spzoli Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Csak 1.5-2 évig? Hogyhogí ilyen gyorsan eszi? :devlish: Éhes. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Csak 1.5-2 évig? Hogyhogí ilyen gyorsan eszi? :lol: Nem rossz, nem tudod kié? :lol: Rossz kutya ;) Zafira. Fogyó eszköz. A gyári műanyagból van :lol: az utángyártott meg utángyártott. Legalább nem kerül sokba, és 1,5 óra alatt kicseréltük a kettőt (15ezres szerelési díj megspórolva :lol: ) Egész jól kinéz, csak a szürke lökösökbe tudok belekötni egy kicsit :P ;) :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Rossz kutya :lol: Zafira. Fogyó eszköz. A gyári műanyagból van :lol: az utángyártott meg utángyártott. Legalább nem kerül sokba, és 1,5 óra alatt kicseréltük a kettőt (15ezres szerelési díj megspórolva :lol: ) Egész jól kinéz, csak a szürke lökösökbe tudok belekötni egy kicsit ;) ;) :devlish: Műanyag. :lol: A fönököm Boxerén beesett a kuplungpedál, a műanyag padálon eltört a műanyag kampó amibe a bowdent akasztod. És 8400forint. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Műanyag. :lol: A fönököm Boxerén beesett a kuplungpedál, a műanyag padálon eltört a műanyag kampó amibe a bowdent akasztod. És 8400forint. :lol: Ez a fejlődés. Több műanyag, több elketronyika, több parasztvakítás, több szerviz :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Jó kis találkozó volt :devlish: Jót dumáltunk Sancival, volt gumiégetés, szlalom és mi szem-szájnak ingere ( hastánc :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Jó kis találkozó volt :lol: Jót dumáltunk Sancival, volt gumiégetés, szlalom és mi szem-szájnak ingere ( hastánc :lol: ) Ki táncolt? Fent van a Yuotube-on? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Ez a fejlődés. Több műanyag, több elketronyika, több parasztvakítás, több szerviz :devlish: Csöndben vagy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Ki táncolt? Fent van a Yuotube-on? :devlish: Foggalmam nincs... :lol: De jó volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Nem rossz, nem tudod kié? :lol: :lol: enyimé Egész jól kinéz, csak a szürke lökösökbe tudok belekötni egy kicsit :lol: :lol: :devlish: tudom tudom, már nagyon régóta átakarom kenni de még nem vitt rá a lélek... de majd most itt lesz a jóidő átkenem az egészet kivül belül Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Foggalmam nincs... :lol: De jó volt :lol: Meg sem merem kérdezni...csaj volt? :devlish: :lol: :lol: enyimé Tudtam ám...szép. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Ja, és.... A Caravanosok képviselői ( Sanci + 2 Opel kép is van, de az engedélye nélkül nem teszem fel :lol: ) Meg sem merem kérdezni...csaj volt? :devlish: :lol: csajOK voltak :lol: És szépek is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Ja, és.... A Caravanosok képviselői ( Sanci + 2 Opel kép is van, de az engedélye nélkül nem teszem fel :lol: ) csajOK voltak :lol: És szépek is :lol: Oké de aki hastáncolt, az csaj volt? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Meg sem merem kérdezni...csaj volt? :devlish: :lol: Tudtam ám...szép. :lol: hát még most milyen szép lesz, már nagyjából összeganajoztam a rohadások kijavitására a pénzt :lol: már csak vmi jó lakatos kéne, aki tökéletesre megcsinálja nekem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Ja, és.... http://kepfeltoltes.hu/100509/P50900231_ww...ltoltes.hu_.jpg A Caravanosok képviselői ( Sanci + 2 Opel kép is van, de az engedélye nélkül nem teszem fel :lol: ) csajOK voltak :lol: És szépek is :lol: Milyen magasak.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Milyen magasak.... :lol: Ma tali előtt féltonna anyagott vitt futón ;) Lehet érte volna a seggét a talaj, ha ültetve van :lol: Oké de aki hastáncolt, az csaj volt? :devlish: Igen :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Milyen magasak.... :lol: Meg keskeny a nyomtáv is... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Jó kis találkozó volt :lol: Jót dumáltunk Sancival, volt gumiégetés, szlalom és mi szem-szájnak ingere ( hastánc ;) ) Sanci vagy Endlos táncolt? :lol: :lol: Az a kadettkubos matrica is tetszik :devlish: Már tavaly Debrecenben kinéztem magamnak :lol: Sanci! egy közeli képet tudsz róla küldeni? Csinálok magamnak, csak astra változatban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Milyen magasak.... :lol: Tetősín nélkül annyira nem :devlish: :lol: Az enyém meg még magasabb lenne, a túlméretes kerekekkel, meg a "teher-rugóval" :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Sanci vagy Endlos táncolt? :lol: :lol: Az a kadettkubos matrica is tetszik :devlish: Már tavaly Debrecenben kinéztem magamnak :lol: Sanci! egy közeli képet tudsz róla küldeni? Csinálok magamnak, csak astra változatban ;) Tényleg szép vinyetta ;) Endlost nem láttuk amúgy. Sanci az autót táncoltatta meg ;) ;) ( a részleteket majd Ő ) Meg keskeny a nyomtáv is... :lol: na jóvan abba lehet hagyni :P Ezek munkás caravanok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 óóób.sszameg... lemaradtam az 5000 Hsz-emről :lol: :devlish: Nah mindegy. Azért iszok rá egy söröcskét utólag :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 hát még most milyen szép lesz, már nagyjából összeganajoztam a rohadások kijavitására a pénzt :lol: már csak vmi jó lakatos kéne, aki tökéletesre megcsinálja nekem ;) Én vettem hegesztőgépet, egyenlőre nem látszó helyen teszteltem, a taposónál, meg egy kicsi lyukat foltoztam vele a küszöbön, aztán ha belejövök jöhet a tankbeömlő, kerékjárat...stb. Igen :lol: :lol: Akkor jó...csak úgy kérdeztem. ;) óóób.sszameg... lemaradtam az 5000 Hsz-emről :lol: :devlish: Nah mindegy. Azért iszok rá egy söröcskét utólag :P Igyál mégeggyet, és fogd rá a Gyuszira. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Én vettem hegesztőgépet, egyenlőre nem látszó helyen teszteltem, a taposónál, meg egy kicsi lyukat foltoztam vele a küszöbön, aztán ha belejövök jöhet a tankbeömlő, kerékjárat...stb. Akkor jó...csak úgy kérdeztem. :lol: Igyál mégeggyet, és fogd rá a Gyuszira. :lol: Oké, faterom úgyis Gyula :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100509/P50900231_ww...ltoltes.hu_.jpg A Caravanosok képviselői ( Sanci + 2 Opel kép is van, de az engedélye nélkül nem teszem fel) csajOK voltak És szépek is Rakhatod ;) Amiről én lemaradtam :lol: cserébe lemosta egy jó nagy zuhé a kocsit.. :devlish: Sanci vagy Endlos táncolt? Az a kadettkubos matrica is tetszik. Már tavaly Debrecenben kinéztem magamnak. Sanci! egy közeli képet tudsz róla küldeni? Sanci csak a ződet forgatta picikét -versenyen kívül, csak me olyan kedve wót ;) osztány mikó befejeztem mintha Zizitől olyant hallottam wóna, hogy "profiii..!!!" ;) Endlos meg Mihány-napi shoppon árulta a cuccait.. :lol: 2 hét múlva lecsörömpölsz Dunaújba és kaphatsz is ;) Részlet 1. Részlet 2. De itt is keresgethetsz.. ;) Tényleg szép vinyetta :D Endlost nem láttuk amúgy. Sanci az autót táncoltatta meg ( a részleteket majd Ő ) na jóvan abba lehet hagyni. Ezek munkás caravanok Azért van az kitapétázva ;) :P munkás meg a tiéd esetleg :lol: az enyém "hobbi-autó" kategóriában szakít(ana).. :lol: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Oké, faterom úgyis Gyula :lol: :devlish: Tiszta mázli.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Rakhatod ;) Amiről én lemaradtam :lol: cserébe lemosta egy jó nagy zuhé a kocsit.. :devlish: Sanci csak a ződet forgatta picikét -versenyen kívül, csak me olyan kedve wót ;) osztány mikó befejeztem mintha Zizitől olyant hallottam wóna, hogy "profiii..!!!" ;) Endlos meg Mihány-napi shoppon árulta a cuccait.. :lol: 2 hét múlva lecsörömpölsz Dunaújba és kaphatsz is :D Részlet 1. Részlet 2. De itt is keresgethetsz.. :D Azért van az kitapétázva :P ;) munkás meg a tiéd esetleg :lol: az enyém "hobbi-autó" kategóriában szakít(ana).. :lol: ;) ;) jaja, sokszor munkás szegény.. ;) De nembaj.. Amúgy tényleg szép a tied :D zsírverda =) Otthagytam a nyomom: ;) Sanci! Elküldtem a képeket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts