spzoli Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 jó rég járhattál ki, már tőlük a papír 200as is "elfogadták", pedig annak is 6éve :D Azt kell nekik most is adni. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Azt kell nekik most is adni. :) :D bazki, mikor a zsebébe kellett dobni a fém 100ast, de abbol kettőt, nemtudtad átkurni, tudta mikor dobtál 1et :D Persze volt olyan haver is aki, mikor nyujtotta a kiskatona a lóvéért a kezét, az jó erősen belecsapott és: "szeeeevasz hogy vagy" és tovább is gurult, a kiskatona meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Hali! Na voltam a számítógépboltban. Ma 3ra mehetek a kis drágaságért... ( nem kedveskedésből becézem... :lol: az autó az drágaság...de másképp :lol: ) Mondták, hogy XP is felmegy majd rá de ajánlott a 7. Sanci barátomnak köszönhetően meglesz a 7 is és azonnal feltolom rá :lol: Alig várom Bár az a baj, hogy vizsgák előtt nem szabadna egy új gépet venni...mert akkor nem lesz túl sok tanulás,viszont muszáj.Pedig a GTA4...az nfs shift....grid....ésatöbbi :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Hali! Na voltam a számítógépboltban. Ma 3ra mehetek a kis drágaságért... ( nem kedveskedésből becézem... :lol: az autó az drágaság...de másképp :lol: ) Mondták, hogy XP is felmegy majd rá de ajánlott a 7. Sanci barátomnak köszönhetően meglesz a 7 is és azonnal feltolom rá ;) Alig várom Bár az a baj, hogy vizsgák előtt nem szabadna egy új gépet venni...mert akkor nem lesz túl sok tanulás,viszont muszáj.Pedig a GTA4...az nfs shift....grid....ésatöbbi :devlish: Akinek ennyi ideje van :lol: Nekem csak nosztalgiából felkerült az underground2 (csak a drift miatt :lol: ) már vagy fél éve, de még mindig nem értem a végére. Sőt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Itt punnyadok suliba halál unalom :devlish: :lol: :lol: ! veltek mi a szitu????? car társak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Itt punnyadok suliba halál unalom :lol: :lol: :lol: ! veltek mi a szitu????? car társak? Semmi különös. ;) Én most gyűntem vissza kajaszünetről, és várom a 3 órát... ;) Akinek ennyi ideje van :devlish: Nekem csak nosztalgiából felkerült az underground2 (csak a drift miatt :lol: ) már vagy fél éve, de még mindig nem értem a végére. Sőt... ;) Épp ez az hogy amikor nem suliba vagyok akkor dolgozok, csajszimnál vagyok, vagy éppenséggel tanulok a vizsgára..és itt ez a sok jó kis játék..... és nem fogok tudni élvezkedni,hajtani ( csakis autósjátékok jönnek szóba :P ). Nyáron meg...dolgozás lesz, viiiszont majd délután munka után..... ;) ;) ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Itt punnyadok suliba halál unalom ;) :P ;) ! veltek mi a szitu????? car társak? Én meg a melóban "punnyadok" Pontosabban éppen levegőzök, mert maszk nélkül töltöttem egy patront ami beledurrant a képembe, és letüdőztem :devlish: :lol: Szal f.sza... :lol: :lol: :lol: még jó hogy samsungot nyeltem, és nem HP-t. Az keserűbb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Én meg a melóban "punnyadok" Pontosabban éppen levegőzök, mert maszk nélkül töltöttem egy patront ami beledurrant a képembe, és letüdőztem :devlish: :lol: Szal f.sza... :lol: :lol: :lol: még jó hogy samsungot nyeltem, és nem HP-t. Az keserűbb ;) ;) Nem az hogy mérgezőbb...vagy rákkeltőbb...vagy hasoló.. KESERŰBB :P ;) Te fijúte! Mié nem vagy Te mostanában este msnen?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Én meg a melóban "punnyadok" Pontosabban éppen levegőzök, mert maszk nélkül töltöttem egy patront ami beledurrant a képembe, és letüdőztem :devlish: :lol: Szal f.sza... :lol: :lol: :lol: még jó hogy samsungot nyeltem, és nem HP-t. Az keserűbb ;) Élni tudni kell. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 :lol: Nem az hogy mérgezőbb...vagy rákkeltőbb...vagy hasoló.. KESERŰBB :lol: :lol: Te fijúte! Mié nem vagy Te mostanában este msnen?????? Csak a keserűsége van bizonyítva, a többiről még nincs adat ;) ;) ;) MSN... Tonert szipuzgatok helyette ;) :P ;) Mostanában nem igazán érek rá semmire... :devlish: Élni tudni kell. ;) Jah, de azért ezt kihagytam volna... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Csak a keserűsége van bizonyítva, a többiről még nincs adat :lol: ;) ;) MSN... Tonert szipuzgatok helyette :lol: :lol: ;) Mostanában nem igazán érek rá semmire... :devlish: Jah, de azért ezt kihagytam volna... :lol: Heeej Dáwid.. :P De azért ugye nem megy a munka az ivás rovására? ;) Besz.rás...az ügyfélszolgálaton egy kb 60-65 éves bácsival egy kb 30 éves cicababa jött be....húúúú....... a vén pénzes ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Heeej Dáwid.. :lol: De azért ugye nem megy a munka az ivás rovására? ;) Besz.rás...az ügyfélszolgálaton egy kb 60-65 éves bácsival egy kb 30 éves cicababa jött be....húúúú....... a vén pénzes :lol: Neeem, persze hogy nem. Iszok rendszeresen, főleg ásványvizet, de mióta Driften rászoktattak a Monsterre, azóta kicsit rákattantunk :devlish: (éppen Monsteres dobozból csinálok lámpát ha van pár perc szünetem 2 gép között :lol: 3 napja készül, de már csak LED-et kell venni, és megvan :lol: ) Lánya? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Neeem, persze hogy nem. Iszok rendszeresen, főleg ásványvizet, de mióta Driften rászoktattak a Monsterre, azóta kicsit rákattantunk :devlish: (éppen Monsteres dobozból csinálok lámpát ha van pár perc szünetem 2 gép között ;) 3 napja készül, de már csak LED-et kell venni, és megvan ;) ) Lánya? :P :lol: hulladék újrahasznosítás. Dícséretes.. :lol: áá nem hiszem hogy a lánya..nem szólítja édesemnek meg nem puszilja 1percen belül 2szer szájon, és kézenfogva mennek el,ha a lánya.. :lol: ( nem...nem ennyire bensőséges kapcsolat apa és lánya között :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 http://auto.indavideo.hu/video/A_Dizelpok_2#comments ez a besz.rás :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Itt punnyadok suliba halál unalom :lol: :lol: ;) ! veltek mi a szitu????? car társak? én meg ma is kicseréltem egy hidraulika csövet (a héten ez a 4.) aztán most értem "haza". http://auto.indavideo.hu/video/A_Dizelpok_2#comments ez a besz.rás :devlish: :lol: :lol: Ezt a baromságot.. sok pihent... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Nem vészes. Mennyire kell korlátozni a töltőáramot? Mennyi a töltési végfesz (aminek a 95%-ánál ez a korlátozás kell)? Ha elérte a 2×13.4V-ot, (2 sorba kötött 12V-os aksi) a teljes töltöttségig 95%-tól 100 mA, utána csepptöltés max.30 mA Teljes töltöttség 13.7V/aksi, 14V fölött gázosodik... FPepe! Van ötleted??? Arra gondoltam megpróbálnám L200C-vel. Elvileg 40V a bemenője, legfeljebb ráakasztok egy fél kilós alutömböt hűteni... :devlish: Ezt hívják mázlistának ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Ezt hívják mázlistának ??? Gazdag idiótának :devlish: azok szoktak megúszni dolgokat.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Ma volt egy csúnya koppanás, Békés-Békéscsaba között. F Opel kontra bömös. http://beol.hu/galeria/38608 Szegény Opel jobban megsínylette! Szerintetek kinyílt a légzsák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Ma volt egy csúnya koppanás, Békés-Békéscsaba között. F Opel kontra bömös. http://beol.hu/galeria/38608 Szegény Opel jobban megsínylette! Szerintetek kinyílt a légzsák? Nem volt benne :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Ma volt egy csúnya koppanás, Békés-Békéscsaba között. F Opel kontra bömös. http://beol.hu/galeria/38608Szegény Opel jobban megsínylette! Szerintetek kinyílt a légzsák? Nem hinném, nem látszik hogy lett volna benne de a felgenekre rácsaptam volna :lol: hamarabb lekapkodtam volna mint a forgatott c.. a parázsról a krumplit.. :lol: :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Nem hinném, nem látszik hogy lett volna benne de a felgenekre rácsaptam volna :lol: hamarabb lekapkodtam volna mint a forgatott c.. a parázsról a krumplit.. :lol: :lol: :devlish: az ülésekre én is ... fekete astra 1- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Nem hinném, nem látszik hogy lett volna benne de a felgenekre rácsaptam volna ;) hamarabb lekapkodtam volna mint a forgatott c.. a parázsról a krumplit.. :lol: :lol: :devlish: Olyanom nincs, de a sárvédőn lévő GT-emblémával szolgálhatok ha érdekel :P :lol: (estleg egy 1.8i felirat? :lol: ) az ülésekre én is ... fekete astra 1- Ezek az ülések a szürkék. Neked ez nem tetszik, várjál feketére ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Olyanom nincs, de a sárvédőn lévő GT-emblémával szolgálhatok ha érdekel :lol: :lol: (estleg egy 1.8i felirat? :devlish: ) nekem egy 1.4 i-t intézz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 nekem egy 1.4 i-t intézz :lol: Ha a 8-ast félbevágod akkor lesz 1.3-as. Az már egész közel van nem? :lol: vagy kicsit fejleszthetnél. Optikai motortuning tuning :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Akinek ennyi ideje van :lol: Nekem csak nosztalgiából felkerült az underground2 (csak a drift miatt :lol: ) már vagy fél éve, de még mindig nem értem a végére. Sőt... :lol: Undergrund 2...pedig annak király a végén a szénszálas kasztni. :lol: Az asszony mondja, hogy behoztak egy srácot egy gumiszerelő műhelyből, felrobbant mellette a kamiongumi, nem sok esélye van. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts