Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Szasztok.

Ez a utólagosan beszerelhető mágnes pattintó zár ez használható csomagtartó nyitásra? Új projektem; mivel a classicról lemaradt a fekete műanyag a csomagtartóról így hát szereztem. De hogy ne legyen egyszerű gondoltam műanyagossal levakartatom róla a zár helyét meg a fogantyút így sima lesz mind két oldala. Aztán fényezni és feltenni. NA de most ha bekötök egy ilyen motort az rendesen nyitni fogja az ajtót? Én valójában ilyen univerzálisost még nem láttam. Nekünk a másik autón olyan hogy kulcson meg nyomom a gombot a csomi kipattan és csak bele kell kapaszkodni felnyitni. Gondolom ez az utólagos is ilyen nem? Valaki ossza meg velem tapasztalatait. KÖSZI ÜDV

Megosztás:

Ímélbe kérdeztem Papp Zolitól, azt mondta 12:30kor kezdődik ;)

Belépek amúgy a debreceni opelkluba. :D MAjd helyszínen perkálok, meg kapok vinyettát, meg kártyát :devlish:

Én meg vagy odaérek vagy nem :lol: ez már amúgyis megszokásból megy nálam :P igaz Dáw? :lol:

Adjak neked matrinyát? ;) Van 1 vagy 2 darab betűs "www.deb....hu" :D én tuti nem tapétázom tovább a szekeret, van rajta így is épp elég.. ;)

Nekem meg így vakhajnal 2-kor majdnem sikerült felrobbantani a szárítódobot :lol: ahhoz képest legyártottam 300 tonna aszfaltot ;) de már úton a gázszervíz.. ;) ;)

Lehet, hogy mégis elfogadnám: LINK

Úgy néz ki mintha egy placcs elejét felfaragták volna valami Insignia-Linea kutymolásra.. :lol:

Én ha már nem Opel akkor maradnék az Evo 8-nál.. ;) ;)

Megosztás:

Nos. Kicsit kómás vagyok, reggel 7-ig rajzoltam, meg számoltam, de sajna nem tudtam elkészülni vele, csak nagyon összecsapott munka lett volna, amit valószínű visszaadtak volna 0 ponttal, így marad a pótbeadás, addigra igényesen is meg tudom csinálni. :devlish:

Megosztás:

Szasztok.

Ez a utólagosan beszerelhető mágnes pattintó zár ez használható csomagtartó nyitásra? Új projektem; mivel a classicról lemaradt a fekete műanyag a csomagtartóról így hát szereztem. De hogy ne legyen egyszerű gondoltam műanyagossal levakartatom róla a zár helyét meg a fogantyút így sima lesz mind két oldala. Aztán fényezni és feltenni. NA de most ha bekötök egy ilyen motort az rendesen nyitni fogja az ajtót? Én valójában ilyen univerzálisost még nem láttam. Nekünk a másik autón olyan hogy kulcson meg nyomom a gombot a csomi kipattan és csak bele kell kapaszkodni felnyitni. Gondolom ez az utólagos is ilyen nem? Valaki ossza meg velem tapasztalatait. KÖSZI ÜDV

Volt már szó róla, de igazából mindig az lett a vége hogy eldobtuk az ötletet

:devlish: Meg még senki nem csinálta itt.

Én meg vagy odaérek vagy nem :lol: ez már amúgyis megszokásból megy nálam :P igaz Dáw? :lol:

Adjak neked matrinyát? ;) Van 1 vagy 2 darab betűs "www.deb....hu" :D én tuti nem tapétázom tovább a szekeret, van rajta így is épp elég.. :D

Nekem meg így vakhajnal 2-kor majdnem sikerült felrobbantani a szárítódobot :lol: ahhoz képest legyártottam 300 tonna aszfaltot :D de már úton a gázszervíz.. ;) ;)

Úgy néz ki mintha egy placcs elejét felfaragták volna valami Insignia-Linea kutymolásra.. :lol:

Én ha már nem Opel akkor maradnék az Evo 8-nál.. ;) ;)

Előferdül ;) Endlost üdvözlöm, a pizzához meg jóétvágyat ;) ;)

Megosztás:

Akkor is ez az első szutyuki amit elfogadnék.

Nesze neked márkahűség :devlish: na jó, egy 67-es Camaroval én is meg tudnék békülni.. ;)

Endlost üdvözlöm, a pizzához meg jóétvágyat ;) :lol:

Nem sűrűn beszéltem vele mostanában :lol: a jó drága pizzájába meg tegye bele... :lol: :lol:

Megosztás:

Spzoli!

Nézegettem carstylingon a verdád de az lassan nem Opel hanem Saab :lol:

Akartam venni saab lengőkarokat is, de lebeszélt róla a saabos ember. :lol: Viszont van vmi nagyon brutál stabrúd, remélem 24nél vagyobb. :lol:

Na spzoli én is meg néztem a kocsid. ÉS ilyen bőr garnitúrát HOL osztogatnak?:lol: Láttam van volt egy pár gsi lökösöd is. Elvétve nincs véletlenül első jobbos-balos gsi sárvédő dobbetéted?

Van, csak nem tudom hogy eladó-e. ;) Bőrt meg nehéz találni, nekem szerencsém volt. :devlish:

Megosztás:

Akartam venni saab lengőkarokat is, de lebeszélt róla a saabos ember. :lol: Viszont van vmi nagyon brutál stabrúd, remélem 24nél vagyobb. ;)

Van, csak nem tudom hogy eladó-e. ;) Bőrt meg nehéz találni, nekem szerencsém volt. :lol:

Ha a fekete felforrósodik nyáron szépen megégeti a babapopsid. :devlish: :lol: :lol:

Megosztás:

Nekem viszont nagyon kéne. Szóval nem tudnád meg tudni, hogy mi a helyzet? Mert jelenleg mindenki csak ígérget meg magyaráz de hát.....

Majd megkérdezem, ha elérem havert. Nincs.

Ha a fekete felforrósodik nyáron szépen megégeti a babapopsid. :devlish: :lol: :lol:

Napellenző rulz :lol:

Megosztás:

Nem sűrűn beszéltem vele mostanában :P a jó drága pizzájába meg tegye bele... :lol: :devlish:

:lol: :lol: ;)

A matricának örülnék ;) Köszi!

Miért milyenek vannak Neked a kocsin? Nekem régen volt egy nagy opeles az első szélvédőn de leszottyadt :lol:

Gondolod te. Az volt ám egy vadállatgép ;)

Ja az biztos ;) ;) Amiket meséltél róla

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.