spzoli Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Találós kérdés! Ki tudja megmondani, hogy milyen autóra való a képen látható lemez felni?? :devlish: :lol: 1 kép: Klikk ide 2 kép: Klikk ide Kacsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Találós kérdés! Ki tudja megmondani, hogy milyen autóra való a képen látható lemez felni?? :devlish: :lol: 1 kép: Klikk ide 2 kép: Klikk ide Citrojen Kacsa :lol: (Vagy tuning dácsia? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Kacsa Citrojen Kacsa :devlish: (Vagy tuning dácsia? :lol: ) Ügyes!!! Gratula! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Fater egyik ismerősének volt. Mindig cseszegették hogy hogy lehet 3 csavaros kereke egy autónak :devlish: Mindig az volt a válasz hogy "3 pont meghatároz egy síkot nem?? :lol: " :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Találós kérdés! Ki tudja megmondani, hogy milyen autóra való a képen látható lemez felni?? :devlish: :lol: 1 kép: Klikk ide 2 kép: Klikk ide Felmegy az astrára? Csak át kell furni a lyukakat. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Bevallom őszintén azt hittem, hogy egy kicsit megfingatom a társaságot, de kellemesen csalódtam :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Szomszédnak van egy restaurált cv2. Világoskék, sötétkék. Mindkét szín metál. Feelinges kis kocsi.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Bevallom őszintén azt hittem, hogy egy kicsit megfingatom a társaságot, de kellemesen csalódtam :lol: :devlish: Ahhoz túl jellegzetes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Szomszédnak van egy restaurált cv2. Világoskék, sötétkék. Mindkét szín metál. Feelinges kis kocsi.... :devlish: A restauráláson már túl vagyok, hála istenek nekem csak sima zöld akrilra kellett festenem. Na de az utam a gazdájához.....húúúú!!! Az előbb beszélgettetek a dőlésről, hogy a tiéd nem dől 1 mm-sem. Hát ezzel a kacsával azt hittem, hogy minden kanyarba feldőlök :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 A restauráláson már túl vagyok, hála istenek nekem csak sima zöld akrilra kellett festenem. Na de az utam a gazdájához.....húúúú!!! Az előbb beszélgettetek a dőlésről, hogy a tiéd nem dől 1 mm-sem. Hát ezzel a kacsával azt hittem, hogy minden kanyarba feldőlök :lol: :lol: És amikor kitekert kormánnyal megnézed kívülről, nem érted hogy hogy az istenbe tud ilyen hülye szögben állni egy kerék, tengelytörés nélkül :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 A restauráláson már túl vagyok, hála istenek nekem csak sima zöld akrilra kellett festenem. Na de az utam a gazdájához.....húúúú!!! Az előbb beszélgettetek a dőlésről, hogy a tiéd nem dől 1 mm-sem. Hát ezzel a kacsával azt hittem, hogy minden kanyarba feldőlök :devlish: :lol: Melóban most egy hosszított kangooval "haladok". 1.9 oráldezső, 44 v 47kw. :lol: és olyat dől, hogy beszarsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 És amikor kitekert kormánnyal megnézed kívülről, nem érted hogy hogy az istenbe tud ilyen hülye szögben állni egy kerék, tengelytörés nélkül :lol: Nem nézegetem, csak imádkoztam, hogy túléljem a 115Km-t :lol: Melóban most egy hosszított kangooval "haladok". 1.9 oráldezső, 44 v 47kw. :lol: és olyat dől, hogy beszarsz. :lol: Kötve hiszem, hogy a kacsánál van még valami ami jobban dől...Bár az is igaz, hogy kangoo kimaradt a sok ezer gépsas közül amivel már mentem :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Melóban most egy hosszított kangooval "haladok". 1.9 oráldezső, 44 v 47kw. :lol: és olyat dől, hogy beszarsz. :lol: http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/04/27/borulos_a_nemo/ ilyet? :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/04/27/borulos_a_nemo/ ilyet? :lol: :devlish: ...csak fehér. Egy élmény vele közlekedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...Kangoo_long.jpg ...csak fehér. Egy élmény vele közlekedni. Adrenalin megvan, csak nem a sebességtől :lol: De mi lett a Comboval? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...Kangoo_long.jpg ...csak fehér. Egy élmény vele közlekedni. Hát még tolatni, azokból a bolhafingnyi tükrökkel :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Adrenalin megvan, csak nem a sebességtől :lol: De mi lett a Comboval? :devlish: Fater kisajátította... :lol: Hát még tolatni, azokból a bolhafingnyi tükrökkel :lol: ;) Nem olyan kicsik azok, inkább szar átszokni a fél méterrel rövidebb kocsiról...meg a fele annyi lovat se könnyű megszokni, hopp oda még beférünk, ja nem, már padlóztam.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Nem olyan kicsik azok....... Ha te mondod! :lol: Kép alapján tűnt kicsinek :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Ha te mondod! :lol: Kép alapján tűnt kicsinek :devlish: Talán kedden, parkoltam 5kerben. :lol: Ki volt rakva a tábla h légyszi ne, persze pont oda kellett mennem, vagyis pont mellé. Na mondom ez nekem van fenntartva, tükör tompította a kirakott táblát. :lol: Meg az is jó, mikor nem nagyon akarnak arrébb menni, ha szűk az út, kicsit odalegyezek a lapátfülekkel és mindjárt rájön, hogy van még mellette két méter... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Bevallom őszintén azt hittem, hogy egy kicsit megfingatom a társaságot, de kellemesen csalódtam :lol: :devlish: Ahhoz túl sokat néztem a Lütyőt. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Találjátok ki mi ez! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Találjátok ki mi ez! :devlish: Dacia? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Tényleg..azt mondtad, jössz találkozóra. Voltál? Nem láttunk Találjátok ki mi ez! :devlish: Hányadék? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Dacia? :lol: Opeles közelebb áll a valósághoz...amugy eltaláltad :lol: Hányadék? :devlish: Bingóóóóóó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Opeles közelebb áll a valósághoz...amugy eltaláltad :lol: Bingóóóóóó :devlish: Mondom én :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts