J0hnny Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 van hát... meg ismerős is van aki elviszi a lovaskocsit is és műszakival hozza vissza. :devlish: Akkor meg nem értem mit a tökömet paráztok itt ezerrel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Imádom a bugyikéket! :lol: :lol: :devlish: Maradjunk a strandkorlátnál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 És itt hol szerepel az sz vagy az szr? :devlish: A lényeg, hogy sokféle motorhoz szerelték, egészen alacsony teljesítményszinttől, éppen ezért az x16sz-s sem feltűnő. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Hát igen. Csak mostmár mindent rögzítenek videóra is, le is fényképezik, és ha kiderül a turpisság mehet haza kapálni. :lol: Ennyit nem ér meg neki, még pénzért sem csinálja. (Ő legalábbis. :devlish: ) ... Ezzel mi is így vagyunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Ezzel mi is így vagyunk! :devlish: Szerencsére nem mindenki van így ezzel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Szerencsére nem mindenki van így ezzel :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 :devlish: Miért kell abba belekötni, hogy vki tuningol egy kicsit az autón, és ehhez 100%ban gyári cuccokat használ fel. Abba kellene belekötni, ha egy autó nemtudja a gyári értékeket produkálni. Egy nagyobb fék jobban teljesít pl és egy SE szett se olyan dolog, ami a jármű biztonságos üzemét befolyásolná. Sokminden el van dolgozó lány ebben azországban, ide tartozik ez a járműveket éintő összes rendelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Miért kell abba belekötni, hogy vki tuningol egy kicsit az autón, és ehhez 100%ban gyári cuccokat használ fel. Abba kellene belekötni, ha egy autó nemtudja a gyári értékeket produkálni. Egy nagyobb fék jobban teljesít pl és egy SE szett se olyan dolog, ami a jármű biztonságos üzemét befolyásolná. Sokminden el van dolgozó lány ebben azországban, ide tartozik ez a járműveket éintő összes rendelet. Me' nem fizet annyit a mocsokja, mint amennyit az erősebb tulajától behajtanak. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Miért kell abba belekötni, hogy vki tuningol egy kicsit az autón, és ehhez 100%ban gyári cuccokat használ fel. Abba kellene belekötni, ha egy autó nemtudja a gyári értékeket produkálni. Egy nagyobb fék jobban teljesít pl és egy SE szett se olyan dolog, ami a jármű biztonságos üzemét befolyásolná. Sokminden el van dolgozó lány ebben azországban, ide tartozik ez a járműveket éintő összes rendelet. Jól látod, én is egyetértek ezzel. Ez hivatali bélsározás. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Me' nem fizet annyit a mocsokja, mint amennyit az erősebb tulajától behajtanak. :devlish: Ja tudom, hogy ez van emögött IS Jól látod, én is egyetértek ezzel. Ez hivatali bélsározás. :lol: Akkor legalább egyetértünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 ... végülis tiszta rossz dolog, ha pl egy erősebb féket kap az autó, pl 236ról 256 ra pl.. B#szhattam a 256-ost :lol: 117-el kilőttek pont felezővonalon úgyhogy 30 ropi lesz de megpróbálom kidumálni egy előzéssel ugyanis mögötte ott a szutyuki :lol: Egyébként zsírul néz ki a verda.. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Asszony kispókja hamarosan beadja a kulcsot. Ilyesmit gondoltam neki helyette. Bár nem astra, de azért Opel. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Erre gondolt. Az alapötlet az volt hogy az SE-cuccot kéne eltakarni :devlish: De ez nem takarja el. Ebben kételkednék. Azért a 3x optikai zoom is odavág, a képminőségről nem is beszélve, amire ránagyíthat. :lol: Akkor elfúrom 1.6-osra kap új dugókat, meg ami kell, aztán arra mondja meg ránézésre, hogy nem eredetia köc@ög! :lol: Asszony kispókja hamarosan beadja a kulcsot. Ilyesmit gondoltam neki helyette. Bár nem astra, de azért Opel. :lol: Ha corsa akkor csakis A. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 http://i251.photobucket.com/albums/gg281/s...hi/DSC00156.jpg De ez nem takarja el. Igazad van. Az SE-cuccoshoz meg ráadásul nem is jó. :devlish: SE _ NZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Igazad van. Az SE-cuccoshoz meg ráadásul nem is jó. :devlish: SE _ NZ Nem is azt mondtam, hogy jó hozzá, csak azt hogy van takaróelem a szívóoldalra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Nem is azt mondtam, hogy jó hozzá, csak azt hogy van takaróelem a szívóoldalra. :devlish: Nem gyó, minen nap le kellene szednem, egy hét alatt kikopnak a csavarok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Nem gyó, minen nap le kellene szednem, egy hét alatt kikopnak a csavarok. :lol: Miért kell minden nap kitakarítani az injektorházat? :lol: Gondolom a bödön miatt. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Miért kell minden nap kitakarítani az injektorházat? :lol: Gondolom a bödön miatt. :devlish: Nem kell minden nap, de pontosan 5 napig, és 7 óráig bírom ki, hogy ne nyúljak bele a motortérbe. :lol: Valami fóbia.... De itthon nem haragszanak érte, elvonja a figyelmemet más dolgoktól. :lol: A bödönt, úgy egy tank alatt kell üríteni, de még akkor sincs tele. Meg is nézem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Nem is azt mondtam, hogy jó hozzá, csak azt hogy van takaróelem a szívóoldalra. :devlish: I'm sorry! :lol: Én értettem félre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Nem is azt mondtam, hogy jó hozzá, csak azt hogy van takaróelem a szívóoldalra. :devlish: De annak mi a funkciója? Mert láthatóan nem csupán takaróelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 De annak mi a funkciója? Mert láthatóan nem csupán takaróelem. Hátőőő passz. Kérdezzünk meg egy G Astrást. :devlish: Mindenesetre, semmi tuning nincs benne szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 De annak mi a funkciója? Mert láthatóan nem csupán takaróelem. Így néz ki az amit én szereztem: 1.kép 2.kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Így néz ki az amit én szereztem: 1.kép 2.kép Aha, tehát semmi. :lol: Ilyet fogok szerezni akkor. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Hátőőő passz. Kérdezzünk meg egy G Astrást. :devlish: Mindenesetre, semmi tuning nincs benne szerintem. :lol: Affene! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Így néz ki az amit én szereztem: 1.kép 2.kép :devlish: Minek megy oda is levegő? Ezek szerint nem csak takaróelem szerepe van/lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts