Guest Sanci Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 jaja, sokszor munkás szegény.. :lol: De nembaj.. Amúgy tényleg szép a tied :lol: zsírverda =) Otthagytam a nyomom: http://s1.images.www.tvn.hu/2010/05/09/20/...eea9eefc437.jpg :lol: Sanci! Elküldtem a képeket Köcce :lol: Épp most szedegetem le, a neked való cumót meg most küldöm de gémélről mert a yahu blokkolja :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Köcce :lol: Épp most szedegetem le, a neked való cumót meg most küldöm :devlish: Én meg majd kiveszem a képet az idézésbő' mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Köcce :lol: Épp most szedegetem le, a neked való cumót meg most küldöm de gémélről mert a yahu blokkolja :devlish: Nincs mit :lol: okés! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 hello megy az élet látom Kérdésem lenne: Caravan előnyei, hátrányai 5 ajtósal szemben? Aki tudja Tiv pl :devlish: az ossza már meg a tapasztalatit. Érdekelne olyan, hogy pakolhatóság, útfekvés (nagyobb bódé nem dől e jobban stb) ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 hello megy az élet látom Kérdésem lenne: Caravan előnyei, hátrányai 5 ajtósal szemben? Aki tudja Tiv pl :lol: az ossza már meg a tapasztalatit. Érdekelne olyan, hogy pakolhatóság, útfekvés (nagyobb bódé nem dől e jobban stb) ilyenek. Mivel bactál odaadni a HRR-t így nemtom a konkrét összehasonlítást, de Caravant vegyé' és kész :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Mivel bactál odaadni a HRR-t így nemtom a konkrét összehasonlítást, de Caravant vegyé' és kész :lol: :devlish: Simán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 hello megy az élet látom Kérdésem lenne: Caravan előnyei, hátrányai 5 ajtósal szemben? Aki tudja Tiv pl :devlish: az ossza már meg a tapasztalatit. Érdekelne olyan, hogy pakolhatóság, útfekvés (nagyobb bódé nem dől e jobban stb) ilyenek. A fizika törvényei érvényesek, tehát kicsivel jobban dől nyilván. Pakolásra viszont állat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Mivel bactál odaadni a HRR-t így nemtom a konkrét összehasonlítást, de Caravant vegyé' és kész :lol: :lol: Simán :lol: A fizika törvényei érvényesek, tehát kicsivel jobban dől nyilván. Pakolásra viszont állat. ;) Most láttam egyet ... és eléggé elgondolkodtam szóval :lol: Eddig is vagy 5 ajtós vagy caravan volt a terv am :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Most láttam egyet ... és eléggé elgondolkodtam szóval :lol: Eddig is vagy 5 ajtós vagy caravan volt a terv am :lol: De pl Spzoli bódéja hiába caravan, nem dől 1mm-t sem. :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Most láttam egyet ... és eléggé elgondolkodtam szóval :lol: Eddig is vagy 5 ajtós vagy caravan volt a terv am :devlish: :lol: Caravan! Caravan! Caravan! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 De pl Spzoli bódéja hiába caravan, nem dől 1mm-t sem. :devlish: :lol: :lol: Nekem se marad gyári nyugi :lol: NCV ;) Találjátok ki mi az :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Nekem se marad gyári nyugi :lol: NCV :lol: Találjátok ki mi az :devlish: Novy Caravan Valami (Version?) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Nekem se marad gyári nyugi :lol: NCV :lol: Találjátok ki mi az :devlish: NovyCaravantVesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Tényleg szép vinyetta ;) Endlost nem láttuk amúgy. Sanci az autót táncoltatta meg ;) ;) ( a részleteket majd Ő ) na jóvan abba lehet hagyni ;) Ezek munkás caravanok :P Enyém is az. Mikor MÁV-os ruciban ülök benne a vasútállomás és a parkoló közti táv megtétele közben. ;) De pl Spzoli bódéja hiába caravan, nem dől 1mm-t sem. :devlish: :lol: :lol: Hja, de pakolni se lehet bele, mert karcolná az aszfaltot. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Hja, de pakolni se lehet bele, mert karcolná az aszfaltot. :devlish: :lol: Legalább nem fog lógni a s.gge, akármennyit pakol bele. Csak csúszótalpak kellenek a tank aljára, hogy ne azt húzza a földön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 De pl Spzoli bódéja hiába caravan, nem dől 1mm-t sem. :devlish: :lol: :lol: Sajna elég sokat dől, legalább 2centit. ;) Enyém is az. Mikor MÁV-os ruciban ülök benne a vasútállomás és a parkoló közti táv megtétele közben. ;) Hja, de pakolni se lehet bele, mert karcolná az aszfaltot. :lol: :lol: Nana...monnyuk a szerelő elküldött h pakoljak ki, mert beleér minden mindenbe, és addig nem állít futóművet. ;) Legalább nem fog lógni a s.gge, akármennyit pakol bele. Csak csúszótalpak kellenek a tank aljára, hogy ne azt húzza a földön :P A tank meg már horpadt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Sajna elég sokat dől, legalább 2centit. :lol: Nana...monnyuk a szerelő elküldött h pakoljak ki, mert beleér minden mindenbe, és addig nem állít futóművet. :lol: Ekkor még az én fékeim voltak alatta. :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Sajna elég sokat dől, legalább 2centit. :devlish: http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1267444830.jpg Nana...monnyuk a szerelő elküldött h pakoljak ki, mert beleér minden mindenbe, és addig nem állít futóművet. :lol: A tank meg már horpadt. :lol: Ugye-ugye. :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Sajna elég sokat dől, legalább 2centit. :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1267444830.jpg Nana...monnyuk a szerelő elküldött h pakoljak ki, mert beleér minden mindenbe, és addig nem állít futóművet. :lol: A tank meg már horpadt. :lol: Így kevesebb anyag fér bele :devlish: Jók a hátsó ajtó-kárpitok ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Ekkor még az én fékeim voltak alatta. :devlish: :lol: :lol: Tévedsz, akkor még az enyémek voltak. :lol: Ugye-ugye. :lol: ;) ;) Nem nálam horpadt be. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Így kevesebb anyag fér bele :devlish: Jók a hátsó ajtó-kárpitok :lol: :lol: Mostmár felraktam a bőrös kárpitokat...de nincs kedvem hszt szerkeszteni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 A héten igértem valakinek M Petyának fehér, caravan, tanksapi-ajtót. Nah megvan jelentem: http://pics.coldline.hu/pics/38574-20100509-ATrmF9.jpg http://pics.coldline.hu/pics/38575-20100509-0RVvqW.jpg Bocsi, de nem találom hogy hol, és kinek igértem :devlish: Szörcsing van, de azért ha valaki magára ismer akkor szóljon már legyen szíves :lol: :lol: megvan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/elso_ulesek A leírás érdekes, meg a tisztaságába is be tudnék kötni, de akár még élhető is lehet :devlish: Bár a sínje is érdekes lett :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 hello megy az élet látom Kérdésem lenne: Caravan előnyei, hátrányai 5 ajtósal szemben? Aki tudja Tiv pl :lol: az ossza már meg a tapasztalatit. Érdekelne olyan, hogy pakolhatóság, útfekvés (nagyobb bódé nem dől e jobban stb) ilyenek. Pakolhatóságban verhetetlen. Nekem pl. a Caravan jobban tetszik a csapott hátúnál. Mondom nekem . Nehogy ebből harc legyen. :devlish: Aludni nagyon jól lehet benne. " Nem rendeltetésszerű " használatra tökéletes. Ehhez jó a foliázott ablak is. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Találós kérdés! Ki tudja megmondani, hogy milyen autóra való a képen látható lemez felni?? :devlish: :lol: 1 kép: Klikk ide 2 kép: Klikk ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts