brezsó Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 A vastagon szedett részen van a hangsúly....öcsibácsi nem figyelsz :lol: Mármint amit te szedtél vastagon? :devlish: Belinkeljem a szagmunkás bizimet? :lol: A vágás helyét a sérülés mértéke határozza meg. Co-val ajánlom csinálni és kell valaki aki ért is hozzá. Jó tanácsnak csak annyi, hogy inkább 2x mérni, mint 1x sírni. :lol: Ne értsd félre Alexet! Ő épp arra utalt, hogy egy szakembernek nem feltétlen nagy munka, de egy laikus inkább ne álljon hozzá mert az úgyis fog kinézni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Nem, értem félre csak 1 kicsit csipkelődött. :lol: Viszont a konkrétat megmondtad. Bírom, mikor jön az emberke, hogy van néhány kis lyukacska és mire kitisztítom a kosztól meg levakarom a sok rozsdát kiderül, hogy két tenyérnyi az a kis lyuk. Én nem esem kétségbe, de az ügyfél kitér a hitéből, hogy mit tettem a gépével. No meg mibe is fog ez neki kerülni. De ezt olyan, mint a rákos daganat. Ki kell vágni,mert utána sirathatod. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Huh, részvétem, reméljük nem nagy a gáz! rossz minőségű gázolajat nem tankoltatok bele? ;) :lol: Amúgy az ilyesmi mitől lehet? :lol: Az csak úgy elugrik? :lol: Vagy nem volt elég feszes a szíj? Habár akkor meg miért van a feszítőgörgő? :devlish: (gondolom a vízpompa nem szorulhatott meg, hisz most volt felújítva, mert ilyet már hallottam, hogy amiatt volt gáz...) :lol: A vezérlés magától nem ugorhat el, bütykös a szíj végig és a kerekek is. szal ha nincs simára kopva a szíj és a kerekek, akkor esélytelen Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 A vezérlés magától nem ugorhat el, bütykös a szíj végig és a kerekek is. szal ha nincs simára kopva a szíj és a kerekek, akkor esélytelen Pedig lehetséges. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Ez nem Lambó. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Tuning Találkozó. Aki tud jöjjön. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Ez nem Lambó. :devlish: Ez egy bohócautó, bár már eladta aki építette. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Ez nem Lambó. :devlish: Szerintem nagyon hoki az a fekete csík az ablakban. :lol: Tigrában sem tetszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Nos az utolsó kérdésből kiindulva, nincs lakatos tapasztalatod, pedig az kéne egy ilyen munkához. Nem olyan egyszerű, és nem csak pár csavarról van szó...ha nem jól csinálsz valamit, a végén semmi sem fog úgy állni ahogy kell (lökhárító,hűtőmaszk,lámpák...stb) Kérdezd zotyát, pedig ő "csak" padló lemezt cserélt a csak szó szigorúan idézőjelbe! Igen most már vágom.... Én is csak olyan résznek mertem nekiállni, aminek nincs teherhordó szerepe. Nem tudom mennyire gyűrődött, a felfüggesztés előtt, vagy után kell-e vágni. Ez nem Lambó. :lol: Asszem ebben láttam órákat az A-oszlopban, az viszont tetszik. Egy feszmérőt, esetleg olajnyomás órát meg még nem tom mit raknák oda. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Valakinek? chrom Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Valakinek? chrom Ez gagyi. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Péntekre mindenki befáradt, és az összes szemetet belinkelitek? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Mért szép az a maga nemében. Meg annak aki megcsinálta, meg aki be is rakja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Bedobhatsz néhány gyöngyszemet. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Péntekre mindenki befáradt, és az összes szemetet belinkelitek? :devlish: Melyik tetszik? Mert akkor nem ütöm le előtted. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Igaz nem astra, de ez most mindent visz. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Valakinek? chrom Eszem megáll! Ezért 5e Ft-t kiadni!? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 ... Igaz nem astra, de ez most mindent visz. :devlish: Mert ez szép. :lol: Sokszor a kevesebb több. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 ha már itt járunk :devlish: szép De a legszebb Ő marad :lol: Valakinek? chrom Szégyenemből nem raknám bele a kocsiba...gusztustalan 1 valami :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Valakinek? chrom Eszem megáll! Ezért 5e Ft-t kiadni!? :lol: És még a kis állítók sincsenek benne. :lol: Lehet jól mutatna, ha minden ilyesmi krómos lenne az autóban... Az meg özön pénz. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 És még a kis állítók sincsenek benne. :lol: Lehet jól mutatna, ha minden ilyesmi krómos lenne az autóban... Az meg özön pénz. :devlish: sztem ezek a kiegészítók csak más kategóriájú autókba illenek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 És még a kis állítók sincsenek benne. :lol: Lehet jól mutatna, ha minden ilyesmi krómos lenne az autóban... Az meg özön pénz. :devlish: mint ebbe? Bár ebben sem krómos a levegőbefújó. Ez inkább szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 mint ebbe? Igen, a kategória ugyanaz, csak az ára! :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Hát......Belátom ez kurvára igaz. :lol: Reméljük adagoló beállítással megoldódik a gond Ja..és ami még fura, adok 1 nagy gázt..felpörög...semmi... visszaengedem a gázt és akkor jön ki 1 rakás por Meg ha így pörgetjük 1 szinten akkor ki-ki pöffent 1 adagot Nem létezik, hogy csak a katalizátor dugult be? :P Mondjuk mitől is :devlish: nyilván sok anyagot kaphat ha elég jól is megy ;) na majd holnap letesztelem ha tudok menni talira ;) :lol: ezek a hülye útépítők már nemcsak hét közben diliznek be, hétvégére totál bekattannak.. :lol: ;) Csak a dvd-t meg a tapétát el ne felejtsem vinni :lol: apropó, egy pendrájvot tegyél zsebre!!! legalább 5 Mb hellyel.. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Mármint amit te szedtél vastagon? :lol: Belinkeljem a szagmunkás bizimet? :lol: Elhiszem, nem érted mire gondoltam :lol: Nem csipkelődtem.... Neked nem nagy munka mert értesz hozzá, de ő mikor megkérdezte, hogy hol vágja, abból arra lehetett következtetni, és joggal, hogy nem ért hozzá, és még soha nem csinált ilyet. A vastagon szedett rész azért hangsúlyos, mert te szakképzett lakatos vagy, és tudod mit hova, merre meddig! Hidd el én is nap mint nap találkozok olyan emberrel, hogy: Áááá ez nem is nehéz, veszek Obi-ba szórópuskát, meg kompit, és a garázsba ledurrantom a kocsit...aztán meg jönnek, hogy miért nem úgy néz ki az autó ahogy kéne....Na vajon miért?? :devlish: Azért mert, gyakorlatot, és tapasztalatot nem lehet kapni sem az Obi-ba, sem máshol! Legalábbis még ;) Persze te, meg én vagyunk a bunkó ha ezt így leírjuk, vagy megmondjuk az emberkének. :lol: Ne értsd félre Alexet! Ő épp arra utalt, hogy egy szakembernek nem feltétlen nagy munka, de egy laikus inkább ne álljon hozzá mert az úgyis fog kinézni. ;) Így van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts