát komplett szett kell? ilyen??? Ha jót akarsz akkor igen. Viszont, ha jót akarsz, akkor nem tatekniksz cuccot veszel... :devlish: Igen, leszóltambeszóltam a márkát, mert SZERINTEM szar. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Ha jót akarsz akkor igen. Viszont, ha jót akarsz, akkor nem tatekniksz cuccot veszel... :devlish: Hanem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts