hening Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Hangyás az autóm! :lol: Nem hülyéskedek! Szó szerint! Lakótelepen lakok. A parkolóhelyemre az ablakból rálátok. F@ca hely, lámpa alatt van, körben mindenütt 10 és 4 emeletes házak, sokan szemmel tartják az autókat. Mindenkinek megszokott helye van, amit általában tiszteletben is tartunk. Csak az a problémám, hogy valószínű, hogy a parkoló térkövei alatt valahol egy hangyaboly lehet és állandóan kóbor hangyákat látok a kocsiban is! Engem nem nagyon zavar, de a pici gyerekeimet állandóan a frász kerülgeti! :lol: Tulajdonképpen a cégesemről van szó. Történt egyszer, hogy egy almacsutkát felejtettem a padlón. Másnapra sok ezer hangya flamózott rajta! Reggel vittem a kölköt az oviba és gondolhatjátok mi volt! Hülyeségnek tűnik, pedig valós problem! :lol: Próbáltam kilesni, hogy honnan jönnek, de nem látom a fűben a nyomukat. Már gondoltam arra hogy körbe bekenem valamivel a gumikat, hátha eredményes. Nektek nem volt még ilyen problem? Én nem szoktam lerágott almacsutkát a padlón "felejteni". :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Én nem szoktam lerágott almacsutkát a padlón "felejteni". :devlish: :lol: én enni se szoktam benne, max nagyritkán mekit de akkoris szétteritem a szalvétát. mondjuk a céges nekem is durva, de csak azér mer amikor a főnök elviszi hétvégére én nem pakolom ki az ő szemetét, az hétfő estig benne rohad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Asszem kukoricából csinálják.... :devlish: :lol: Biztos??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Én rendszeresen eszek benne, de igyekszem minél fájdalommentesebben intézni a dolgot. Kajamaradékot nem hagyok benne, azt minden este kiszedem(meg mivel éhes vagyok nincs maradék ;) ) . Általában ugyan ott állok meg mindig, bár nálunk ez a "mindenkinek van megszokott helye, és egymáséra figyelünk" dolog ez úgy néz ki hogy mindenki áll ahova még tud, a maradék meg meg akarja lincselni azt aki úgy állt be hogy több helyet elfoglal más elől :lol: Már az is volt hogy "nézzük a matricát kinek járt le a forgalmi, mert akkor e lehet vitetni"... :devlish: Szóval a kultúrságnak túl sok nyoma nincs :lol: Hangya viszont van. És nálam is előfordultak egy időben, de csak pár darab. Nem tudom hogy mitől szűntek meg, de nagyjából egy időben az eltűnésükkel, került bele az első vaníliás csodafa :lol: :lol: Nemtudom hogy van -e köze hozzá, de azóta ezt használom ;) (mondjuk elsősorban azért mert tetszik az illata :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Olvastam, lessz új GSI :devlish: - Astra J GSI 2.0 CDTI 190 CP - Astra J GSI 2.0 Turbo 220 CP Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Olvastam, lessz új GSI :devlish: - Astra J GSI 2.0 CDTI 190 CP - Astra J GSI 2.0 Turbo 220 CP Ennek már nincs akkora varázsa mint a réginek. De ha egyszer lesz j atsrám akkor tudom mivé kell átépíteni:D Látom ennek is van nagyobb spoiler meg stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Ennek már nincs akkora varázsa mint a réginek. De ha egyszer lesz j atsrám akkor tudom mivé kell átépíteni:D Látom ennek is van nagyobb spoiler meg stb. Sztem sem olyan ütős mint anno a régi, de tény, hogy a mérnökök is rájöttek nem csak GTC és OPC kell a népnek! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Olvastam, lessz új GSI :lol: - Astra J GSI 2.0 CDTI 190 CP - Astra J GSI 2.0 Turbo 220 CP http://img3.auto-motor-und-sport.de/Erlkoe...5ede-326694.jpg http://img3.auto-motor-und-sport.de/Erlkoe...96f4-326698.jpg http://img4.auto-motor-und-sport.de/Erlkoe...7281-326697.jpg Nekem tetszik :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Nah délelőtti meló ( szegény kocsi igénybe lett véve keményen... :devlish: ) megvolt, most nemsokára irány a találkozó :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Olvastam, lessz új GSI :lol: - Astra J GSI 2.0 CDTI 190 CP - Astra J GSI 2.0 Turbo 220 CP Szép, de nekem már az "alap verzió" is tetszik. :devlish: ..és ha igy maszkolva kéred, akkor még a kavicsfelverődések ellen is védve lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Caravan van mindkettőnknek. ;) Am a mht, és a jobb első sárvédő meg ajtó még jó lehet. No meg a segge... ;) Ne meg a villanytükör, mármint a darabjai. :P Hangyás az autóm! :lol: Nem hülyéskedek! Szó szerint! Lakótelepen lakok. A parkolóhelyemre az ablakból rálátok. F@ca hely, lámpa alatt van, körben mindenütt 10 és 4 emeletes házak, sokan szemmel tartják az autókat. Mindenkinek megszokott helye van, amit általában tiszteletben is tartunk. Csak az a problémám, hogy valószínű, hogy a parkoló térkövei alatt valahol egy hangyaboly lehet és állandóan kóbor hangyákat látok a kocsiban is! Engem nem nagyon zavar, de a pici gyerekeimet állandóan a frász kerülgeti! :lol: Tulajdonképpen a cégesemről van szó. Történt egyszer, hogy egy almacsutkát felejtettem a padlón. Másnapra sok ezer hangya flamózott rajta! Reggel vittem a kölköt az oviba és gondolhatjátok mi volt! Hülyeségnek tűnik, pedig valós problem! :lol: Próbáltam kilesni, hogy honnan jönnek, de nem látom a fűben a nyomukat. Már gondoltam arra hogy körbe bekenem valamivel a gumikat, hátha eredményes. Nektek nem volt még ilyen problem? Két megoldás van, vagy beleállsz 4 tepsibe, és vizet öntesz beléjük, mert nem mennek átt a vizen, vagy vastag krétával körberajzolod a 4 kereket mert nem mennek átt a fehér vonalon. ;) Nekem tetszik :devlish: Nekem a G-vel bezárólag tetszenen az Astrák, az utánniak már nem. Bocs minden érintettől. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Olvastam, lessz új GSI :lol: - Astra J GSI 2.0 CDTI 190 CP - Astra J GSI 2.0 Turbo 220 CP Azé ez nem semmi, diesel GSi :devlish: Nekem tetszenek ezek a J-k, múltkor láttam autópályán egyet, élőben is jól néz ki. Tesztvezetés nem lesz pl. Érden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Ne meg a villanytükör, mármint a darabjai. :lol: Két megoldás van, vagy beleállsz 4 tepsibe, és vizet öntesz beléjük, mert nem mennek átt a vizen, vagy vastag krétával körberajzolod a 4 kereket mert nem mennek átt a fehér vonalon. :lol: Nekem a G-vel bezárólag tetszenen az Astrák, az utánniak már nem. Bocs minden érintettől. :lol: Ezt mondd azoknak akik a nyaralóházunk teraszán sétálgatnak a fehér fugákon keresztül :lol: (az emeleti, barna-fugán is átmennek, szal a sötét vonal sem hatja meg őket) :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Ezt mondd azoknak akik a nyaralóházunk teraszán sétálgatnak a fehér fugákon keresztül :lol: (az emeleti, barna-fugán is átmennek, szal a sötét vonal sem hatja meg őket) :devlish: Dávid! A találkozóra van valami belépőféle??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Dávid! A találkozóra van valami belépőféle??? Van. Be kell lépni a parkolóba :devlish: (és meg kell keresni a srácot aki osztja a sorszám-ragacsot, hogy hozzál nekem raginyát :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Van. Be kell lépni a parkolóba :lol: (és meg kell keresni a srácot aki osztja a sorszám-ragacsot, hogy hozzál nekem raginyát :lol: ) :devlish: :lol: Okés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Mindjárt futam! Tipli van a TV elé :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Azé ez nem semmi, diesel GSi :devlish: Nekem tetszenek ezek a J-k, múltkor láttam autópályán egyet, élőben is jól néz ki. Tesztvezetés nem lesz pl. Érden? Már volt egy tesztvezetős hétvége pár hónapja, de sztem ha bemész a kereskedőhöz, hogy szeretnél egyet kipróbálni.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Lefalaztam az egeret. Füst -1, póver, +0.5, egyenletes járás, fuldoklás mentes váltás, alacsony fordulatról-húzás felbecsülhetetlen :devlish: qrvajóólett. Jah és nem volt belerohadva a csavar :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Dávid! A találkozóra van valami belépőféle??? Milyen tali hol? Lassan én is elnéznék valamiféle találkára:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Ezt mondd azoknak akik a nyaralóházunk teraszán sétálgatnak a fehér fugákon keresztül :lol: (az emeleti, barna-fugán is átmennek, szal a sötét vonal sem hatja meg őket) :devlish: A kréta viszont zavarja őket. Próbáld ki, rajzolj körbe egy hangyát, nem fog kimenni a körből. Mondhatnám úgy is a kör közepén fog állni. :lol: A gyujtáskapcsolót szereltem, nem volt jó a kormányzár, és mire végeztem csutkára lemerült az akku. Nem tudom mi lehetett, nem láttam, és hallottam szikrázást. Nem is forgatta átt a motort. Negyed óra töltés után viszont simán indult. A kormányzár viszont nem lett jó. Szerintem a rugó gyenge, mert szétszedve kipattan, de ha visszarakom a kormányoszlopra akkor nem. Hát ez van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Zafirában kutyacsontot cseréltünk mert már elrágcsálta az előzőt. Hát kiszedés után megnézve... :lol: igazából nem értem miért nem esett még ki :lol: Nah mindegy, kapott újakat, 1,5-2 évig megint jó :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/73..._1273422702.jpg :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Én nem szoktam lerágott almacsutkát a padlón "felejteni". :devlish: :lol: Én meg nem szoktam kidobálni az autóból, még ezt se. :lol: Amúgy el szoktam takarítani, akkor is véletlenül maradt ott a csutka. Tényleg! Eszméletlen, hogy néhány autós miket kidobál! A csúcs az volt amikor egy "sport lada" elállta előttem az utat, egy piaci parkolóban. A hátsó ülésen legalább 6 rajkó ült. :lol: Aztán kiderült, hogy anyucira vártak, aki két szatyornyi banánt hozott. Aztán ahogy végre elindultak 2 másodpercenként repültek ki az ablakon a banánhéjak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Zafirában kutyacsontot cseréltünk mert már elrágcsálta az előzőt. Hát kiszedés után megnézve... :lol: igazából nem értem miért nem esett még ki :lol: Nah mindegy, kapott újakat, 1,5-2 évig megint jó :devlish: Csak 1.5-2 évig? Hogyhogí ilyen gyorsan eszi? :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/06/73..._1273422702.jpg :lol: Nem rossz, nem tudod kié? :P Én meg nem szoktam kidobálni az autóból, még ezt se. ;) Amúgy el szoktam takarítani, akkor is véletlenül maradt ott a csutka. Tényleg! Eszméletlen, hogy néhány autós miket kidobál! A csúcs az volt amikor egy "sport lada" elállta előttem az utat, egy piaci parkolóban. A hátsó ülésen legalább 6 rajkó ült. ;) Aztán kiderült, hogy anyucira vártak, aki két szatyornyi banánt hozott. Aztán ahogy végre elindultak 2 másodpercenként repültek ki az ablakon a banánhéjak! ;) Nálam az volt a csúcs, amikor füvet nyírtam, elmegy mellettem egy szép nagy autó, a cigarettásdoboz meg repül az orrom elé. Pirosat kapott a sorompónál, utánaballagtam, és bebactam a lehúzott ablakon. Középkorú ipse, öltöny nyakkendő.....és még neki állt feljebb! Hogyan merem, meg mit képzelek! ;) Elmagyaráztam neki, hogy csúnya dolog szemetelni, és ha ki meri dobni megint megetetem vele. ;) Nem hiszem, hogy változtattam a világnézetén, de legalább kiadtam a dühömet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts