Opeles90 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Oszt ha beül az 5 kőműves, meg némi szerszám, meg anyag hátra, a hátsó lökös felkapja az aszfalt felső rétegét :lol: :lol: És az meg miaz hogy senkitől nem tudtam megszerezni a Pepe telefonszámát?? :lol: Egy fél napig SMS-eztem telefonálgattam, (még Novyt is felhívtam, pedig nem adtam 0.000001%nál több esélyt arra hogy megvan neki) Nah mindegy, szal ma el tudtam volna menni a tekerős ablakcuccért, de nem tudtam odaszóóni. :S Nah mindegy, menek jövőhéten is :lol: addigra tessék összeszedni nekem ;) ;) Pont a zótóba voltam és mentünk sárándra grillzeni :devlish: Nah holnap a talira majd sztem a végére tudok kimenni mert délelőtt mennem kell faterral segíteni a kertben, de délután kipillantok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Amikor Tőlem kérdezted, akkor még sönki sem volt fent msn-n akinek meglehet. :devlish: Másrészt, honnan tudod a telszámom és én miért nem a tied? :lol: Yankee is meglepődött mikor felhívtam. :lol: Azt se tudta merre van a lefelé. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Oszt Soly nem haragudott, hogy egy ilyen melós gép állt mellé? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Oszt Soly nem haragudott, hogy egy ilyen melós gép állt mellé? :devlish: Áh, másik oldalon tele volt fiattal...(fiatal fiattal haha...) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Áh, másik oldalon tele volt fiattal...(fiatal fiattal haha...) :lol: :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Hopppppááááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Hopppppááááá Megesett ez S mercikkel is. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Hopppppááááá Miért nem mondták, hogy nem is bemutató, hanem törésteszt :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Valami munkás kombii. Mellette meg soly féle kadett. Hatvanba volt össznépi jajdeszartali :lol: Caravan. Munkás caravan. :devlish: ;) Miért nem mondták, hogy nem is bemutató, hanem törésteszt :lol: :lol: Mint amikor a székelyéknél szemtelen a kölyök, aztán az öreg le akar pattintani egyet neki, de a gyerek elhajol, és az asszonyt vágja nyakon: No hát nem így akartam, de így se rossz! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Mint amikor a székelyéknél szemtelen a kölyök, aztán az öreg le akar pattintani egyet neki, de a gyerek elhajol, és az asszonyt vágja nyakon: No hát nem így akartam, de így se rossz! :lol: :devlish: Ott is jó helyen van :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Mint amikor a székelyéknél szemtelen a kölyök, aztán az öreg le akar pattintani egyet neki, de a gyerek elhajol, és az asszonyt vágja nyakon: No hát nem így akartam, de így se rossz! :lol: :devlish: Ezt én így ismertem: Megharagszik a székely cipész a segédjére, hozzávágja a kaptafát. Elhajol a gyerek, s pont belép a székely felesége. Képen találja a kaptafa. Mire a székely: - Így is jó. :lol: :lol: Ez se rossz: Székely testamentum: (három székely szabály) 1. A víz nem ital. 2. A nő nem ember. 3. A medve nem játék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Amikor Tőlem kérdezted, akkor még sönki sem volt fent msn-n akinek meglehet. :devlish: Másrészt, honnan tudod a telszámom és én miért nem a tied? :lol: Mostmár tudod az enyém :lol: Amúgy meg vannak kápcsolataim :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Mostmár tudod az enyém :lol: Amúgy meg vannak kápcsolataim :lol: :lol: :lol: Leborulok, főnök! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Invi! Ma délután teszteltem egy kicsit a vasat. A kormányrázás nálam az új gumikkal teljesen elmúlt, legalábbis 140-ig rezzenéstelen. A 0-ás új betonos szakaszán próbáltam. Az biztos, hogy a féktárcsa nem játszik bele, mert megint hullámosak. :devlish: Utoljára bal alsó talpast meg bal kerékcsapágyat kapott, de sztem a gumik hoztak változást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 http://www.kepfeltoltes.hu/100508/IMG_7036...ltoltes.hu_.jpg Ráférne már egy polír :devlish: kissé matt.. ;) :lol: :lol: Nah holnap a talira majd sztem a végére tudok kimenni mert délelőtt mennem kell faterral segíteni a kertben, de délután kipillantok. Én is melózok :lol: kb majd csak késő délután ha odajutok.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 ... ... Kicsit megtörtek egy astrát debrecenben péntek reggel... Hiába az elsőbbséget meg kell adni, főleg ha egy pótkocsis teherautóközeledik! :lol: :devlish: A dadogós ül az anyósülésen, a vezető megkérdi a kereszteződésnél: -Jobbról jó? Mire a dadogós: -zz.. Ződ... ződ... (erre a vezető elindul) majd a dadogós folytatja: - Ződ IFA! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Kicsit megtörtek egy astrát debrecenben péntek reggel... Hiába az elsőbbséget meg kell adni, főleg ha egy pótkocsis teherautóközeledik! :lol: :lol: Tiv és Spzoli jól vagytok? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Ráférne már egy polír :devlish: kissé matt.. ;) :lol: :lol: Az tényleg ráférne. :lol: Nem kell egyből beszóni....amugy is PÜ-ben akartam. :lol: Szerintem 5. kommentelő volt ő a témában. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Tiv és Spzoli jól vagytok? :devlish: Caravan van mindkettőnknek. :lol: Am a mht, és a jobb első sárvédő meg ajtó még jó lehet. No meg a segge... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Tiv és Spzoli jól vagytok? :devlish: Spzoltán biztos nem lehet, szerintem be sem ülne a kocsiba, ha acélfelni lenne rajta, plusz az övében 4 villanyablak van, meg másfajta kárpit. Meg gsi első löki. :lol: Tiv meg veszprémi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Szerintem 5. kommentelő volt ő a témában. :devlish: Gondolom nem szentségtörés, hogy egyébben rákérdeztem valamire ami számítástechnika. Más is jött számítógépes nyavajákkal és vírusölőkkel és sokminden mással. Részemről ennyi, PÜ-ben van folytatva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Caravan van mindkettőnknek. :lol: Am a mht, és a jobb első sárvédő meg ajtó még jó lehet. No meg a segge... :lol: Csak az első képet néztem. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Spzoltán biztos nem lehet, szerintem be sem ülne a kocsiba, ha acélfelni lenne rajta, plusz az övében 4 villanyablak van, meg másfajta kárpit. Meg gsi első löki. :lol: Tiv meg veszprémi. Memé?? Eddig a télim az julcsifelnin volt, no meg úgy mondtad Tiv lakhelyét, mintha én törzsgyökeres dew-i lennék. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 LINK Valaki egy Drive Testre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Május9, 2010 Megoszt Elküldve Május9, 2010 Hangyás az autóm! :devlish: Nem hülyéskedek! Szó szerint! Lakótelepen lakok. A parkolóhelyemre az ablakból rálátok. F@ca hely, lámpa alatt van, körben mindenütt 10 és 4 emeletes házak, sokan szemmel tartják az autókat. Mindenkinek megszokott helye van, amit általában tiszteletben is tartunk. Csak az a problémám, hogy valószínű, hogy a parkoló térkövei alatt valahol egy hangyaboly lehet és állandóan kóbor hangyákat látok a kocsiban is! Engem nem nagyon zavar, de a pici gyerekeimet állandóan a frász kerülgeti! :lol: Tulajdonképpen a cégesemről van szó. Történt egyszer, hogy egy almacsutkát felejtettem a padlón. Másnapra sok ezer hangya flamózott rajta! Reggel vittem a kölköt az oviba és gondolhatjátok mi volt! Hülyeségnek tűnik, pedig valós problem! :lol: Próbáltam kilesni, hogy honnan jönnek, de nem látom a fűben a nyomukat. Már gondoltam arra hogy körbe bekenem valamivel a gumikat, hátha eredményes. Nektek nem volt még ilyen problem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts