Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Oszt ha beül az 5 kőműves, meg némi szerszám, meg anyag hátra, a hátsó lökös felkapja az aszfalt felső rétegét :lol: :lol:

És az meg miaz hogy senkitől nem tudtam megszerezni a Pepe telefonszámát?? :lol: Egy fél napig SMS-eztem telefonálgattam, (még Novyt is felhívtam, pedig nem adtam 0.000001%nál több esélyt arra hogy megvan neki) Nah mindegy, szal ma el tudtam volna menni a tekerős ablakcuccért, de nem tudtam odaszóóni. :S

Nah mindegy, menek jövőhéten is :lol: addigra tessék összeszedni nekem ;) ;)

Pont a zótóba voltam és mentünk sárándra grillzeni :devlish:

Nah holnap a talira majd sztem a végére tudok kimenni mert délelőtt mennem kell faterral segíteni a kertben, de délután kipillantok.

Megosztás:

Valami munkás kombii. Mellette meg soly féle kadett. Hatvanba volt össznépi jajdeszartali :lol:

Caravan. Munkás caravan. :devlish: ;)

Miért nem mondták, hogy nem is bemutató, hanem törésteszt :lol: :lol:

Mint amikor a székelyéknél szemtelen a kölyök, aztán az öreg le akar pattintani egyet neki, de a gyerek elhajol, és az asszonyt vágja nyakon:

No hát nem így akartam, de így se rossz! ;) :lol:

Megosztás:

Mint amikor a székelyéknél szemtelen a kölyök, aztán az öreg le akar pattintani egyet neki, de a gyerek elhajol, és az asszonyt vágja nyakon:

No hát nem így akartam, de így se rossz! :lol: :devlish:

Ezt én így ismertem:

Megharagszik a székely cipész a segédjére, hozzávágja a kaptafát. Elhajol a gyerek, s pont belép a székely felesége. Képen találja a kaptafa. Mire a székely:

- Így is jó. :lol: :lol:

Ez se rossz:

Székely testamentum: (három székely szabály)

1. A víz nem ital.

2. A nő nem ember.

3. A medve nem játék. :lol:

Megosztás:

Invi!

Ma délután teszteltem egy kicsit a vasat. A kormányrázás nálam az új gumikkal teljesen elmúlt, legalábbis 140-ig rezzenéstelen. A 0-ás új betonos szakaszán próbáltam.

Az biztos, hogy a féktárcsa nem játszik bele, mert megint hullámosak. :devlish:

Utoljára bal alsó talpast meg bal kerékcsapágyat kapott, de sztem a gumik hoztak változást...

Megosztás:

...

...

Kicsit megtörtek egy astrát debrecenben péntek reggel... Hiába az elsőbbséget meg kell adni, főleg ha egy pótkocsis teherautóközeledik! :lol: :devlish:

A dadogós ül az anyósülésen, a vezető megkérdi a kereszteződésnél:

-Jobbról jó?

Mire a dadogós: -zz.. Ződ... ződ... (erre a vezető elindul) majd a dadogós folytatja: - Ződ IFA!

Megosztás:

Szerintem 5. kommentelő volt ő a témában. :devlish:

Gondolom nem szentségtörés, hogy egyébben rákérdeztem valamire ami számítástechnika. Más is jött számítógépes nyavajákkal és vírusölőkkel és sokminden mással. Részemről ennyi, PÜ-ben van folytatva. :lol:

Megosztás:

Spzoltán biztos nem lehet, szerintem be sem ülne a kocsiba, ha acélfelni lenne rajta, plusz az övében 4 villanyablak van, meg másfajta kárpit. Meg gsi első löki. :lol:

Tiv meg veszprémi.

Memé?? Eddig a télim az julcsifelnin volt, no meg úgy mondtad Tiv lakhelyét, mintha én törzsgyökeres dew-i lennék. :devlish:

Megosztás:

Hangyás az autóm! :devlish:

Nem hülyéskedek! Szó szerint!

Lakótelepen lakok. A parkolóhelyemre az ablakból rálátok. F@ca hely, lámpa alatt van, körben mindenütt 10 és 4 emeletes házak, sokan szemmel tartják az autókat.

Mindenkinek megszokott helye van, amit általában tiszteletben is tartunk. Csak az a problémám, hogy valószínű, hogy a parkoló térkövei alatt valahol egy hangyaboly lehet és állandóan kóbor hangyákat látok a kocsiban is!

Engem nem nagyon zavar, de a pici gyerekeimet állandóan a frász kerülgeti! :lol:

Tulajdonképpen a cégesemről van szó. Történt egyszer, hogy egy almacsutkát felejtettem a padlón. Másnapra sok ezer hangya flamózott rajta! Reggel vittem a kölköt az oviba és gondolhatjátok mi volt!

Hülyeségnek tűnik, pedig valós problem! :lol:

Próbáltam kilesni, hogy honnan jönnek, de nem látom a fűben a nyomukat.

Már gondoltam arra hogy körbe bekenem valamivel a gumikat, hátha eredményes.

Nektek nem volt még ilyen problem?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.