Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

sziasztok

Segitséget szeretnék kérni megtörtem az astrámat és homlokfalat kell cserélni ugy néz ki sikerült is vennem egyben az eleéjét azt szeretném tudni hogy érdemes ezt felrakrni???????????????

Izééé csak nekem nem egyértelmű?? :devlish: :lol: A komplett eleje, nálam a két sárvédő, motorháztető, homlokfal, lökös, lámpák, hűtőmaszkot jelenti. De a tiéden csak a homlokfalat kell cserélni? Akkor miért vettél egyben frontot?

Megosztás:

sziasztok

Segitséget szeretnék kérni megtörtem az astrámat és homlokfalat kell cserélni ugy néz ki sikerült is vennem egyben az eleéjét azt szeretném tudni hogy érdemes ezt felrakrni???????????????

Izééé csak nekem nem egyértelmű?? :devlish: :lol: A komplett eleje, nálam a két sárvédő, motorháztető, homlokfal, lökös, lámpák, hűtőmaszkot jelenti. De a tiéden csak a homlokfalat kell cserélni? Akkor miért vettél egyben frontot?

Nyilván nem csak a homlokfal ment el, ha összetörte. :lol:

Megosztás:

Nyilván nem csak a homlokfal ment el, ha összetörte. :devlish:

Nyilván....Akkor már viszlát lökös, viszlát hűtőmaszk, lámpa...stb. Ja ja kezd leesni. Már csak azt nem értem, hogy miért kérdezi hogy érdemes e?

nem bocsi ugy értetem hogy komplett eleje!

Dobjál pár képet és megmondjuk mit csinálj a személygépjárművel! Oksa? :lol:

Megosztás:

Nyilván....Akkor már viszlát lökös, viszlát hűtőmaszk, lámpa...stb. Ja ja kezd leesni. Már csak azt nem értem, hogy miért kérdezi hogy érdemes e?

Félreértetted amit mondott. Nem azt kérdezte h érdemes-e, hanem hogy hogyan érdemes. Nagy különbség. :devlish:

Megosztás:

tuti adagolót kell állítani.. Ami jóhír mert szinte semmiség.. De készült pár kép...mutatom

Kövér gáztól olyan durván elborította a sötét füst az utcát...hogy durva volt...Szállt a por..

Hát igen. Nálunk benzineseknél meg számítógép állítja a keveréket. :devlish:

hol tudok képet felrakni?

Például itt: Coldline képfeltöltés.

Megosztás:

homlokfal, zárhid lámpatartókkal motorháztetö hütömaszk

lámpa index lökös

és zárhid meg homlokfal csere hol vágjam el stb co rakjam fel stb

Nos az utolsó kérdésből kiindulva, nincs lakatos tapasztalatod, pedig az kéne egy ilyen munkához. Nem olyan egyszerű, és nem csak pár csavarról van szó...ha nem jól csinálsz valamit, a végén semmi sem fog úgy állni ahogy kell (lökhárító,hűtőmaszk,lámpák...stb) Kérdezd zotyát, pedig ő "csak" padló lemezt cserélt a csak szó szigorúan idézőjelbe!

Félreértetted amit mondott. Nem azt kérdezte h érdemes-e, hanem hogy hogyan érdemes. Nagy különbség. :devlish:

Igen most már vágom....

Megosztás:

Nos az utolsó kérdésből kiindulva, nincs lakatos tapasztalatod, pedig az kéne egy ilyen munkához. Nem olyan egyszerű, és nem csak pár csavarról van szó...ha nem jól csinálsz valamit, a végén semmi sem fog úgy állni ahogy kell (lökhárító,hűtőmaszk,lámpák...stb) Kérdezd zotyát, pedig ő "csak" padló lemezt cserélt a csak szó szigorúan idézőjelbe!

Kiegészíteném annyival, hogy én "csak" küszöböt cseréltem az autón , de azzal elvoltam egy egész napot, mire úgy állt ahogy kell.

Ha nincs lakatos tapasztalat nem érdemes hozzáfogni, mert sosem lesz kész vagy nagyon csúnyán fognak állni az elemek. Messziről látszik majd, hogy nem hozzáértő csinálta.....

Megosztás:

Legalább nem kell találgatni miért kormol ennyire. :lol:

Hát......Belátom ez kurvára igaz. :devlish: Reméljük adagoló beállítással megoldódik a gond

Ja..és ami még fura, adok 1 nagy gázt..felpörög...semmi... visszaengedem a gázt és akkor jön ki 1 rakás por

Meg ha így pörgetjük 1 szinten akkor ki-ki pöffent 1 adagot

Megosztás:

Én mint szakképzett lakatos azt mondom nem olyan veszélyes a dolog. :lol:

Bár ezt egyetlen képről nehéz +ítélni. Ha nagyon nem rottyant meg az eleje viszonylag hamar megoldható.

Kivág- behegeszt, karosszériaelemek visszarak, oszt ennyi.

A fényezőnek is pár órát rá kell fordítani.

Bukszát kilehet nyitni. :devlish:

Megosztás:

Én mint szakképzett lakatos azt mondom nem olyan veszélyes a dolog. :lol:

Bár ezt egyetlen képről nehéz +ítélni. Ha nagyon nem rottyant meg az eleje viszonylag hamar megoldható.

Kivág- behegeszt, karosszériaelemek visszarak, oszt ennyi.

A fényezőnek is pár órát rá kell fordítani.

Bukszát kilehet nyitni. :devlish:

A vastagon szedett részen van a hangsúly....öcsibácsi nem figyelsz :lol:

Megosztás:

homlokfal, zárhid lámpatartókkal motorháztetö hütömaszk

lámpa index lökös

és zárhid meg homlokfal csere hol vágjam el stb co rakjam fel stb

A vágás helyét a sérülés mértéke határozza meg.

Co-val ajánlom csinálni és kell valaki aki ért is hozzá.

Jó tanácsnak csak annyi, hogy inkább 2x mérni, mint 1x sírni. :devlish:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.