Dáwid Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 Azmijaz? :devlish: Tisztán nem itatom vele, ne szokja meg. :lol: Kis pálinka nincs otthon? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 Kis pálinka nincs otthon? :lol: :lol: Mámegint te kormolsz?! :devlish: :lol: Amúgy van, mézes körte. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 Én már szedtem le a búrát, itt irtam is róla, de valószinűleg neked is leválhatott már a foncsorról a bevonat...kár vele vacakolni, szerintem. :devlish: Nekem is volt ilyen. Nekem a gyújtásmodul volt rossz - mint azt kis segitséggel kideritettem - és 2 Opel valamint 2 maszek szerviz sem tudott rájönni. Na, persze ez nem törvényszerű és nem tudni milyen a motor a tiédben, de nálam ez volt. :lol: Okés,erre voltam kiv. hogy kinek mi :lol: Akkor valahogy kideríttem nekem ez a rossz e. Köszönöm az infót!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 Ilyet is ritkán látni... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május1, 2010 Megoszt Elküldve Május1, 2010 Mámegint te kormolsz?! :lol: ;) Amúgy van, mézes körte. :P Tegyek bele egy koromszűrőt csak neked? ;) ;) Ilyet is ritkán látni... :devlish: Hát nem gyakori. Eddig még csak rajzon láttam ilyet :lol: de mit mondjak, fényképen se tűnik komolyabbnak :lol: (és a japán gépekben még jóval később is ennyi volt AZ óra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Tegyek bele egy koromszűrőt csak neked? :lol: :lol: Azért egyszer kipróbálok egy tarktort, tegnap ment előttem egy, azon tűnődtem milyen lehet dieselt vezetni, ezen a téren csak Boxerrel van tapasztalatom, kiváncsi lennék a plusz nyomatékra. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Azért egyszer kipróbálok egy tarktort, tegnap ment előttem egy, azon tűnődtem milyen lehet dieselt vezetni, ezen a téren csak Boxerrel van tapasztalatom, kiváncsi lennék a plusz nyomatékra. :devlish: Azért akkora + nyomatékra ne számíts, hogy tapadnál tőle az ülésbe. :lol: :lol: Inkább hegyes-völgyes tájakon szembetűnőbb a dolog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Okés,erre voltam kiv. hogy kinek mi :lol: Akkor valahogy kideríttem nekem ez a rossz e. Köszönöm az infót!!! :lol: Nincs mit! Én a csatlakozója megcibálásásval le tudtam fullasztani a motort valamint - amikor magától állt le út közben - ugyanezzel a módszerrel tudtam újra elsőre beinditani. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Azért egyszer kipróbálok egy tarktort, tegnap ment előttem egy, azon tűnődtem milyen lehet dieselt vezetni, ezen a téren csak Boxerrel van tapasztalatom, kiváncsi lennék a plusz nyomatékra. :devlish: Én sokat vezettem dieselt. Volt főnökömnek a 730-as bömbit! Hát mi tagadás, megvolt chipelve, de az úgy ment mint a disznó!! Volt nyomatéka is, úgyhogy nem igen volt ellenfele :lol: Még szerencse hogy nem nekem kellet tankolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Szerintem is jobban járnál egy bontott gyárival 10 ropiért, mint egy nemtommilyennel 8-17 ezer forintést, hacsak nem veszel egy Boscht 40fölötti pízért. :lol: Győrújbaráton már 250 az etanol. :devlish: Jelenleg csak SE-hez való AC pumpát tudok eladóért, de az lehet nem tetszene a központinak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Jelenleg csak SE-hez való AC pumpát tudok eladóért, de az lehet nem tetszene a központinak. :devlish: Mert? Egy nyomásszabályzóval zsír. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Azért akkora + nyomatékra ne számíts, hogy tapadnál tőle az ülésbe. :devlish: ;) Inkább hegyes-völgyes tájakon szembetűnőbb a dolog. :lol: Nekem ami feltűnt, hogy előzéskor a vissza 4-be és pörgetni semmi értelme. Nem húz jobban 4-ben 4000-nél, mint 5-ben 2500-nál. Na meg hogy 2.8-as TDI motorral betonkeverővel, talicskával, és 4 beszívott köművessel a hátsó ülésen viszi az óra szerinti 160-at. :lol: Mert? Egy nyomásszabályzóval zsír. :lol: Vagy egy SE-szettel. ;) Nem tudom mit kever annyira, a pumpa már meglenne hozzá, csak még pár apróság kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Nekem ami feltűnt, hogy előzéskor a vissza 4-be és pörgetni semmi értelme. Nem húz jobban 4-ben 4000-nél, mint 5-ben 2500-nál. Na meg hogy 2.8-as TDI motorral betonkeverővel, talicskával, és 4 beszívott köművessel a hátsó ülésen viszi az óra szerinti 160-at. :lol: Vagy egy SE-szettel. :lol: Nem tudom mit kever annyira, a pumpa már meglenne hozzá, csak még pár apróság kell. :lol: Én inkább maradok a legalitás oldalán. :devlish: (És majd jön spzoli és ezt válaszolja: pudiiiing. :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Én inkább maradok a legalitás oldalán. :devlish: (És majd jön spzoli és ezt válaszolja: pudiiiing. :lol:) Egyáltalán van rá minimális esély, hogy bukta legyen belőle? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Egyáltalán van rá minimális esély, hogy bukta legyen belőle? :devlish: Műszakin? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Műszakin? :devlish: Szerintem csekély. Nehogymár a vizsgabiztos ismerjen minden motort motorkód alapján kinézetre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Szerintem csekély. Nehogymár a vizsgabiztos ismerjen minden motort motorkód alapján kinézetre. Szóval ha SE-t, vagy NZ-t látok az alkalmazotti parkolóba a vizsgahelyen akkor már be se menjek? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Szerintem csekély. Nehogymár a vizsgabiztos ismerjen minden motort motorkód alapján kinézetre. Mindegy. Nem kockáztatunk. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Szerintem csekély. Nehogymár a vizsgabiztos ismerjen minden motort motorkód alapján kinézetre. Elég ha csak ezt az egyet ismeri :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Elég ha csak ezt az egyet ismeri :lol: Ja bemész, rápillant a kocsira: c14nz, központis, F13 váltó, facelit előtti GL-felszereltség, 60 paci , én meg: baccameg! :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Ja bemész, rápillant a kocsira: c14nz, központis, F13 váltó, facelit előtti GL-felszereltség, 60 paci , én meg: baccameg! :lol: :lol: Te meg azt mondod hogy "iiigen, pontosan, és a múlt hónapban kaptam egy új motortakaró burkolatot is ami pont úgy néz ki mint egy SE-szett. Hát nem jobb mint a sárkányos matrica?" :lol: Tényleg. Motortérburkolatot neki :lol: Csak nem szedi le megnézni hogy milyen alatta. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Te meg azt mondod hogy "iiigen, pontosan, és a múlt hónapban kaptam egy új motortakaró burkolatot is ami pont úgy néz ki mint egy SE-szett. Hát nem jobb mint a sárkányos matrica?" :lol: Tényleg. Motortérburkolatot neki :lol: Csak nem szedi le megnézni hogy milyen alatta. :devlish: Kár hogy nincs gyárilag mint pölö a kartervédő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Kár hogy nincs gyárilag mint pölö a kartervédő. Van SZR-re. :devlish: De szerintem jó a többi központishoz is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 Van SZR-re. :devlish: De szerintem jó a többi központishoz is. Kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2010 Megoszt Elküldve Május2, 2010 És hogyan fértél hozzá a hátsó csavarokhoz? De ez mér nem villany téma. :devlish: Feltekertem az ülésmagasságot tökig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts