Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ez én voltam. :devlish:

Ha jobban összehajtogatod akkor beférne a csomagtartóba pótkerék helyett biztositandó a továbbhaladást. :lol:

Előző munkahelyem előtt két hónapon belül három ilyet láttam(bukfenc - pörgés - fa) és érdekes módon mindből kiszálltak egyben a benne ülők. Csodálkoztam is. Csak azt nem értettem, hogy egy ilyen labilis kiskocsival miért nem közlekednek mértéktartóan. Menni jól megy, az kétségtelen, de észnél kell lenni vele. Az emlitett esetek egy elnyújtott, hosszú enyhe jobbos kanyarban történtek szinte méterre pontosan ugyanott. Ha Ticot láttunk közeledni már lestünk is ki az ablakon, hogy mi fog történni.

Megosztás:

Csak nem szétszaladt a ménes? :devlish:

Annyira nem, viszont esélyem nem volt 600kg-al a bukkanóval szemben. Utána viszont tolószékkel jártam egy darabig meg a fejem is szépen szétment de mára már szép szál legénnyé csperedtem. :lol:

Doki...bazzeg... :lol: Ezek után viszont értem hogy ezt le kellett cserélni. :lol: Én eddig kettőben ültem, az egyiket én borítottam fel majdnem, a másikat meg a gazdája. Azóta nem próbáltam betenni magam ilyenbe :lol:

Hát nehéz hónapok következtek a baleset után de mostmár túl vagyok rajta.

Ha jobban összehajtogatod akkor beférne a csomagtartóba pótkerék helyett biztositandó a továbbhaladást. ;)

Előző munkahelyem előtt két hónapon belül három ilyet láttam(bukfenc - pörgés - fa) és érdekes módon mindből kiszálltak egyben a benne ülők. Csodálkoztam is. Csak azt nem értettem, hogy egy ilyen labilis kiskocsival miért nem közlekednek mértéktartóan. Menni jól megy, az kétségtelen, de észnél kell lenni vele. Az emlitett esetek egy elnyújtott, hosszú enyhe jobbos kanyarban történtek szinte méterre pontosan ugyanott. Ha Ticot láttunk közeledni már lestünk is ki az ablakon, hogy mi fog történni.

Ha hiszed ha nem a törvényszéki vizsgálatok is kimutatták, hogy 50 km/h-val mentem és akkor jötta bukkanó, megfogtam annyira, hogy 10m drifteltem a porban majd jött a puff. 4en voltunk az autóban, jobb oldalt űlők karcolásokkal, a hátamnál lévő egy repedt csontal én meg nyilt agy-koponyatöréssel meg jópár horzsolással megúsztam.

Szerk: De akkor is egy Tico-val qrvára összetörtem a beton oszlopot gecccc ;)

Megosztás:

Annyira nem, viszont esélyem nem volt 600kg-al a bukkanóval szemben. Utána viszont tolószékkel jártam egy darabig meg a fejem is szépen szétment de mára már szép szál legénnyé csperedtem. :devlish:

Hát nehéz hónapok következtek a baleset után de mostmár túl vagyok rajta.

Ha hiszed ha nem a törvényszéki vizsgálatok is kimutatták, hogy 50 km/h-val mentem és akkor jötta bukkanó, megfogtam annyira, hogy 10m drifteltem a porban majd jött a puff. 4en voltunk az autóban, jobb oldalt űlők karcolásokkal, a hátamnál lévő egy repedt csontal én meg nyilt agy-koponyatöréssel meg jópár horzsolással megúsztam.

Szerk: De akkor is egy Tico-val qrvára összetörtem a beton oszlopot gecccc :lol:

Az jó. És mennyivel mentél? :lol:

Megosztás:

Nem akarom, hogy munkahely nélkül maradjanak. :lol:

Becsszó annyira emlékszem, hogy 3-ból toltam 4-be azt már jött is a rodeo. (50-55km/h körül tettem mindig 4-be)

Unokatesóm is hasonlóan dobta el az Astrát pár éve. Csak ott a helyszínelésnél nem 50-et, hanem 140-et állapítottak meg. És amikor megkérdeztük hogy tényleg ilyen gyorsan ment -e ott, merthogy a zseblámpások aztmondták, akkor csak annyit mondott hogy: "erősen lefelé kerekítettek ezekszerint" :lol: (monduk ezt gondoltam mert ugyan ott mentem én is 150 körül, és akkor még nem volt gázos) Neki is a hátulja indult el a poros padkán, aztán mire összeszedte addigra már az út másik oldalán volt. Nem az oldalával kapta az oszlopot, hanem hajszál pontosan középre az elejébe... Sajnálom azt a gépet. Qrva szép volt előtte... :devlish:

Megosztás:

Lehet, hogy mégis elfogadnám: LINK

Áruló! :devlish: Én meg egy Ford Mercury-t ;)

Ha a fekete felforrósodik nyáron szépen megégeti a babapopsid. :lol: :lol: :lol:

Egy csajszinál előjátéknak sem utolsó, mire rátérné a lényegre kiugrálja magát egyedül az ülésen. :lol:

Megosztás:

A matricának örülnék :P Köszi!

Miért milyenek vannak Neked a kocsin? Nekem régen volt egy nagy opeles az első szélvédőn de leszottyadt :devlish:

Akkor majd megkapod a többi cumóval együtt ;)

www.tvn.hu_ec134fd54ff78963d406f433eb28f4da.jpg

De akkor is egy Tico-val qrvára összetörtem a beton oszlopot gecccc ;)

www.tvn.hu_37115d5e332648092fb2ed55f1b88225.gif

Egy csajszinál előjátéknak sem utolsó, mire rátérnél a lényegre kiugrálja magát egyedül az ülésen. :lol:

Szó se róla, vannak elképzeléseid.. :lol: :lol: :lol:

Én már annak is örülnék ha végre egy nyugodt estét együtt tudnék tölteni a nejemmel.. ;)

Megosztás:

Szó se róla, vannak elképzeléseid.. :devlish: :lol: :lol:

Én már annak is örülnék ha végre egy nyugodt estét együtt tudnék tölteni a nejemmel.. :lol:

Még kicsit fel vagyok spanolva, megint Dunaszerdahelyen nézegettük egész nap a csajokat. Egész normálisak, 3-ból 2 visszamosolygott. :lol: Bár a munkatársaim szerint csak rajtam röhögtek, nem rám mosolyogtak, de csak irigykednek. ;)

Megosztás:

Még kicsit fel vagyok spanolva, megint Dunaszerdahelyen nézegettük egész nap a csajokat. Egész normálisak, 3-ból 2 visszamosolygott. :lol: Bár a munkatársaim szerint csak rajtam röhögtek, nem rám mosolyogtak, de csak irigykednek. :lol:

Nekem meg valaki azt mondta, hogy beszereznek nekem a melóhelyre egy csinike hölgyikét aki alkalmasint lerendez mert a nejemmel lassan csak hajnalban találkozok mikor megyek a dolgomra :devlish: mikor még javában alszik, mikor meg ő kerül elő addigra én alszok.. :lol: :lol:

Megosztás:

Nekem meg valaki azt mondta, hogy beszereznek nekem a melóhelyre egy csinike hölgyikét aki alkalmasint lerendez mert a nejemmel lassan csak hajnalban találkozok mikor megyek a dolgomra :devlish: mikor még javában alszik, mikor meg ő kerül elő addigra én alszok.. :lol: :lol:

Most az asszonnyal volt egy szabad esténk, a gyerekeket elzavartuk valami kétnapos táborba. Egész este csak a kettőnké volt a net. :lol:

Megosztás:

Most az asszonnyal volt egy szabad esténk, a gyerekeket elzavartuk valami kétnapos táborba. Egész este csak a kettőnké volt a net. :lol:

Öcsséééém :lol: hát biztos nem a notimat b@szogatnám.. :lol: :lol:

Na további jó estét, megpróbálok gyorsan sokat aludni, 1-kor kelhetek hogy a bánat verne bele.. :devlish:

Megosztás:

Aprócska csőtörés? :devlish:

Csak esett az eső :lol: Ha egy kicsit erősebben esik, mindig megtelik ez az aluljáró, és nélküle egyetlen darab átjáró van, a város két fele között. Ha nincs szerencsém, és nem röhögni megyek oda, haverral, hanem azért, mert haza szeretnék jönni, akkor 1-1,5 óra vergődés hazamászni. Kb. 5 éve tervezik hogy "nahmajdmostmegcsináljuk"... :lol: Hát eddig nem sikerült :lol: Még a sünik se tudtak átjönni, hogy lezárják rendesen., átkiabáltak az Ifásnak hogy tudják hogy ő át tudna menni, de azé' segítsen már egy kicsit :lol: 2 éve bentragadt egy Fucus, a tetőantenna ért ki a vízből csak. Előtte évben egy Lada, és egy Ducato. A Ducato-s srác felmászott a tetejére, és ott várta a csodát ;)

Megosztás:

Csak esett az eső ;) Ha egy kicsit erősebben esik, mindig megtelik ez az aluljáró, és nélküle egyetlen darab átjáró van, a város két fele között. Ha nincs szerencsém, és nem röhögni megyek oda, haverral, hanem azért, mert haza szeretnék jönni, akkor 1-1,5 óra vergődés hazamászni. Kb. 5 éve tervezik hogy "nahmajdmostmegcsináljuk"... :lol: Hát eddig nem sikerült ;) Még a sünik se tudtak átjönni, hogy lezárják rendesen., átkiabáltak az Ifásnak hogy tudják hogy ő át tudna menni, de azé' segítsen már egy kicsit ;) 2 éve bentragadt egy Fucus, a tetőantenna ért ki a vízből csak. Előtte évben egy Lada, és egy Ducato. A Ducato-s srác felmászott a tetejére, és ott várta a csodát ;)

:P ;) ;)

Ez a baj ezzel az országgal. :devlish: Mindenki a csodára vár... Mifelénk lassan nem lehet bejönni az úton, folt hátán folt - 100 fölötti sebességről csak álmodni lehet :lol: , egyszerűen eldob az út :lol: ... Amikor ideköltöztünk, akkoriban mondták, hogy "nah majd jövőre meglesz az új út". Azóta várjuk az újévet. :lol: (ez '96-ban volt!!) ;)

Megosztás:

Nálunk most aszfaltoztak!

Álltam a megállóban múlthéten, jött a banda, dobtak egy kis anyagot az egyik likba, aztán balra el. Mint szarnak a pofon. Ámde itt benn a lakóövezetben, a sarkon, kb 2éve van egy 40x40es kátyú. Az út közepén. Betömni te nem tömheted be, mert az rongálásnak minősül. Na most valamelyik reggel 8:00tól légkalapács és minden "Jóóóózsi" kíséretében kibővítették 150x150esre a kátyút, majd mikor már felébredtem, eltávoztak. Délután visszajöttek, dobtak középre 3lapát anyagot, majd ismét balra el. Ez hétfőn volt..azóta ott pihen a lik.

Kicsivel odébb, az úton keresztbe, kb másfél méter szélességben eltűnt a cucc, 20centi lehetett a hiányzó burkesz, pont szereti az olyat a kerék(pláne az enyém, ezért mindig érdekesen közlekedem...) és ettől a cucctól 2méterre a kereszteződés közepén van egy kb 30x30as lik. Na a nagyot megcsinálták teljesen, nincs is vele baj, a kicsihez hozzá se fogtak.... :devlish: :lol: :lol:

Értem én, hogy mindenki szarik bele, de akkor most még egyszer kivonulnak(avagy nem)...

Megosztás:

Nálunk most aszfaltoztak!

Álltam a megállóban múlthéten, jött a banda, dobtak egy kis anyagot az egyik likba, aztán balra el. Mint szarnak a pofon. Ámde itt benn a lakóövezetben, a sarkon, kb 2éve van egy 40x40es kátyú. Az út közepén. Betömni te nem tömheted be, mert az rongálásnak minősül. Na most valamelyik reggel 8:00tól légkalapács és minden "Jóóóózsi" kíséretében kibővítették 150x150esre a kátyút, majd mikor már felébredtem, eltávoztak. Délután visszajöttek, dobtak középre 3lapát anyagot, majd ismét balra el. Ez hétfőn volt..azóta ott pihen a lik.

Kicsivel odébb, az úton keresztbe, kb másfél méter szélességben eltűnt a cucc, 20centi lehetett a hiányzó burkesz, pont szereti az olyat a kerék(pláne az enyém, ezért mindig érdekesen közlekedem...) és ettől a cucctól 2méterre a kereszteződés közepén van egy kb 30x30as lik. Na a nagyot megcsinálták teljesen, nincs is vele baj, a kicsihez hozzá se fogtak.... :devlish: :lol: :lol:

Értem én, hogy mindenki szarik bele, de akkor most még egyszer kivonulnak(avagy nem)...

Há' hülye lesz egyszer kiszállni két likhoz, amikor 2 kiszállási díjat is kiszámlázhat ugyanoda, mert van az a barom aki kifizeti neki. A másik amit bírok hogy nem tudja a jobbkéz mit csinál a bal. Haveréknál az egész utca olyan volt hogy ha 30-al mentél, és 50 méter alatt mentél 100-at a cikkcakkozás miatt, az is sok volt. 1 éve felmarták az egészet, újracsinálták, facás is lett, virultak neki az ottlakók (azt leszámítva hogy időnként összebetonozták a kapubejárókat, vagy hogy a szegélynél úgy felkapták az út szélét hogy volt aki nem tudott kijönni a garázsból mert az autója eltűnt volna az árokban :P ) mindegy az út remek lett. 2009 ógusztus.

2009 november eleje: jöttek a nagy gépek, meg a hangos bácsik, és teljes hosszában felkapták az új utat, mert ők most gázvezetéket cserélnek. Bazzzeg!!! ezt a múlt hónapban nem tudták?? De tudták, nekik már Júniusban szóltak. Köszönjük pógármesterúr... Az aluljáró pedig még mindig átmegy medencébe, a Városháza mögötti úton még mindig nem lehet járni (nem azért mert csinálják, hanem mert olyan sz.r hogy inkább mindenki kikerüli a szerencsétlen buszon kívül akinek ott van a megállója, és Bárdit-látogatókon kívül)

Hazavágtam a hátsó lökösöm...képen nem látszik annyira mint kéne. A qrva szőnyegtartó egyik tükörben sem látszott. :lol: :lol: ;)

http://img443.imageshack.us/img443/6942/dscf1035h.jpg

http://img243.imageshack.us/img243/904/dscf1039e.jpg

Megroppant? ;) ;)

Megosztás:

Hazavágtam a hátsó lökösöm...képen nem látszik annyira mint kéne. A qrva szőnyegtartó egyik tükörben sem látszott. :devlish: :lol: :lol:

http://img443.imageshack.us/img443/6942/dscf1035h.jpg

http://img243.imageshack.us/img243/904/dscf1039e.jpg

Ez ilyen buzee sérülés, de ki tudják javítani, ködölnek és patent lesz. :lol: Csak hát a szopás...

Megosztás:

Ez ilyen buzee sérülés, de ki tudják javítani, ködölnek és patent lesz. :devlish: Csak hát a szopás...

Jaja. Idétlenül néz ki s a reputationom is csökkent de becsszó lóf@szt sem láttam, hogy enné meg a szőröm az a vasdarab.

Most várom hátha valaki elbac hátulról.... :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.