zotya975 Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Akkor már csak a féltengely marad? :D Pont van egy plusszban, keress meg pü-ben. :D :) Hoztam haza 2 talicska, és 13 vödör szárazbetont, most végeztem az eldolgozással, csináltam a kocsibeálló alatt két 40 centis sávot a keréknek. Kivagyok, mint a liba. :) De legalább nem süllyed el ha esik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Velencei-tó? :D Kicsit felfúvódott az autód ott a kép közepén. Nem fúj kicsit erősen a klíma? :lol: :) Bodensee :D Pont van egy plusszban, keress meg pü-ben. :D :D Hoztam haza 2 talicska, és 13 vödör szárazbetont, most végeztem az eldolgozással, csináltam a kocsibeálló alatt két 40 centis sávot a keréknek. Kivagyok, mint a liba. :) De legalább nem süllyed el ha esik. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Pont van egy plusszban, keress meg pü-ben. :D :) Hoztam haza 2 talicska, és 13 vödör szárazbetont, most végeztem az eldolgozással, csináltam a kocsibeálló alatt két 40 centis sávot a keréknek. Kivagyok, mint a liba. :) De legalább nem süllyed el ha esik. :D Ilyet nekem is kéne csinálnom, csak kicsit nagyobb léptékben: kb. 5köbméter beton kéne hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Nosztalgia :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61514.jpg Ez se a balcsinál készült. :D Vazzeeg! Ott is parkoltam! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Ilyet nekem is kéne csinálnom, csak kicsit nagyobb léptékben: kb. 5köbméter beton kéne hozzá. Nézz utánna felétek milyen árak vannak, mert ahogy számolgattam ez a száraz, de inkáb földnedves beton olcsóbb, mintha kavicsot-cementet hozatok. Ezt is meg kell keverni, mert azért víz kell hozzá, de nem kell foglalkozni az aránnyal, homogén az egész. Leborítják billencsel, mehet bele a keverőbe, aztán a helyére. Persze a legjobb a mixerbeton, de az csak úgy biznisz, ha van ismerősöd, és vagy többet hoz, vagy odaviszi máshonnan a maradékot. Amúgy drága, de fél óra lehúzni, és el van felejtve a betonozás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61514.jpg Ez se a balcsinál készült. :) A meleg-hegyi kilátó? Szoktunk oda kirándulni néha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Nosztalgia :D Jaja, minden a varrógéppel kezdődött. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 http://www.autostat.hu/images/stories/mark...go_histoire.jpg Nosztalgia :) És csak az egyik kedvencem van rajta a 2 közül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Bodensee :D :D A meleg-hegyi kilátó? Szoktunk oda kirándulni néha. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Nézz utánna felétek milyen árak vannak, mert ahogy számolgattam ez a száraz, de inkáb földnedves beton olcsóbb, mintha kavicsot-cementet hozatok. Ezt is meg kell keverni, mert azért víz kell hozzá, de nem kell foglalkozni az aránnyal, homogén az egész. Leborítják billencsel, mehet bele a keverőbe, aztán a helyére. Persze a legjobb a mixerbeton, de az csak úgy biznisz, ha van ismerősöd, és vagy többet hoz, vagy odaviszi máshonnan a maradékot. Amúgy drága, de fél óra lehúzni, és el van felejtve a betonozás. Mixer lesz belőle sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Jaja, minden a varrógéppel kezdődött. :) :) Varrógép majd repcsi s most a zsíííír autók :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Hoztam haza 2 talicska, és 13 vödör szárazbetont, most végeztem az eldolgozással, csináltam a kocsibeálló alatt két 40 centis sávot a keréknek. És beállásnál eltalálod azt a vékony kis sávot, vagy még mindig mandinerből közlekedsz, a házról lepattanva? :) ( Bocsi, ezt sem tudtam kihagyni :) ) Minden OK? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 És beállásnál eltalálod azt a vékony kis sávot, vagy még mindig mandinerből közlekedsz, a házról lepattanva? :) ( Bocsi, ezt sem tudtam kihagyni :) ) Minden OK? :D Ezt komolyan kérdezed, most, hogy megint itt vagy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Ezt komolyan kérdezed, most, hogy megint itt vagy? :) Olyan vicces fiú akar lenni,de kalapban nem megy néki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Tud valaki Győrbe jó centírozó gumist ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Tud valaki Győrbe jó centírozó gumist ? A Verseny utcában van egy span. Nála dolgozik az Opelosfater is...most épp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 A Verseny utcában van egy span. Nála dolgozik az Opelosfater is...most épp. Ha szépen megkéri, akkor Zoli bá' ki is próbálja, hogy jól sikerült-e a munka. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 A Verseny utcában van egy span. Nála dolgozik az Opelosfater is...most épp. Aminek a neve MG-vel kezdődik...? Futóművet is állítanak? Ha szépen megkéri, akkor Zoli bá' ki is próbálja, hogy jól sikerült-e a munka. :) :) :D Az jó is lesz. 110 körül úgy jár a kormány mint az MTZ-be.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Ha szépen megkéri, akkor Zoli bá' ki is próbálja, hogy jól sikerült-e a munka. :) :D :D Ja. :) :D Aminek a neve MG-vel kezdődik...? Futóművet is állítanak? Az jó is lesz. 110 körül úgy jár a kormány mint az MTZ-be.... Kipróbálja, ha hagyod neki...de utána nem marad gumi a felnin. :lol: Ők nem állítanak futóművet. Azt a DAC pálya melletti garázssoron tudsz csináltatni. A bevizsgálás ingyenes, csak az állításért kell fizetni. De berohadt állítóval oda se menj, mert nem tudják kimelegíteni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KRicsi123 Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Futóművet is állítanak? futómüvet most állítattam a Hatvani-nál, enyém fullra bevolt rohadva. 5óra alatt tudták beállítani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Ja. :) :D Kipróbálja, ha hagyod neki...de utána nem marad gumi a felnin. :D Ők nem állítanak futóművet. Azt a DAC pálya melletti garázssoron tudsz csináltatni. A bevizsgálás ingyenes, csak az állításért kell fizetni. De berohadt állítóval oda se menj, mert nem tudják kimelegíteni. :D Valamit pedig kellene rajta piszkálni mert félrerágja. Ahol voltam, ott azt mondták gyári a beállítás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Valamit pedig kellene rajta piszkálni mert félrerágja. Ahol voltam, ott azt mondták gyári a beállítás. :) Lehet a dőlés xar. Vetemedett a gólyaláb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Lehet a dőlés xar. Vetemedett a gólyaláb. Nekem is kicsit jobban eszi a belsejét, sajna ezeken nem lehet kerékdőlést állítani, ez ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Ilyenek lennének a mutatók, ha valaki elvinné máááááááár. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts