Novy Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Undergrund 2...pedig annak király a végén a szénszálas kasztni. :lol: Az asszony mondja, hogy behoztak egy srácot egy gumiszerelő műhelyből, felrobbant mellette a kamiongumi, nem sok esélye van. :devlish: nemrég kidurrant az egyik kamionon nekünk is, de szerencsére csak port csinált, nem volt ott senki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 nemrég kidurrant az egyik kamionon nekünk is, de szerencsére csak port csinált, nem volt ott senki. De szerintem nem akkor amikor felfújták, hanem amikor kiegyensúlyozták. Ilyen durva sérüléseket nem hiszem hogy egy sima kirobbanás tud okozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 De szerintem nem akkor amikor felfújták, hanem amikor kiegyensúlyozták. Ilyen durva sérüléseket nem hiszem hogy egy sima kirobbanás tud okozni. ez már a kamionon volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Na jó, kihúzhatod az egyiket amit a kormolásért kaptál. :lol: :lol: :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Klikk ide! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Klikk ide! :lol: Nagy az isten állatkertje... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Nagy az isten állatkertje... :devlish: Az, én meg majd a kocsival ásatom el magam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Az, én meg majd a kocsival ásatom el magam. :lol: Kib.szás szerencsétlen ásókkal. Mekkora lyukat kéne csinálni neki? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Kib.szás szerencsétlen ásókkal. Mekkora lyukat kéne csinálni neki? :devlish: Ja-ja, de ott lenne a végrendeletben: aztán az antenna se lógjon ám ki! :lol: Különben is,örüljenek, hogy nem kamionozok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Szeru mindenki! Na az új gép facásan szuperál. Felnyomtam rá az XP-t, az összes drivert, és töltöm is a GTA IV-et ;) :lol: úgyhogy most virul a fejem..megy a tesztelés is. Tegnap hazavittem, bekapcsoltam 3 körül elkezdtem tölteni a GTA-t 4 körül elmentem asszonyhoz, éjszaka ment a gép, és asszonkától jöttem munkába...remélem nem égett le azóta vagy hasonlók. :lol: :devlish: :lol: Még 3ig hiányolnom kell... Nem is játszottam még már kocka vagyok.Legalább mire hazaérek a GTA letöltődik ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Srácok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mi a durvaanyja karcolta meg tegnap a jobb hátsó ajtómat... Ezen az oldalon csak járda volt, szóval tuti nem kocsi (mert ebben a magasságban nincs semmi a másik kocsikon)... Megőrülök, mert mindig kényesen ügyelek arra, hogy hova parkolok le reggel amikor jövök melózni (Zugló), itt van pár méterre a kocsi és mégis összebarmolja valami gyökér... Szóval szerintetek mi lehet ez (bocsi a telefonos képekért): Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Srácok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mi a durvaanyja karcolta meg tegnap a jobb hátsó ajtómat... Ezen az oldalon csak járda volt, szóval tuti nem kocsi (mert ebben a magasságban nincs semmi a másik kocsikon)... Megőrülök, mert mindig kényesen ügyelek arra, hogy hova parkolok le reggel amikor jövök melózni (Zugló), itt van pár méterre a kocsi és mégis összebarmolja valami gyökér... Szóval szerintetek mi lehet ez (bocsi a telefonos képekért): Hát...Véleményem szerint bicikli is lehetett...haver kocsijának az oldalát, egy biciklis húzta végig úgy hogy haver benne űlt. Vagy valami paraszt k*cs*g f****opó vandál mocsok aki arra élvez, hogy karcolgatja a szebb fényezésű autókat ( bár akkor szerintem folyamatos karc lenne. Haver kocsijának az oldala a tesco parkolóban 1 olyat is kapott.. :devlish: megjegyezném hogy akkor még 1-2 éves volt a kocsija..mosás, és polírozás után közvetlen kapta az "áldást" ) Amúgy nem rossz kép én sokkal rosszabb minőségűt töltök fel amikor telóval csinálom :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Szeru mindenki! Na az új gép facásan szuperál. Felnyomtam rá az XP-t, az összes drivert, és töltöm is a GTA IV-et ;) ;) úgyhogy most virul a fejem..megy a tesztelés is. Tegnap hazavittem, bekapcsoltam 3 körül elkezdtem tölteni a GTA-t 4 körül elmentem asszonyhoz, éjszaka ment a gép, és asszonkától jöttem munkába...remélem nem égett le azóta vagy hasonlók. :lol: :lol: ;) Még 3ig hiányolnom kell... Nem is játszottam még már kocka vagyok.Legalább mire hazaérek a GTA letöltődik ;) ;) Xp? :lol: Küldök egy virtuál-tockost mindenki nevében ;) Srácok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mi a durvaanyja karcolta meg tegnap a jobb hátsó ajtómat... Ezen az oldalon csak járda volt, szóval tuti nem kocsi (mert ebben a magasságban nincs semmi a másik kocsikon)... Megőrülök, mert mindig kényesen ügyelek arra, hogy hova parkolok le reggel amikor jövök melózni (Zugló), itt van pár méterre a kocsi és mégis összebarmolja valami gyökér... Szóval szerintetek mi lehet ez (bocsi a telefonos képekért): http://lh4.ggpht.com/_3HNqnjOHlTU/S9p7_AuJ...qppbw/Karc1.jpg http://lh4.ggpht.com/_3HNqnjOHlTU/S9p7uD9x...McLCw/Karc2.jpg Háát... nekem (így laptopon, napnak háttal, kicsit fénylő monitorral :D ;) ) olyan \"műanyagkarc\"nak tűnik. Én egy visszapillantóra szavaztam volna, de látom hogy elég alacsonyan van. Lehet hogy bringa-kormánymarkolatvég, vagy Mari-néni bevásárlós kis kézikocsija (biztos nagyon küldte a kanyarban, és nem tudta íven tartani :D :P ;) :D ) Viszont ha műanyagos cucc, akkor az legalább nem \"benne van\" hanem \"rajta\". Azt le lehet polírozni elvileg. Aztán majd kiderül ha megpróbálod :devlish: Vagy valami paraszt k*cs*g f****opó vandál mocsok aki arra élvez, hogy karcolgatja a szebb fényezésű autókat ( bár akkor szerintem folyamatos karc lenne. Haver kocsijának az oldala a tesco parkolóban 1 olyat is kapott.. ;) Nekem is tart egy vízszintes az oldalán lámpától lámpáig... :lol: A MHT-n is volt, csak azt cseréltem ismert okokból... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Xp? :lol: Küldök egy virtuál-tockost mindenki nevében :P Háát... nekem (így laptopon, napnak háttal, kicsit fénylő monitorral ;) :lol: ) olyan "műanyagkarc"nak tűnik. Én egy visszapillantóra szavaztam volna, de látom hogy elég alacsonyan van. Lehet hogy bringa-kormánymarkolatvég, vagy Mari-néni bevásárlós kis kézikocsija (biztos nagyon küldte a kanyarban, és nem tudta íven tartani ;) :lol: ;) ;) ) Viszont ha műanyagos cucc, akkor az legalább nem "benne van" hanem "rajta". Azt le lehet polírozni elvileg. Aztán majd kiderül ha megpróbálod :devlish: Nekem is tart egy vízszintes az oldalán lámpától lámpáig... :lol: A MHT-n is volt, csak azt cseréltem ismert okokból... ;) ááá csak átmeneti a dolog Sanci elvileg ad 7et ;) Ja én is bicikli markolatvégre gondolok amúgy.... Az enyémnek még csak a lökösét találta meg valami még vagy 2-3 éve a balatonon parkolóba ..marást van ott azóta is. nem nagy de azért nem kéne oda. Még ilyen vandál bunkó hálistennek nem talált meg Debrecenben volt 1 elmezavart irígy..aki csak a legdrágább,legszebb és a legtisztább autókat karmolta biciklikulcsal.... és úgy bukott le meg buktatták le, hogy mindíg 1 bizonyos helyen tevékenykedett.. szép új G astra vagy Merci vagy hasonló kaliberű ÚJ autó orrára mindíg egy teli X-et rajzolt, az oldalára meg "nonfiguratív" dolgot. És úgy bukott le hogy az adott környéken az emberek szóltak a rendőröknek..zsaruk kiálltak az adott környéken, és csak arra lettek figyelmesek hogy valami karmolássza a kocsit éjszaka..és meglett a barom. Elvileg azért csinálta mert irígy volt hogy ő csak biciklivel jár, és zavarta hogy másoknak meg milyen szép autóra futja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 ááá csak átmeneti a dolog Sanci elvileg ad 7et :lol: Ja én is bicikli markolatvégre gondolok amúgy.... Az enyémnek még csak a lökösét találta meg valami még vagy 2-3 éve a balatonon parkolóba ..marást van ott azóta is. nem nagy de azért nem kéne oda. Még ilyen vandál bunkó hálistennek nem talált meg :lol: :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 ;) :lol: :lol: óó he ne szórakozz :lol: Reméljük nem is fogja Az előző szöveget kicsit kiegészítettem.. :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 óó he ne szórakozz :lol: Reméljük nem is fogja Az előző szöveget kicsit kiegészítettem.. ;) :devlish: Látom. :lol: Hallottam róla még régebben én is. De akkor azt mondták hogy "csak" azokat karmolászta végig akik a fűre álltak. :lol: Nem mintha akkor jobb lenne... Barom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Látom. :lol: Hallottam róla még régebben én is. De akkor azt mondták hogy "csak" azokat karmolászta végig akik a fűre álltak. :lol: Nem mintha akkor jobb lenne... Barom... :devlish: az is lehet aztán biztos bevallotta hogy azért is csinálta mert irígy volt és ezért csinálta biciklikulcsal mert ő csak biciklivel járhat és ez 1 féle "bosszú" A retek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Srácok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mi a durvaanyja karcolta meg tegnap a jobb hátsó ajtómat... Ezen az oldalon csak járda volt, szóval tuti nem kocsi (mert ebben a magasságban nincs semmi a másik kocsikon)... Megőrülök, mert mindig kényesen ügyelek arra, hogy hova parkolok le reggel amikor jövök melózni (Zugló), itt van pár méterre a kocsi és mégis összebarmolja valami gyökér... Szóval szerintetek mi lehet ez (bocsi a telefonos képekért): http://lh4.ggpht.com/_3HNqnjOHlTU/S9p7_AuJ...qppbw/Karc1.jpg http://lh4.ggpht.com/_3HNqnjOHlTU/S9p7uD9x...McLCw/Karc2.jpg Halványítani lehet a karcon, 1200-as vízpapírral, és polírpasztával. De eltüntetni már csak festéssel lehet :devlish: Részvétem..tudom mit érzel, valami hasonlót, mikor nekem letörték a visszapislantó tükrömet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy lehet 2 gépet úgy összekötni hogy 1ikről a másikra át lehessen tölteni adatot???? így van a megosztás megoldva.. internet -->modem --> Router ---> 1es, és 2es gép.. na ezzel a kiépítéssel hogy lehetne megoldani azt hogy tudjak áttölteni 1ik gépről a másikra adatot? Valakinek valami ötlet, tapasztalat, megoldás? :devlish: :lol: Nem akarom hogy még több adatom elvesszen Elég volt az a 160Gb cucc.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Srácok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mi a durvaanyja karcolta meg tegnap a jobb hátsó ajtómat... Ezen az oldalon csak járda volt, szóval tuti nem kocsi (mert ebben a magasságban nincs semmi a másik kocsikon)... Megőrülök, mert mindig kényesen ügyelek arra, hogy hova parkolok le reggel amikor jövök melózni (Zugló), itt van pár méterre a kocsi és mégis összebarmolja valami gyökér... Szóval szerintetek mi lehet ez (bocsi a telefonos képekért): http://lh4.ggpht.com/_3HNqnjOHlTU/S9p7_AuJ...qppbw/Karc1.jpg http://lh4.ggpht.com/_3HNqnjOHlTU/S9p7uD9x...McLCw/Karc2.jpg Én is a bringásra tippelek. Nekem ennél csúnyább karcot csinált egy elsőbséget meg nem adó suzukis a hátsó ajtómra. Én 2000-es papírral és polírpasztával (meg előtte kis nitroval amivel a suzuki festékét lemostam) sikerült eltüntetnem. A fényező szaküzletben azt monda a fazon ha a karcot bevizezve nem látható akkor a fent említett módon el lehet tüntetni, ami vizesen is látszik az bizony festés. Amióta gyerekem van nálam átértékelődtek ezek a dolgok. Már nem érdekel ha egy két apró karc kerül az autóra. Ha ilyen háklis lennék az autóra akkor minden héten legalább egyszer kaphatna a gyerek egy fülest. A gyerek ezzel jár, hogy mindíg koszos a hátsó ülés , meg az első ülés támlája hátul. A szűk garázsba bizony nekiér ez-az a kocsi oldalának. Ha véletlen és nem nagy kár akkor hagyom a fenébe, ha szándékosan csinál valamit amit tud, hogy nem szabad akkor bizony jön a bünti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Ma volt egy csúnya koppanás, Békés-Békéscsaba között. F Opel kontra bömös. http://beol.hu/galeria/38608 Szegény Opel jobban megsínylette! Szerintetek kinyílt a légzsák? Hát ez csúnya ütközés lehetett. Az a kormány csúnyán deformálódott, jól megnyomhatta a vezető mellkasát. auuu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Köszi srácok a véleményeket! Megpróbálom EZZEL eltüntetni. Asszonykáén már levizsgázott egy kiadós terepezés után kapott karcoknál :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy lehet 2 gépet úgy összekötni hogy 1ikről a másikra át lehessen tölteni adatot???? így van a megosztás megoldva.. internet -->modem --> Router ---> 1es, és 2es gép.. na ezzel a kiépítéssel hogy lehetne megoldani azt hogy tudjak áttölteni 1ik gépről a másikra adatot? Valakinek valami ötlet, tapasztalat, megoldás? :devlish: :lol: Nem akarom hogy még több adatom elvesszen Elég volt az a 160Gb cucc.. :lol: Switch nincs ezek szerint ugye? Ha nem egy helyen vannak és van net, akkor ez eg yigen igen használható progi: www.teamviewer.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Switch nincs ezek szerint ugye? Ha nem egy helyen vannak és van net, akkor ez eg yigen igen használható progi: www.teamviewer.com Jaja, nincsen switch. Köszi! :lol: Kipróbálom ha hazamegyek :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts