Alex0403 Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Gyári cikkszám,a második pedig katalógusszám. Értem! Bárcsak tudnám mihez kezdjek a cikkszámmal, és a katalógusszámmal :) :) Azért köszönöm zocsa cartárs :D :D
zocsa Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Értem! Bárcsak tudnám mihez kezdjek a cikkszámmal, és a katalógusszámmal :) :D Azért köszönöm zocsa cartárs :D :D Beballagsz egy opel bótba' vagy felhívsz egyet,és ha nem horror,akkor veszel.:)
Alex0403 Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Beballagsz egy opel bótba' vagy felhívsz egyet,és ha nem horror,akkor veszel.:) Oksa! Opel bót!! Értettem :) Habár már rémhíreket hallottam, hogy 8-9ezer forint :D Az pedig már elégé horror :D
Guest gorbi Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Kösz a segítséget. Vez.tengely szimering az lesz. Még valami a gyujtás elosztó alá megy valami? (tömítés) Vagy csak oda is paszta? Mert az autósboltba se a hengerfej és a vez.ház közé való dolgot meg az elosztó alá se találtuk meg a tömítést. De akkor kell vegyek pasztát is:D ha nincs ott más a vezérműház alatt:D Csavarokat azokat vettem újakat, Síkoltatás hát nem tom:D mindenesetre a szelepeket át nézzük meg a szelep szár szimeringeket is megvettem. Kössz az infót ÜDV Szívesen. Amikor azt írtam, hogy vez.tengely szimering csere, másik végére pedig egy új gumikarikát, akkor pont erről a gyújtáselosztó alatti tömítésről beszéltem. Itt találsz képet is róla: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=04e858915...&aid=186628 A síkoltatás pedig szükséges, ha nem akarsz 20ekm múlva újra ht.tömítést cserélni.
zocsa Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Oksa! Opel bót!! Értettem :) Habár már rémhíreket hallottam, hogy 8-9ezer forint :D Az pedig már elégé horror :) Az már szerintem is az,én pl. nem vennék annyiért.
yankee Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Szívesen. Amikor azt írtam, hogy vez.tengely szimering csere, másik végére pedig egy új gumikarikát, akkor pont erről a gyújtáselosztó alatti tömítésről beszéltem. Itt találsz képet is róla: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=04e858915...&aid=186628 A síkoltatás pedig szükséges, ha nem akarsz 20ekm múlva újra ht.tömítést cserélni. Hol és mennyiért csinálnak ilyen Síkolást?
Guest gorbi Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Hol és mennyiért csinálnak ilyen Síkolást? Aki ismerős felétek az majd biztosan ajánl hf. felújító gépműhelyt. Ehhez hasonlót ( pl. http://www.albertmuhely.hu/ ) keress, csak olyat, ami közel van hozzátok.
zotya975 Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Kössél egy masnit a @-ra :D :lol: :D Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni, de már itt sem vagyok :D :) Szevasz!!! Viiasszahúzott a szived? :D Igazad van nem okés. nem is ide akartam... A csevegőbe kívántam. Most meg irány melóba ezerrel (kerékpáron). Vigyázz, már arra is van sebességkorlátozás. ;) Hol és mennyiért csinálnak ilyen Síkolást? Itt a szemközti utcában 3 ezer forint. ;) Na B+ bukta. Most ülök a gépe előtt, eszem , meg fórumozok, asszony szülőin. Két szőke csaj a ház előtt, feltépem az ablakot majdnem kiesek utánnuk, az asszony meg kanyarodik be a ház elé a motorral. :D Mondom szia téged nézlek mikor jösz! Ja csak az iskola a másik irányban van. :D Ha pár napig nem jelentkeznék, nézzetek rám. :)
hening Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Nincs valakinek egy felesleges tükörfűtés relé? :) Az is nagy segítség lenne, ha mondanátok/írnátok egy két helyet ahol lehet venni, rendelni :) Nálunk az autósboltos nézett rám, mint az edényes..... Fogalma nem volt mit akarok :D Ez jó lesz, amíg másikat nem találunk?
Alex0403 Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Ez jó lesz, amíg másikat nem találunk? http://img6.tar.hu/hening/img/74672014.jpg Hogy érted, hogy amíg másikat nem találunk?
zotya975 Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Ez jó lesz, amíg másikat nem találunk? http://img6.tar.hu/hening/img/74672014.jpg Te gyüjtöd ezeket? Nekem is adtál egyet. :)
hening Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Hogy érted, hogy amíg másikat nem találunk? Vicc volt bameg. :)
spzoli Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Szevasz!!! Viiasszahúzott a szived? :D Vigyázz, már arra is van sebességkorlátozás. :D Itt a szemközti utcában 3 ezer forint. :D Na B+ bukta. Most ülök a gépe előtt, eszem , meg fórumozok, asszony szülőin. Két szőke csaj a ház előtt, feltépem az ablakot majdnem kiesek utánnuk, az asszony meg kanyarodik be a ház elé a motorral. :D Mondom szia téged nézlek mikor jösz! Ja csak az iskola a másik irányban van. :) Ha pár napig nem jelentkeznék, nézzetek rám. :) LOL :D :lol:
hening Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Te gyüjtöd ezeket? Nekem is adtál egyet. :) Van egy fél fióknyi relém. De ebből ez az uccsó.
Alex0403 Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Vicc volt bameg. :D Jaaaa :D Őőő izé, megköszönöm :) :)
Alex0403 Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Szevasz! Na B+ bukta. Most ülök a gépe előtt, eszem , meg fórumozok, asszony szülőin. Két szőke csaj a ház előtt, feltépem az ablakot majdnem kiesek utánnuk, az asszony meg kanyarodik be a ház elé a motorral. :D Mondom szia téged nézlek mikor jösz! Ja csak az iskola a másik irányban van. :) Ha pár napig nem jelentkeznék, nézzetek rám. :) Baccki...ekkorát bukni :D :D Szerk: Ennél már csak az volt nagyobb bukta, mikor sétáltunk az asszonyal Veszprémbe a sétálóutcán, és ment előttünk két formás popsi :lol: Mi tagadás, jól elgondolkoztam a látványukon, Csáje meg csak mondta és mondta a magáét. Egyszer csak, állítólag egy 35ezer forintos cipő megvételére azt válaszoltam hogy oké, benne vagyok :D Egyből levágta, hogy nem ott vagyok, hanem valahol máshol...... :D :D
Opeles90 Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Baccki...ekkorát bukni :D :lol: Szerk: Ennél már csak az volt nagyobb bukta, mikor sétáltunk az asszonyal Veszprémbe a sétálóutcán, és ment előttünk két formás popsi :D Mi tagadás, jól elgondolkoztam a látványukon, Csáje meg csak mondta és mondta a magáét. Egyszer csak, állítólag egy 35ezer forintos cipő megvételére azt válaszoltam hogy oké, benne vagyok :) Egyből levágta, hogy nem ott vagyok, hanem valahol máshol...... :) :D Tövig,totálisan, teljesen benne voltál..? :D :D ;) Na de zsír...holnap megyünk labor helyett "tanulmányi kirándulásra".... A szeméttelepre, meg a szennyvíztisztítóba.... 1 pár embert ott hagyhatnának mondjuk a szeméttelepen.. :D
Alex0403 Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Tövig,totálisan, teljesen benne voltál..? :D :) :lol: Na de zsír...holnap megyünk labor helyett "tanulmányi kirándulásra".... A szeméttelepre, meg a szennyvíztisztítóba.... 1 pár embert ott hagyhatnának mondjuk a szeméttelepen.. :D Háááát....valahogy úgy :D Persze csak gondolatba :)
Opeles90 Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Háááát....valahogy úgy :) Persze csak gondolatba :) :D így van :D
Alex0403 Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Párom rábeszélt, hogy nézzük együtt ezt a Dr. csont nevű sorozatot! Mondom neki, nekem mindegy mi szól a tv-be, 10 perc után úgyis alszok :D De valahogy ezen a sorozaton nem tudtam elaludni.....3 rész után kezdem felfogni, hogy ki kicsoda, ki kivel van, erre ez a retek klub leveszi a műsorról, és beteszi helyette a dakotát!!!! :) Húrrá!! Ez kell a népnek, egy IQ harcos idióta cigó!!! Magyarország, én így szeretem :)
invictus Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Párom rábeszélt, hogy nézzük együtt ezt a Dr. csont nevű sorozatot! Mondom neki, nekem mindegy mi szól a tv-be, 10 perc után úgyis alszok :D De valahogy ezen a sorozaton nem tudtam elaludni.....3 rész után kezdem felfogni, hogy ki kicsoda, ki kivel van, erre ez a retek klub leveszi a műsorról, és beteszi helyette a dakotát!!!! :) Húrrá!! Ez kell a népnek, egy IQ harcos idióta cigó!!! Magyarország, én így szeretem :D Nekem nincs TV-m, a sorozatokat pedig gépen nézem angolul, magyar felirattal. Így a legtutibb. :)
Dáwid Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Párom rábeszélt, hogy nézzük együtt ezt a Dr. csont nevű sorozatot! Mondom neki, nekem mindegy mi szól a tv-be, 10 perc után úgyis alszok :D De valahogy ezen a sorozaton nem tudtam elaludni.....3 rész után kezdem felfogni, hogy ki kicsoda, ki kivel van, erre ez a retek klub leveszi a műsorról, és beteszi helyette a dakotát!!!! :) Húrrá!! Ez kell a népnek, egy IQ harcos idióta cigó!!! Magyarország, én így szeretem :) Jah, én is elkezdtem nézni egy ideje. Végre egy olyan "helyszínelők" ahol nem használnak délben a rét közepén, a tűzű napon is zseblámpát, és nem nagyítanak fel egy 320x240-es kameraképet, annyira hogy a szomszéd utcában parkoló autó felniküllőjén tükröződő ablakban meglássák hogy olyan kesztyűben tartják a fegyvert amiből az egész városban csak 3 darab van. :D De evvan. Nézem máshol :D :lol: Pár a zseblámpás-zoombajnokosokat is nézem ha lehet :D Nekem az is jó :D
Alex0403 Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Nekem nincs TV-m, a sorozatokat pedig gépen nézem angolul, magyar felirattal. Így a legtutibb. :) Hát..most hogy mondod!
yankee Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Itt a szemközti utcában 3 ezer forint. :D Na B+ bukta. Most ülök a gépe előtt, eszem , meg fórumozok, asszony szülőin. Két szőke csaj a ház előtt, feltépem az ablakot majdnem kiesek utánnuk, az asszony meg kanyarodik be a ház elé a motorral. :D Mondom szia téged nézlek mikor jösz! Ja csak az iskola a másik irányban van. :) Ha pár napig nem jelentkeznék, nézzetek rám. :)
daykiller Elküldve Április19, 2010 Elküldve Április19, 2010 Hát..most hogy mondod! Szintúgy én is felvett sorozatokat nézem gépen, ahogy Ádám is. Speciel én HD minőségben nézegetem már. :)
Recommended Posts