Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Csak 1.5-2 évig? Hogyhogí ilyen gyorsan eszi? :lol:

Nem rossz, nem tudod kié? :lol:

Rossz kutya ;)

Zafira. Fogyó eszköz. A gyári műanyagból van :lol: az utángyártott meg utángyártott. Legalább nem kerül sokba, és 1,5 óra alatt kicseréltük a kettőt (15ezres szerelési díj megspórolva :lol: )

Egész jól kinéz, csak a szürke lökösökbe tudok belekötni egy kicsit :P ;) :devlish:

Megosztás:

Rossz kutya :lol:

Zafira. Fogyó eszköz. A gyári műanyagból van :lol: az utángyártott meg utángyártott. Legalább nem kerül sokba, és 1,5 óra alatt kicseréltük a kettőt (15ezres szerelési díj megspórolva :lol: )

Egész jól kinéz, csak a szürke lökösökbe tudok belekötni egy kicsit ;) ;) :devlish:

Műanyag. :lol: A fönököm Boxerén beesett a kuplungpedál, a műanyag padálon eltört a műanyag kampó amibe a bowdent akasztod. És 8400forint. :P

Megosztás:

Műanyag. :lol: A fönököm Boxerén beesett a kuplungpedál, a műanyag padálon eltört a műanyag kampó amibe a bowdent akasztod. És 8400forint. :lol:

Ez a fejlődés. Több műanyag, több elketronyika, több parasztvakítás, több szerviz :devlish:

Megosztás:

Nem rossz, nem tudod kié? :lol:

:lol: enyimé

Egész jól kinéz, csak a szürke lökösökbe tudok belekötni egy kicsit :lol: :lol: :devlish:

tudom tudom, már nagyon régóta átakarom kenni de még nem vitt rá a lélek... de majd most itt lesz a jóidő átkenem az egészet kivül belül

Megosztás:

Meg sem merem kérdezni...csaj volt? :devlish: :lol:

Tudtam ám...szép. :lol:

hát még most milyen szép lesz, már nagyjából összeganajoztam a rohadások kijavitására a pénzt :lol:

már csak vmi jó lakatos kéne, aki tökéletesre megcsinálja nekem :lol:

Megosztás:

Jó kis találkozó volt :lol:

Jót dumáltunk Sancival, volt gumiégetés, szlalom és mi szem-szájnak ingere ( hastánc ;) )

Sanci vagy Endlos táncolt? :lol: :lol: Az a kadettkubos matrica is tetszik :devlish: Már tavaly Debrecenben kinéztem magamnak :lol: Sanci! egy közeli képet tudsz róla küldeni? Csinálok magamnak, csak astra változatban ;)

Megosztás:

Sanci vagy Endlos táncolt? :lol: :lol: Az a kadettkubos matrica is tetszik :devlish: Már tavaly Debrecenben kinéztem magamnak :lol: Sanci! egy közeli képet tudsz róla küldeni? Csinálok magamnak, csak astra változatban ;)

Tényleg szép vinyetta ;)

Endlost nem láttuk amúgy. Sanci az autót táncoltatta meg ;) ;) ( a részleteket majd Ő )

Meg keskeny a nyomtáv is... :lol:

na jóvan abba lehet hagyni :P Ezek munkás caravanok ;)

Megosztás:

hát még most milyen szép lesz, már nagyjából összeganajoztam a rohadások kijavitására a pénzt :lol:

már csak vmi jó lakatos kéne, aki tökéletesre megcsinálja nekem ;)

Én vettem hegesztőgépet, egyenlőre nem látszó helyen teszteltem, a taposónál, meg egy kicsi lyukat foltoztam vele a küszöbön, aztán ha belejövök jöhet a tankbeömlő, kerékjárat...stb.

Igen :lol: :lol:

Akkor jó...csak úgy kérdeztem. ;)

óóób.sszameg... lemaradtam az 5000 Hsz-emről :lol: :devlish: Nah mindegy. Azért iszok rá egy söröcskét utólag :P

Igyál mégeggyet, és fogd rá a Gyuszira. ;)

Megosztás:

Én vettem hegesztőgépet, egyenlőre nem látszó helyen teszteltem, a taposónál, meg egy kicsi lyukat foltoztam vele a küszöbön, aztán ha belejövök jöhet a tankbeömlő, kerékjárat...stb.

Akkor jó...csak úgy kérdeztem. :lol:

Igyál mégeggyet, és fogd rá a Gyuszira. :lol:

Oké, faterom úgyis Gyula :lol: :devlish:

Megosztás:

http://kepfeltoltes.hu/100509/P50900231_ww...ltoltes.hu_.jpg

A Caravanosok képviselői ( Sanci + 2 Opel kép is van, de az engedélye nélkül nem teszem fel)

csajOK voltak És szépek is

Rakhatod ;)

Amiről én lemaradtam :lol: cserébe lemosta egy jó nagy zuhé a kocsit.. :devlish:

Sanci vagy Endlos táncolt?

Az a kadettkubos matrica is tetszik. Már tavaly Debrecenben kinéztem magamnak. Sanci! egy közeli képet tudsz róla küldeni?

Sanci csak a ződet forgatta picikét -versenyen kívül, csak me olyan kedve wót ;) osztány mikó befejeztem mintha Zizitől olyant hallottam wóna, hogy "profiii..!!!" ;) Endlos meg Mihány-napi shoppon árulta a cuccait.. :lol:

2 hét múlva lecsörömpölsz Dunaújba és kaphatsz is ;) Részlet 1. Részlet 2.

De itt is keresgethetsz.. ;)

Tényleg szép vinyetta :D

Endlost nem láttuk amúgy. Sanci az autót táncoltatta meg ( a részleteket majd Ő )

na jóvan abba lehet hagyni. Ezek munkás caravanok

Azért van az kitapétázva ;) :P munkás meg a tiéd esetleg :lol: az enyém "hobbi-autó" kategóriában szakít(ana).. :lol: ;) ;)

Megosztás:

Rakhatod ;)

Amiről én lemaradtam :lol: cserébe lemosta egy jó nagy zuhé a kocsit.. :devlish:

Sanci csak a ződet forgatta picikét -versenyen kívül, csak me olyan kedve wót ;) osztány mikó befejeztem mintha Zizitől olyant hallottam wóna, hogy "profiii..!!!" ;) Endlos meg Mihány-napi shoppon árulta a cuccait.. :lol:

2 hét múlva lecsörömpölsz Dunaújba és kaphatsz is :D Részlet 1. Részlet 2.

De itt is keresgethetsz.. :D

Azért van az kitapétázva :P ;) munkás meg a tiéd esetleg :lol: az enyém "hobbi-autó" kategóriában szakít(ana).. :lol: ;) ;)

jaja, sokszor munkás szegény.. ;) De nembaj..

Amúgy tényleg szép a tied :D zsírverda =)

Otthagytam a nyomom:

www.tvn.hu_1036c2a93ae850e0a9256eea9eefc437.jpg

;)

Sanci! Elküldtem a képeket

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.