Guest Sanci Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Hali! Hát ez a nap nagyon zsír volt. Igaz fogás nem volt túl eredményes, de élménydús volt. Amiért még megérte kimenni, Sancival beszélgettünk 1 jót. :D Akkor lett gyanús a dolog amikor már az opeles sapka...és a kocsi...majd amikor mondtad a hálózós történetet nem bírtam, és rákérdeztem, hogy Sanci???? :D Amúgy valszeg megyek a debreceni találkozóra 9.-én :D Remélem ott is dumálunk 1 jót :lol: Vártam, hogy mikor esik le :D :D nekem ismerős volt a kocsid meg a rendszám meg a fauvé felni is :D igaz rodeóztunk vagy 10 km-et a töltésen mire odaértünk :) na de a lényeg, hogy megismerkedtünk ;) Mint mondtam elviekben ott leszek ;) ha aznap nem dolgozok.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Egy harcsa :) Ilyen nekem is volt 6-7 darab a tartályban, csak aztán beraktam melléjük a békákat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Vártam, hogy mikor esik le :D :D nekem ismerős volt a kocsid meg a rendszám meg a fauvé felni is ;) igaz rodeóztunk vagy 10 km-et a töltésen mire odaértünk :) na de a lényeg, hogy megismerkedtünk ;) Mint mondtam elviekben ott leszek ;) ha aznap nem dolgozok.. :) Jaja ;) Örülök hogy összefutottunk. :D majd máskor akár közös horgászás is lehet valahol. miután elmentetek, csak 1 nyomorult harcsát fogtam, az is úgy benyelte a horgot, hogy fater szerszámosából kerestünk csipeszt, és úgy piszkáltuk ki :D Vagy 15 percen át szenvedtünk vele. Aztán teljesen megszűnt..kapás is meg minden. Mi is keresgéltünk sokat míg megtaláltuk ezt a helyet azon a "jó" kis úton. Láttam én hogy elmentetek amúgy 1szer ott... csak akkor én feküdtem a domboldalban, és márcsak akkor figyeltem amikor távolodtatok :lol: Elsőnek azt hittem, amikor kiszáltál, hogy halőr vagy :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Elsőnek azt hittem, amikor kiszáltál, hogy halőr vagy :) :) Ez bók? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Ilyen nekem is volt 6-7 darab a tartályban, csak aztán beraktam melléjük a békákat. :) ez törpe? azthittem azt utálják a horgászok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Ez bók? :) :) Olyan halőrös volt nah :D Nagyot köszönt, napszemüveg, ha jól emlékszek hasitasi, és sapka... Balatonon ilyen volt a halőr. Aztán végül 1 Sanci lett :D ez törpe? azthittem azt utálják a horgászok :D amikor már kifogok vagy 6 darabot, és a 7. és a 8. is az...akkor már utálom :D amúgy el lehet a kapkodásával szórakozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 amikor már kifogok vagy 6 darabot, és a 7. és a 8. is az...akkor már utálom :) amúgy el lehet a kapkodásával szórakozni :) Amikor én horgásztam (sajna már nagyon rég) mi nagyon utáltuk... Olyan mint a lepra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Amikor én horgásztam (sajna már nagyon rég) mi nagyon utáltuk... Olyan mint a lepra :) Minden víznek megvan a "lepra" hala :) Régebben voltunk a Kati érnél... ott a naphal jött...állandóan. Balatonon állandóan a kárász volt ami jött (az szerencsére meg is nő szép méretűre, az nem volt rossz, csak néha már uncsi volt hogy még 1 kárász). Itt a keletifőcsatornán ezek a kis törpék amik állandóan jönnek. Itt már örültem volna akár 1 kárásznak vagy 1 keszegnek. Tényleg... akkor esetleg valaki jönne a fórumról május 9.-én a találkozóra debrecenbe?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Minden víznek megvan a "lepra" hala :D Régebben voltunk a Kati érnél... ott a naphal jött...állandóan. Balatonon állandóan a kárász volt ami jött (az szerencsére meg is nő szép méretűre, az nem volt rossz, csak néha már uncsi volt hogy még 1 kárász). Itt a keletifőcsatornán ezek a kis törpék amik állandóan jönnek. Itt már örültem volna akár 1 kárásznak vagy 1 keszegnek. Tényleg... akkor esetleg valaki jönne a fórumról május 9.-én a találkozóra debrecenbe?? Fúúúúj a naphal a másik... de a kárász még elmegy, a keszeg meg nagyon finom :) de a legjobb akkor is a jókis szabadstrandos hekk :D Máj 9 tali? Pont akkor van a szülinapom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Fúúúúj a naphal a másik... de a kárász még elmegy, a keszeg meg nagyon finom :) de a legjobb akkor is a jókis szabadstrandos hekk :D Máj 9 tali? Pont akkor van a szülinapom :) jaja május 9 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 ... Egy harcsa :) ... Fogtál egy Winklert :D :) Remélem jó messzire dobtad nehogy visszajöjjön :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 ... Az sms segített igen, de önmagában nem ért sokat sajna. :) Kösz még1x :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Az sms segített igen, de önmagában nem ért sokat sajna. :) Kösz még1x :D Legközelebb MMS-t kapsz hogy örüjjé' :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Sziasztok! Ha már peca akkor én is belépek idény nállam most kezdődik azaz jövőhét vasárnap megyünk a Verbára (link--> http://www.verbatanya.hu/# )! Már várom remélem az idő is jó lesz :) A május 9. talira mehet bárki, mármint akinek Opel-e van? Érdekelne Más! Nincs valakinek ablakmosó tartálya motorral együtt mert nekem az előző tulajnál elfagyott :D szóval az kuka 95' F Astra? Baráti áron :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Legközelebb MMS-t kapsz hogy örüjjé' :) Kusspicsába :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Sziasztok! Ha már peca akkor én is belépek idény nállam most kezdődik azaz jövőhét vasárnap megyünk a Verbára (link--> http://www.verbatanya.hu/# )! Már várom remélem az idő is jó lesz :) A május 9. talira mehet bárki, mármint akinek Opel-e van? Érdekelne Más! Nincs valakinek ablakmosó tartálya motorral együtt mert nekem az előző tulajnál elfagyott :D szóval az kuka 95' F Astra? Baráti áron :D Az is mehet akinek nincs, csak arra hülyén néznek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Najsz88 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Az is mehet akinek nincs, csak arra hülyén néznek :) Valami infót lehetne kapni a taliról???? link? sorry a gyengeségemért de még új OPEL-es vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Valami infót lehetne kapni a taliról???? link? sorry a gyengeségemért de még új OPEL-es vagyok :) Szerintem van róla topik, én nemtok semmit róla mert most nem tudok elmenni sajna, így meg nem is foglalkoztam vele :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 ez törpe? azthittem azt utálják a horgászok :D Utálják is, azért hozzák hozzám teknöseledelnek. :lol: Fogtál egy Winklert :D :) Remélem jó messzire dobtad nehogy visszajöjjön :) Nézd, aranyhal, hármat kívánhatsz! Vidd a pic@ába, vidd a pic@ába, vidd a pic@ába! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Valami infót lehetne kapni a taliról???? link? sorry a gyengeségemért de még új OPEL-es vagyok :) Üdv köreinkben!! :) Debrecenben lesz a cora parkolóban. Infókat majd itt kaphatsz: www.debreceniopeles.atw.hu Én ott leszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Fogtál egy Winklert :D :) Remélem jó messzire dobtad nehogy visszajöjjön :) Visszadobtam mindet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 A duen.hu-n láttam 10-210Nm-ig, szintén 5 ezerért :) Klikk ide Tőle vettem én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Mintex fékbetétről valakinek tapasztalata van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Mintex fékbetétről valakinek tapasztalata van? :) Jelen! Előzmény: nem tudtam megállni Vétel: Mintex a bárdinál Tapasztalat: Zsír.. Ajánlaná ismerősének?: igen :) Szerintem jó kis fékbetét amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Jelen! Előzmény: nem tudtam megállni Vétel: Mintex a bárdinál Tapasztalat: Zsír.. Ajánlaná ismerősének?: igen :D Túltárgyalva :) köszi. Nálam jelenlegi helyzet: gépjármű lassítása a féktárcsa fél centis vállára történő féknyereg-szorítással történik. Mellékes tény hogy jelenleg a semmi pénz is jó lenne, ugyanis ezt is a jövő havi fizómból csinálom mert lassan télleg gáz lesz. A Textar féktárcsák már pipálva, de kéne még valami távtartó a tárcsa és a nyereg közé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts