zotya975 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Elhiszem, nem érted mire gondoltam :lol: Nem csipkelődtem.... Neked nem nagy munka mert értesz hozzá, de ő mikor megkérdezte, hogy hol vágja, abból arra lehetett következtetni, és joggal, hogy nem ért hozzá, és még soha nem csinált ilyet. A vastagon szedett rész azért hangsúlyos, mert te szakképzett lakatos vagy, és tudod mit hova, merre meddig! Hidd el én is nap mint nap találkozok olyan emberrel, hogy: Áááá ez nem is nehéz, veszek Obi-ba szórópuskát, meg kompit, és a garázsba ledurrantom a kocsit...aztán meg jönnek, hogy miért nem úgy néz ki az autó ahogy kéne....Na vajon miért?? :devlish: Azért mert, gyakorlatot, és tapasztalatot nem lehet kapni sem az Obi-ba, sem máshol! Legalábbis még :lol: Persze te, meg én vagyunk a bunkó ha ezt így leírjuk, vagy megmondjuk az emberkének. :lol: Hja meg lehetett volna nézni mit kínlódtam a taposó hegesztésével. Pedig tök egyszerű, kiflexeled a régit, rávarrod az újjat. ;) Mindenkinek el kell dönteni magában, hogy milyen eredményt akar elérni, ha viszonylag nincsenek nagy igényei, akkor neki lehet esni a garázsban szaktudás, és profi szerszámok nélkül, ha meg tökéletes eredményt akar akkor lehet gyüjtögetni egy jó szakira, hacsak nem egy születette géniusz az illető. :P Ezt én mondtam volna??? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
erik1985 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Sziasztok Valaki tankolt már etanolt?! mit tudtok róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Sziasztok Valaki tankolt már etanolt?! mit tudtok róla? Már rengetegszer volt róla szó. Motor rovat fogyasztás rovat egyéb csevegés nézz körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Sziasztok Valaki tankolt már etanolt?! mit tudtok róla? Már rengetegszer volt róla szó. Motor rovat fogyasztás rovat egyéb csevegés nézz körül. Sőt még itt is: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=5260 Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Alex! Akkor én kérek elnézést a csipkelődésért. :lol: A lé határozza meg a tudatot és ezért van sok barkácsolás. Meg az önértékelési zavarok. (Megy ez nekem is! Gondolják.) Amikor mondom, hogy 3 napos munkát nem tudok 10Eft-ért megcsinálni. Sorry. De sonkát és kolbászt elfogadok. :lol: Legalább alkuképes vagyok. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
erik1985 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 bocs fiuk ilyen érhetetlenek tünük csak most regeltem magam erre az oldara és nem volt még idöm körülnézni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Alex! Akkor én kérek elnézést a csipkelődésért. :lol: A lé határozza meg a tudatot és ezért van sok barkácsolás. Meg az önértékelési zavarok. (Megy ez nekem is! Gondolják.) Amikor mondom, hogy 3 napos munkát nem tudok 10Eft-ért megcsinálni. Sorry. De sonkát és kolbászt elfogadok. :lol: Legalább alkuképes vagyok. :lol: De ha megisszuk a lét a tudat eeeemegy. :devlish: Akkor ez nem csak nálunk működik így.....így lett kompresszorom, akkusfúróm.....stb. :lol: bocs fiuk ilyen érhetetlenek tünük csak most regeltem magam erre az oldara és nem volt még idöm körülnézni! Ne vedd a szívedre.....csak arra szeretnénk rávezetni, hogy ha nem csináltál még ilyet inkább ne állj neki. Szánj rá egy kis zsozsót és vidd el lakatoshoz aki ért hozzá, de ha mégis nekiállsz magad megfaragni számíts rá, hogy nem lesz olyan, mint volt. Dolgozol vele egy csomót és a végén mégis egy lakatos fogja levenni a sápot, mert azt is rendbe kell hoznia amit elfaragtál.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Sziasztok Valaki tankolt már etanolt?! mit tudtok róla? Asszem kukoricából csinálják.... :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Ne vedd a szívedre.....csak arra szeretnénk rávezetni, hogy ha nem csináltál még ilyet inkább ne állj neki. Szánj rá egy kis zsozsót és vidd el lakatoshoz aki ért hozzá, de ha mégis nekiállsz magad megfaragni számíts rá, hogy nem lesz olyan, mint volt. Dolgozol vele egy csomót és a végén mégis egy lakatos fogja levenni a sápot, mert azt is rendbe kell hoznia amit elfaragtál.... He?? Etanolról kérdezett nem? :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 He?? Etanolról kérdezett nem? :devlish: :lol: Lehet....én még a lakatolásnál tartok :lol: :lol: Nem baj, felfogható a téma lezárásának és a csapat egybehangzó véleményének is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Lehet....én még a lakatolásnál tartok :lol: :lol: Nem baj, felfogható a téma lezárásának és a csapat egybehangzó véleményének is... lakatolás....lemostam a kocsit, ilyenkor mindíg találok egy-két meglepetést. :devlish: De azért szép lett. Klikk ide! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 lakatolás....lemostam a kocsit, ilyenkor mindíg találok egy-két meglepetést. :devlish: De azért szép lett. Klikk ide! :lol: MIÉRT NINCS RAJTA oldal díszléc?:lol: úristen lemostad róla BÁÁZEEE Ez engem is meglepett nem csoda hogy téged is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 lakatolás....lemostam a kocsit, ilyenkor mindíg találok egy-két meglepetést. :devlish: De azért szép lett. Klikk ide! :lol: Én is lemostam, aztán még az eső vagy 3x... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Én is lemostam, aztán még az eső vagy 3x... :devlish: :lol: Múltkor mondták nekem, hogy illik az autómosás előtt időjárást figyelni... nem is tudom ki mondta. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Múltkor mondták nekem, hogy illik az autómosás előtt időjárást figyelni... nem is tudom ki mondta. :lol: :lol: Találkozóra menet előtt illik lemosni, persze odafelé elkapott a vihar, meg ott is utólért, majd hazafelé megint jött egy. :lol: Itthon meg minden száraz. :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 lakatolás....lemostam a kocsit, ilyenkor mindíg találok egy-két meglepetést. :devlish: De azért szép lett. Klikk ide! :lol: Cééép ;) De miért kell előtte rákattintanom hogy elmúltam 18 éves? :lol: :lol: Felnőtt tartalom a Caravan Astra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 MIÉRT NINCS RAJTA oldal díszléc?:lol: úristen lemostad róla BÁÁZEEE Ez engem is meglepett nem csoda hogy téged is. Nem tudom, szerintem nem is volt rajta. Csak kár hogy elfogyot már a teknőcös waxom. :P Én is lemostam, aztán még az eső vagy 3x... :devlish: :lol: Szerintem itt is fog, de beáltam aheyére, ott nem ázik, meg aztán tökmindegy, idén még nem volt lemosva, nem bírtam már nézni. Cééép ;) De miért kell előtte rákattintanom hogy elmúltam 18 éves? :lol: :lol: Felnőtt tartalom a Caravan Astra? ;) Passz, ilyen a képfeltöltő oldal. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Nem tudom, szerintem nem is volt rajta. Csak kár hogy elfogyot már a teknőcös waxom. :devlish: Gyere, nekem van, adok egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Gyere, nekem van, adok egy kicsit. Kösz, de elméletileg kapok a szülinapomra. Brigéciollal nyomattam át a kerék mögött, nem akart sima samponnal lejönni a trutyi. A tetején viszont maradtak foltok, fa alatt álltam amíg kötött a beton, valami megfogta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Fúdejó. EZMIEZ?:devlish: Hol készült a pikcsörz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Fúdejó. EZMIEZ?:devlish: Hol készült a pikcsörz? Valami munkás kombi. Mellette meg soly féle kadett. Hatvanba volt össznépi jajdeszartali :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Valami munkás kombi. Mellette meg soly féle kadett. Hatvanba volt össznépi jajdeszartali :lol: Melósnak sem venném meg. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Valami munkás kombi. Mellette meg soly féle kadett. Hatvanba volt össznépi jajdeszartali :lol: Oszt ha beül az 5 kőműves, meg némi szerszám, meg anyag hátra, a hátsó lökös felkapja az aszfalt felső rétegét :lol: :lol: És az meg miaz hogy senkitől nem tudtam megszerezni a Pepe telefonszámát?? :lol: Egy fél napig SMS-eztem telefonálgattam, (még Novyt is felhívtam, pedig nem adtam 0.000001%nál több esélyt arra hogy megvan neki) Nah mindegy, szal ma el tudtam volna menni a tekerős ablakcuccért, de nem tudtam odaszóóni. :S Nah mindegy, menek jövőhéten is :devlish: addigra tessék összeszedni nekem ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Oszt ha beül az 5 kőműves, meg némi szerszám, meg anyag hátra, a hátsó lökös felkapja az aszfalt felső rétegét :lol: :lol: És az meg miaz hogy senkitől nem tudtam megszerezni a Pepe telefonszámát?? ;) Egy fél napig SMS-eztem telefonálgattam, (még Novyt is felhívtam, pedig nem adtam 0.000001%nál több esélyt arra hogy megvan neki) Nah mindegy, szal ma el tudtam volna menni a tekerős ablakcuccért, de nem tudtam odaszóóni. :S Nah mindegy, menek jövőhéten is :lol: addigra tessék összeszedni nekem :P ;) Amikor Tőlem kérdezted, akkor még sönki sem volt fent msn-n akinek meglehet. :devlish: Másrészt, honnan tudod a telszámom és én miért nem a tied? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts