Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Üdv!

Egy kutyacsont cseréhez kell valami spéci cucc? Vagy csak simán fogom megemelem emelővel a kocsit leveszem a kereket kiszedem a régit, berakom az újat és felrakom a kereket? Másik oldalon meg ugyan így?

Spéci cucc gyanánt egy üveg hideg söröcske kövesse figyelemmel a munkád ebben a nagy melegben :devlish:

Megosztás:

Irmscher cuccokból sajnos megnéztem az F astra katalógust, és azóta vagyok nagyon irigy :lol: Amúgy nem rossz, de a kristálylámpa jobban tetszik. (Meg Zoli házi-lámpájára is qrva irigy vagyok de psszt :lol: :lol: )....

Mééér? Milyen Zoli házi-lámpája? :devlish: Muti......

na megvolt a második labor vizsga is ;)

elég fossss feladatot húztam de megtettem ami tőlem telt. Szóval nem szomorkodok mert simán 50% felett lesz :lol:

Gratula ;)

Megosztás:

Nekem a nagyobbik kezd kamaszodni, van ha felébred tök bunkó, leballagok, az asztalnál ül, előtte tök morzsa minden. Mondom jóreggelt, reggeliztél már? Rámutat az asztalra: szerinted?! :devlish: :lol:

Noha valószínű, hogy én vagyok az idősebb, (53) nekem a kisebbik még ott tart, (3) hogy a rötyiről ordít, hogy "vajaki ki tölöji a sajos seggem?!" :lol:

Megosztás:

Irmscher hátsó lámpa nem felel meg? :lol:

Van? :lol: Jöhet.. :lol: :lol:

Gőzerő tesa! :devlish:

Megosztás:

hy! mi a véleményetek esetleg tapasztalatotok az Astra kilóméterórája az csal vmennyit ??

Mindegyik gépjármű órája "csal". A gyártók csak olyan műszereket szerelnek be az autókba, amelyek többet mutatnak a valós értéknél, és egy adott intervallumba esik a túlmérés értéke. Ennek biztonságtechnikai és egyéb okai vannak. :devlish:

Megosztás:

Mindegyik gépjármű órája "csal". A gyártók csak olyan műszereket szerelnek be az autókba, amelyek többet mutatnak a valós értéknél, és egy adott intervallumba esik a túlmérés értéke. Ennek biztonságtechnikai és egyéb okai vannak. :lol:

:devlish: :lol: matek óra bakkki :lol:

Megosztás:

Ez meg oldana azt a problémámat is hogy az 1es gyújtás kapocsló állásban csak akkor érintkezik, ha befele nyomom a kulcsot? ( Emiatt nem kötöttem még át a rádiót)

Az vicces volt...

Leszedtem a burkolatot, lehúztam a kábeleket, betettem a kulcsot, elfordítottam, és rámértem. Akkor csipogott. Két perccel később biztos ami biztos alapon, rámértem megint akkor meg már semmi. Addig szórakoztam a kulccsal míg rá nem jöttem, hogy csak akkor érintkezik ha folyamatosan tartom a kulcsot befelé nyomva.

Ergo project törölve, minek kössem át ha csak szívok vele.

Vkinek ötlet a megoldásra?

Szerintem ha normálisan ki lesz takarítva, akkor az is megjavul.

LINK

Hogy itt mekkora a baj... :lol:

Hmmm..... asszony kismocijába? Csak az abaj, így is rozsdás a tank, és ehhez nincs olyan finom szűrő , ami kiszűri a rozsdaport, eltömi a karbit.

elég fossss feladatot húztam de megtettem ami tőlem telt. Szóval nem szomorkodok mert simán 50% felett lesz :lol:

A tűzoltók elvonultak már? :lol:

Házat vesz a muksó, és nézegeti a szobákat, és látja hogy a palfonon van egy folt, kérdi mi az. Tudja, mondja a kereskedő az előző lakó egy kémia professzor volt, mindenféle kísérletet végzett a laborjában. Aha értem, mondja a vevő akkor azok ott vegyszerek? Nem, az a professzor. :devlish: :lol:

Megosztás:

Mindegyik gépjármű órája "csal". A gyártók csak olyan műszereket szerelnek be az autókba, amelyek többet mutatnak a valós értéknél, és egy adott intervallumba esik a túlmérés értéke. Ennek biztonságtechnikai és egyéb okai vannak. :lol:

Az én válaszom azért lényegretörőbb volt :lol: :devlish:

Megosztás:

Az én válaszom azért lényegretörőbb volt ;) :lol:

csöppet :lol:

A tűzoltók elvonultak már? :P

Házat vesz a muksó, és nézegeti a szobákat, és látja hogy a palfonon van egy folt, kérdi mi az. Tudja, mondja a kereskedő az előző lakó egy kémia professzor volt, mindenféle kísérletet végzett a laborjában. Aha értem, mondja a vevő akkor azok ott vegyszerek? Nem, az a professzor. :devlish: :lol:

áá... :lol: Lángfotométerrel dolgoztam, meg pH-t mértem. ;)

Megosztás:

Ph...mérés, várj csak...indikátor, meg büretta?

óó még régen volt az amikor lakmuszt meg bürettát meg óraüveget használtunk. Már csak annyi hogy elkészíted az oldatot, és belenyomod az elektródot a gépet előtte kalibráltad és kiírja hogy mennyi a pH-ja.

Megosztás:

hy! mi a véleményetek esetleg tapasztalatotok az Astra kilóméterórája az csal vmennyit ??

Hja, csal mint állat! :devlish: Nekem téligumikkal 100-nál 6Km/h-t, nyárikkal 10 Km/h-t. :lol: GPS szerint. :lol:

0-10 Km-ig :lol:

Mindegyik gépjármű órája "csal". A gyártók csak olyan műszereket szerelnek be az autókba, amelyek többet mutatnak a valós értéknél, és egy adott intervallumba esik a túlmérés értéke. Ennek biztonságtechnikai és egyéb okai vannak. ;)

Mindegyiké csal, így igaz.

De ezzel lehet játszadozni, a Fabiámon a gyáriakkal csalt 7 Km/h-t, de tettem alá öblösebb gumikat (értsd: szélesebb, magasabb), igaz kipróbáltam vagy 3 félét, de a mostaniakkal teljesen pontos 100-nál! :lol:

Megosztás:

Hűha...... Valami gáz van a kocsival.. Fater azt mondja, hogy 100 fölé nem nagyon akar menni..max elmegy 105-110ig és annyi...

Úgytűnik visszamegy oda ahol csinálták a generálozást átnézik mi lehet... :devlish:

Adagolóbeállítás? Mert még füstöl is.. :lol: megint.. :lol:

Megosztás:

Hűha...... Valami gáz van a kocsival.. Fater azt mondja, hogy 100 fölé nem nagyon akar menni..max elmegy 105-110ig és annyi...

Úgytűnik visszamegy oda ahol csinálták a generálozást átnézik mi lehet... :lol:

Adagolóbeállítás? Mert még füstöl is.. :lol: megint.. :lol:

Elugrott vezérlés? :devlish:

Megosztás:

Úgytűnik visszamegy oda ahol csinálták a generálozást átnézik mi lehet... :lol:

Adagolóbeállítás? Mert még füstöl is.. :P megint.. ;)

Huh, részvétem, reméljük nem nagy a gáz! rossz minőségű gázolajat nem tankoltatok bele? ;) :lol:

Elugrott vezérlés? :devlish:

Amúgy az ilyesmi mitől lehet? ;) Az csak úgy elugrik? ;) Vagy nem volt elég feszes a szíj? Habár akkor meg miért van a feszítőgörgő? :lol: (gondolom a vízpompa nem szorulhatott meg, hisz most volt felújítva, mert ilyet már hallottam, hogy amiatt volt gáz...) :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.