spzoli Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Azért ti is jól elvoltatok tegnap a Francia barátoddal :devlish: :lol: :lol: Össze kéne hozni Ádámmal, biztos jól ellennének. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Üdv! Egy kutyacsont cseréhez kell valami spéci cucc? Vagy csak simán fogom megemelem emelővel a kocsit leveszem a kereket kiszedem a régit, berakom az újat és felrakom a kereket? Másik oldalon meg ugyan így? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Üdv! Egy kutyacsont cseréhez kell valami spéci cucc? Vagy csak simán fogom megemelem emelővel a kocsit leveszem a kereket kiszedem a régit, berakom az újat és felrakom a kereket? Másik oldalon meg ugyan így? Spéci cucc gyanánt egy üveg hideg söröcske kövesse figyelemmel a munkád ebben a nagy melegben :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Spéci cucc gyanánt egy üveg hideg söröcske kövesse figyelemmel a munkád ebben a nagy melegben :devlish: Teh ez a szemes fajta inga. Ha meghúztam a lengőkarba utána húzzam megy a stabrudban ugyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Teh ez a szemes fajta inga. Ha meghúztam a lengőkarba utána húzzam megy a stabrudban ugyi? Párhuzamosan húzzad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Irmscher cuccokból sajnos megnéztem az F astra katalógust, és azóta vagyok nagyon irigy :lol: Amúgy nem rossz, de a kristálylámpa jobban tetszik. (Meg Zoli házi-lámpájára is qrva irigy vagyok de psszt :lol: :lol: ).... Mééér? Milyen Zoli házi-lámpája? :devlish: Muti...... na megvolt a második labor vizsga is ;) elég fossss feladatot húztam de megtettem ami tőlem telt. Szóval nem szomorkodok mert simán 50% felett lesz :lol: Gratula ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Nekem a nagyobbik kezd kamaszodni, van ha felébred tök bunkó, leballagok, az asztalnál ül, előtte tök morzsa minden. Mondom jóreggelt, reggeliztél már? Rámutat az asztalra: szerinted?! :devlish: :lol: Noha valószínű, hogy én vagyok az idősebb, (53) nekem a kisebbik még ott tart, (3) hogy a rötyiről ordít, hogy "vajaki ki tölöji a sajos seggem?!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Irmscher hátsó lámpa nem felel meg? :lol: Van? :lol: Jöhet.. :lol: :lol: na megvolt a második labor vizsga is ;) Gőzerő tesa! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Gőzerő tesa! :devlish: Gratula :lol: Köszi srácok :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 hy! mi a véleményetek esetleg tapasztalatotok az Astra kilóméterórája az csal vmennyit ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 hy! mi a véleményetek esetleg tapasztalatotok az Astra kilóméterórája az csal vmennyit ?? 0-10 Km-ig :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 hy! mi a véleményetek esetleg tapasztalatotok az Astra kilóméterórája az csal vmennyit ?? Mindegyik gépjármű órája "csal". A gyártók csak olyan műszereket szerelnek be az autókba, amelyek többet mutatnak a valós értéknél, és egy adott intervallumba esik a túlmérés értéke. Ennek biztonságtechnikai és egyéb okai vannak. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Mindegyik gépjármű órája "csal". A gyártók csak olyan műszereket szerelnek be az autókba, amelyek többet mutatnak a valós értéknél, és egy adott intervallumba esik a túlmérés értéke. Ennek biztonságtechnikai és egyéb okai vannak. :lol: :devlish: :lol: matek óra bakkki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Ez meg oldana azt a problémámat is hogy az 1es gyújtás kapocsló állásban csak akkor érintkezik, ha befele nyomom a kulcsot? ( Emiatt nem kötöttem még át a rádiót) Az vicces volt... Leszedtem a burkolatot, lehúztam a kábeleket, betettem a kulcsot, elfordítottam, és rámértem. Akkor csipogott. Két perccel később biztos ami biztos alapon, rámértem megint akkor meg már semmi. Addig szórakoztam a kulccsal míg rá nem jöttem, hogy csak akkor érintkezik ha folyamatosan tartom a kulcsot befelé nyomva. Ergo project törölve, minek kössem át ha csak szívok vele. Vkinek ötlet a megoldásra? Szerintem ha normálisan ki lesz takarítva, akkor az is megjavul. LINK Hogy itt mekkora a baj... :lol: Hmmm..... asszony kismocijába? Csak az abaj, így is rozsdás a tank, és ehhez nincs olyan finom szűrő , ami kiszűri a rozsdaport, eltömi a karbit. na megvolt a második labor vizsga is ;) elég fossss feladatot húztam de megtettem ami tőlem telt. Szóval nem szomorkodok mert simán 50% felett lesz :lol: A tűzoltók elvonultak már? :lol: Házat vesz a muksó, és nézegeti a szobákat, és látja hogy a palfonon van egy folt, kérdi mi az. Tudja, mondja a kereskedő az előző lakó egy kémia professzor volt, mindenféle kísérletet végzett a laborjában. Aha értem, mondja a vevő akkor azok ott vegyszerek? Nem, az a professzor. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Mindegyik gépjármű órája "csal". A gyártók csak olyan műszereket szerelnek be az autókba, amelyek többet mutatnak a valós értéknél, és egy adott intervallumba esik a túlmérés értéke. Ennek biztonságtechnikai és egyéb okai vannak. :lol: Az én válaszom azért lényegretörőbb volt :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Az én válaszom azért lényegre törőbb volt :lol: :lol: És a nullát akkor csalja amikor áll ugye? :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 És a nullát akkor csalja amikor áll ugye? :devlish: :lol: Így van :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Az én válaszom azért lényegretörőbb volt ;) :lol: csöppet :lol: A tűzoltók elvonultak már? :P Házat vesz a muksó, és nézegeti a szobákat, és látja hogy a palfonon van egy folt, kérdi mi az. Tudja, mondja a kereskedő az előző lakó egy kémia professzor volt, mindenféle kísérletet végzett a laborjában. Aha értem, mondja a vevő akkor azok ott vegyszerek? Nem, az a professzor. :devlish: :lol: áá... :lol: Lángfotométerrel dolgoztam, meg pH-t mértem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 csöppet :devlish: áá... :lol: Lángfotométerrel dolgoztam, meg pH-t mértem. :lol: Ph...mérés, várj csak...indikátor, meg büretta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Ph...mérés, várj csak...indikátor, meg büretta? óó még régen volt az amikor lakmuszt meg bürettát meg óraüveget használtunk. Már csak annyi hogy elkészíted az oldatot, és belenyomod az elektródot a gépet előtte kalibráltad és kiírja hogy mennyi a pH-ja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 óó még régen volt az amikor lakmuszt meg bürettát meg óraüveget használtunk. Már csak annyi hogy elkészíted az oldatot, és belenyomod az elektródot a gépet előtte kalibráltad és kiírja hogy mennyi a pH-ja. Jah, úgy könnyű.... :devlish: Suzukit valaki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 hy! mi a véleményetek esetleg tapasztalatotok az Astra kilóméterórája az csal vmennyit ?? Hja, csal mint állat! :devlish: Nekem téligumikkal 100-nál 6Km/h-t, nyárikkal 10 Km/h-t. :lol: GPS szerint. :lol: 0-10 Km-ig :lol: Mindegyik gépjármű órája "csal". A gyártók csak olyan műszereket szerelnek be az autókba, amelyek többet mutatnak a valós értéknél, és egy adott intervallumba esik a túlmérés értéke. Ennek biztonságtechnikai és egyéb okai vannak. ;) Mindegyiké csal, így igaz. De ezzel lehet játszadozni, a Fabiámon a gyáriakkal csalt 7 Km/h-t, de tettem alá öblösebb gumikat (értsd: szélesebb, magasabb), igaz kipróbáltam vagy 3 félét, de a mostaniakkal teljesen pontos 100-nál! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Hűha...... Valami gáz van a kocsival.. Fater azt mondja, hogy 100 fölé nem nagyon akar menni..max elmegy 105-110ig és annyi... Úgytűnik visszamegy oda ahol csinálták a generálozást átnézik mi lehet... :devlish: Adagolóbeállítás? Mert még füstöl is.. :lol: megint.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Hűha...... Valami gáz van a kocsival.. Fater azt mondja, hogy 100 fölé nem nagyon akar menni..max elmegy 105-110ig és annyi... Úgytűnik visszamegy oda ahol csinálták a generálozást átnézik mi lehet... :lol: Adagolóbeállítás? Mert még füstöl is.. :lol: megint.. :lol: Elugrott vezérlés? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 Hűha...... Valami gáz van a kocsival.. Fater azt mondja, hogy 100 fölé nem nagyon akar menni..max elmegy 105-110ig és annyi... Úgytűnik visszamegy oda ahol csinálták a generálozást átnézik mi lehet... :lol: Adagolóbeállítás? Mert még füstöl is.. :P megint.. ;) Huh, részvétem, reméljük nem nagy a gáz! rossz minőségű gázolajat nem tankoltatok bele? ;) :lol: Elugrott vezérlés? :devlish: Amúgy az ilyesmi mitől lehet? ;) Az csak úgy elugrik? ;) Vagy nem volt elég feszes a szíj? Habár akkor meg miért van a feszítőgörgő? :lol: (gondolom a vízpompa nem szorulhatott meg, hisz most volt felújítva, mert ilyet már hallottam, hogy amiatt volt gáz...) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts