Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nekem az egyik főnököm olyan tök zokni a nethet meg a számítógéphez, beszélgetünk, Iwiw, Skype, meg hasonlók, megkérdi: Lehet vele halat fogni? :devlish: Mondom nem. ;) Akkor nem érdekel.

www.tvn.hu_37115d5e332648092fb2ed55f1b88225.gif

Na végre lett egy jó röhögős estém :lol: és a nejem is előkerült végre :lol: úgyhogy én leléptem vele "foglalkozni".. :lol:

Szebusztooook! :lol:

Megosztás:

600ropiért vettem akocsit, és 350körül költöttem rá a tankoláson kívül. Nem sokminden van rajta amihez nem kellett, vagy nem nyúltam hozzá csak úgy. Volt egy-két melléfogás, féltengely többek között, de a többi hibát kijavítottam-kijavítottuk ( Hening Karcsi) Most kényszerűségből el kellett vinni szerelőhöz. Mert félrehúzó fékkel nem bírtam műszakinál. Most sem tökéletes, a kipuff kezd kilyukadni, az olaj folyik belőle, de idén már nem lesz megcsinálva. Ezt sajnos tudomásul kell venni, nem mai gyerek, ez van. Nade OFF.

6 kiló volt? :devlish: A Ribi volt nemegész 4 és egy rozsdafolt nem volt rajta (amíg nem tettem rá a rozsdás motorháztetőt :lol: :lol: ) Igaz, a motor az kihullott belőle :lol:

Megosztás:

De mivel most sem tudtuk meg milyen motorral állunk szemben, nem is tudjuk, hogy a termosztát a vezérlés alatt van-e. :devlish: Ki kellene egészíteni, a : Bármilyen kérdés előtt olvasd el a GYÍK-et azzal, és ha mégis kérdezel írd le a motokódod. :lol: Pontosabban tedd bele az aláírásodba mert nem tudjuk 101 emberke paramétereit fejben tartani.

Öregedés jelei :lol: Még pár év, és már tiltásig se pörgeted :lol: viszont keveset fog enni :lol:

Megosztás:

Hello mindenki!

Nem tudja valaki,hogy a viasat 6-on megy a Top Gear,valaki biztos szokta rajtam kívűl nézni? :devlish:

Astra F caravan-t teszteltek valaha?

Nem tud valaki olyan videó linket küldeni ahol F caravan-t tesztelnek?

KK

parancsolj...1db guglizás volt.
Megosztás:

Irmscher hátsó lámpa nem felel meg? :devlish:

http://www.dino997.de/s/cc_images/cache_999451112.jpg

Irmscher cuccokból sajnos megnéztem az F astra katalógust, és azóta vagyok nagyon irigy :lol: Amúgy nem rossz, de a kristálylámpa jobban tetszik. (Meg Zoli házi-lámpájára is qrva irigy vagyok de psszt :lol: :lol: )

Milyen csúnya caravan ;) meredeken álló antenna, fakónak látszó tanksapi ajtó, ferdén álló ablaktörlő... felháborító ;) :lol: (kéne...)

Megosztás:

ASD

Spzoli így fórumon nem jött még át hogy ekkora forma vagy:D De megleptél.

Sorry :P

Nehéz eset mi? Mert a fórumon az jön átt. :lol:

Erre inkább nem mondok semmit. ;)

This is the beginning of a beautiful (gay)friendship. :lol: :lol: ;) ;)

Ádám, te meg különösen gyakran hozod fel ezt a témát. :lol: :devlish:

Megosztás:

Irmscher cuccokból sajnos megnéztem az F astra katalógust, és azóta vagyok nagyon irigy :devlish: Amúgy nem rossz, de a kristálylámpa jobban tetszik. (Meg Zoli házi-lámpájára is qrva irigy vagyok de psszt :lol: :lol: )

Milyen csúnya caravan :P meredeken álló antenna, fakónak látszó tanksapi ajtó, ferdén álló ablaktörlő... felháborító :lol: :lol: (kéne...)

Minden a fülembe jut... ;)

Am a gyári piros szín az ilyen, de talán a többi nem metál is, fakul mint állat, polír egy ideig segít, aztán elfogy a festék. ;)

Megosztás:

Minden a fülembe jut... ;)

Am a gyári piros szín az ilyen, de talán a többi nem metál is, fakul mint állat, polír egy ideig segít, aztán elfogy a festék. :P

Vettem észre... :devlish: :lol: :lol: :lol:

Már azon gondolkozom hogy hagyom a f.szba a fényesítést és elindulok RAT irányba ;) A kezdés könnyebb :lol: (csak hogy adom be faternak hogy a "teheruatót" meg kell ültetni egy kicsit, meg 17-es krómfelni is kéne alá, de csak miután lecsiszoltam az oldalát, és megmarattam a motorháztetőt ;)

Megosztás:

6 kiló volt? :lol: A Ribi volt nemegész 4 és egy rozsdafolt nem volt rajta (amíg nem tettem rá a rozsdás motorháztetőt ;) ;) ) Igaz, a motor az kihullott belőle ;)

Povt a válság előtt vettem. Ha egy évvel később veszem akkor 4 kilóba kerül, vagy ugyanennyiért kaptam volna egy 2001-eset. :devlish:

Felébredt a gyerek az előbb. Azt mondja, 1 idiótáról álmodtam. :lol:

De nem rólad apa! :lol:

Hát akkor mi bajod van, nem rólad volt szó, meg is mondta, nem? :P Nekem a nagyobbik kezd kamaszodni, van ha felébred tök bunkó, leballagok, az asztalnál ül, előtte tök morzsa minden. Mondom jóreggelt, reggeliztél már? Rámutat az asztalra: szerinted?! :lol: ;)

Megosztás:

Aksi saru le aztán egy kis féktisztitót bele. Majd próbáld meg egy kis szilikonnal, vagy kontakt sprével.

Ez meg oldana azt a problémámat is hogy az 1es gyújtás kapocsló állásban csak akkor érintkezik, ha befele nyomom a kulcsot? ( Emiatt nem kötöttem még át a rádiót)

Az vicces volt...

Leszedtem a burkolatot, lehúztam a kábeleket, betettem a kulcsot, elfordítottam, és rámértem. Akkor csipogott. Két perccel később biztos ami biztos alapon, rámértem megint akkor meg már semmi. Addig szórakoztam a kulccsal míg rá nem jöttem, hogy csak akkor érintkezik ha folyamatosan tartom a kulcsot befelé nyomva.

Ergo project törölve, minek kössem át ha csak szívok vele.

Vkinek ötlet a megoldásra?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.