invictus Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Sziasztok! Öregszem. Szépen lassulok. Anno 2005: E66, 8-as, Veszprém Márkó felé a beszűkülés előtt a murvás parkolóból 90-es szakaszon 141-gyel.http://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/mellow.gif 2010.04 régi 5-ös, Balástya után Szeged felé mozgóból 90-es szakaszon 123-mal.http://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/mellow.gif Az alkohol elektronika (e85power) hacsak meg nem nyerem, egyenlőre ugrott. Elnézést kérek jogkövető és törvénytisztelő közlekedő társaimtól kihágásaim miatt. http://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/huh.gif Jó utat mindenkinek! :D Nem értem a hozzászólást, annak célját, de oké. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
caravan Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Igazad van nem okés. nem is ide akartam... A csevegőbe kívántam. Most meg irány melóba ezerrel (kerékpáron). Link to comment Megosztás: More sharing options...
dmar Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Ezt nem tudom, melyik topicba kellene írnom, egyik napról a másikra elszállt a hőmérséklet jelzésem. F astra 2001 X14NZ, hol van maga az a kis szerkezet, amely méri a fokot? vagy mi méri? el tud romlani? előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 2010.04 régi 5-ös, Balástya után Szeged felé mozgóból 90-es szakaszon 123-mal. Szegeden a négysávoson ( 47 ) nagy divat a mozgó traffi. Mondjuk ha 70-nel halad a külsőben egy fiesta, vagy egy sötét astra H, akkor úgy előzöm meg, hogy nézem, nincs-e benne a műszer :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Ezt nem tudom, melyik topicba kellene írnom, egyik napról a másikra elszállt a hőmérséklet jelzésem. F astra 2001 X14NZ, hol van maga az a kis szerkezet, amely méri a fokot? vagy mi méri? el tud romlani? előre is köszönöm Az érzékelő az első lökhárító bal oldalán van alul, alulról nézve van ott egy furat is a lökösön. Azt célszerű megnézni, hogy megvan-e, ill. a csatlakozója rendben van-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 vezteng.ház és a hf közé csak tömítőpaszta kell. Csere kérdésben pedig csak a pénztárca szab határt. Ha lent van a hf. akkor át kell nézni minden alkatrészt és mérlegelni (ezt csak akkor tudod megállapítani, ha már lent van a hf.!). pl. hidrotőkék cseréje, szelepek ellenőrzése, nem csak a zárófelület, hanem a szárak kopottsága, szelepvezetők kopottsága, szelepszárszimeringeket érdemes cserélni, ha már ki vannak szedve a szelepek, a himbákat is érdemes ellenőrizni. Esetleg új vezteng.szimering, és a másik végére pedig új gumikarika. A hf-et síkoltasd és szükség esetén vegyél új csavarokat (érdemes megmérni őket, hogy mennyit nyúltak az újhoz képest). Ja és érdemes új vezérléscuccokkal összerakni. Kösz a segítséget. Vez.tengely szimering az lesz. Még valami a gyujtás elosztó alá megy valami? (tömítés) Vagy csak oda is paszta? Mert az autósboltba se a hengerfej és a vez.ház közé való dolgot meg az elosztó alá se találtuk meg a tömítést. De akkor kell vegyek pasztát is:D ha nincs ott más a vezérműház alatt:D Csavarokat azokat vettem újakat, Síkoltatás hát nem tom:D mindenesetre a szelepeket át nézzük meg a szelep szár szimeringeket is megvettem. Kössz az infót ÜDV Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Indítok, indít az önindító majd mintha beszorult volna megáll, minden kialszik, leveszem az indítást. Újra megpróbálom, hasonló eset történik, de beindul. Hazafele emelkedőn nyomtam neki és párszor elment az erő a kocsiból, mintha megcsúszna a kuplung, csak nem csúszott meg, mert a motor nem pörgött fel. Meg úgy kb minden erőteljesebb gyorsításnál pillanatokra elment a nyomaték. AC pumpa lesz ebből asszem. :) Szerk: jameg rakom a rükit, emelem a kuplung pedált, aztán lefulladás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Nem tudom, lehet, csak kiment a fejemből. :D Elektromos ablakemelő, elektromos tükör, alufelni, sportdob, kormámybőrözés.....stb,stb..... ;) a szülinapjára is felnit meg nyárigumit kapott az autómra ;) :lol: Kössél egy masnit a @-ra :D :D :D Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni, de már itt sem vagyok ;) :) Már ellőttem Karácsonyra. :P Amúgy meg van már autód? ;) Tudod... rendes karikásvillámos ;) ;) Egy kis A Corsa? ;) Se őt nem akarom kinyírni, se mást aki közterületen tartózkodik. Mellesleg utána vehetek "hozzá" jogosítványt is. Az meg többe kerül mint a Corsa :D Haverom barátnője most kezdi majd el, belenéztem a papírba amit kapott... háát... 12ezerért egy EÜ vizsga? :D nekem még csak 6 volt, és akkor is szidtuk őket hogy mi kerül ezen annyiba. A vizsgadíjak is duplázódtak nagyjából. :D Szóval nem jó :) De rájöttem, majd kap egy rendes tollat, díszdobozban, valami okosat belegravírozva, aztán legyen örülés, meg érettségi ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Indítok, indít az önindító majd mintha beszorult volna megáll, minden kialszik, leveszem az indítást. Újra megpróbálom, hasonló eset történik, de beindul. Hazafele emelkedőn nyomtam neki és párszor elment az erő a kocsiból, mintha megcsúszna a kuplung, csak nem csúszott meg, mert a motor nem pörgött fel. Meg úgy kb minden erőteljesebb gyorsításnál pillanatokra elment a nyomaték. AC pumpa lesz ebből asszem. :) Szerk: jameg rakom a rükit, emelem a kuplung pedált, aztán lefulladás. :) Kevés a nyomaték? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Kevés a nyomaték? :) :D Ja igen, az a baj hogy nem kormol. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Ja igen, az a baj hogy nem kormol. :) :D Minden gépet füst működtet. Ha kijön a füst, elromlik a gép :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Amúgy meg van már autód? :D Tudod... rendes karikásvillámos :D :) Miért vegyek trabantot? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Miért vegyek trabantot? :) Mert ugyan abból az anyagból készül amiből az új S-Merci csomagtartó ajtaja. (csak a merci spórolt a drága duroplast-al, és csak oda jutott) A Trabin az egész kasztnira felhasználták. Hűtővel kapcsolatos problémáid megszűnnek, nem kell hűtőfolyadék, hőgomba, meg egyéb marhaságok ééééss a legfontosabb: Garantálom hogy nem kell hibakódot villogtatni rajta :D :D Nah meló van, majd este leszek. Köszi az ötleteket :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Mert ugyan abból az anyagból készül amiből az új S-Merci csomagtartó ajtaja. (csak a merci spórolt a drága duroplast-al, és csak oda jutott) A Trabin az egész kasztnira felhasználták. Hűtővel kapcsolatos problémáid megszűnnek, nem kell hűtőfolyadék, hőgomba, meg egyéb marhaságok ééééss a legfontosabb: Garantálom hogy nem kell hibakódot villogtatni rajta :D :D Kevesebb elektronika van benne, mint egy dízelben. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Mert ugyan abból az anyagból készül amiből az új S-Merci csomagtartó ajtaja. (csak a merci spórolt a drága duroplast-al, és csak oda jutott) A Trabin az egész kasztnira felhasználták. Hűtővel kapcsolatos problémáid megszűnnek, nem kell hűtőfolyadék, hőgomba, meg egyéb marhaságok ééééss a legfontosabb: Garantálom hogy nem kell hibakódot villogtatni rajta :D :D Nah meló van, majd este leszek. Köszi az ötleteket :) :D Problémák? Hibakód? Gazemberség? Humpákolás? Miről beszélsz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Problémák? Hibakód? Gazemberség? Humpákolás? Miről beszélsz? :) Végülis, kalapban, rétre járni, cirkuszolni, jó a buzuki is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Végülis, kalapban, rétre járni, cirkuszolni, jó a buzuki is. :) Gumicsizmában, utánfutóval. Azért adjuk már meg a módját! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Gumicsizmában, utánfutóval. Azért adjuk már meg a módját! :) Tényleg nincs szükséged trabira. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Tényleg nincs szükséged trabira. :) Jóvammá' Fürtöske! Nincs valahol valami dolgod? Lehetőleg jó messze innen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Jóvammá' Fürtöske! Nincs valahol valami dolgod? Lehetőleg jó messze innen :) Pest szerencsére elég messze van Szögedszititől. :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Kösz a segítséget. Vez.tengely szimering az lesz. Még valami a gyujtás elosztó alá megy valami? (tömítés) Vagy csak oda is paszta? Mert az autósboltba se a hengerfej és a vez.ház közé való dolgot meg az elosztó alá se találtuk meg a tömítést. De akkor kell vegyek pasztát is:D ha nincs ott más a vezérműház alatt:D Csavarokat azokat vettem újakat, Síkoltatás hát nem tom:D mindenesetre a szelepeket át nézzük meg a szelep szár szimeringeket is megvettem. Kössz az infót ÜDV Ott egy O-gyűrű van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Nincs valakinek egy felesleges tükörfűtés relé? :) Az is nagy segítség lenne, ha mondanátok/írnátok egy két helyet ahol lehet venni, rendelni :) Nálunk az autósboltos nézett rám, mint az edényes..... Fogalma nem volt mit akarok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Nincs valakinek egy felesleges tükörfűtés relé? :) Az is nagy segítség lenne, ha mondanátok/írnátok egy két helyet ahol lehet venni, rendelni :) Nálunk az autósboltos nézett rám, mint az edényes..... Fogalma nem volt mit akarok :D Ezt találtam rá, 90185120 , 12 38 580 De majd az EPC bajnokok megerősítik,vagy cáfolják. Árat nem tudok mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Ezt találtam rá, 90185120 , 12 38 580 De majd az EPC bajnokok megerősítik,vagy cáfolják. Árat nem tudok mondani. Aha és ez mi is akar lenni pontosan? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Aha és ez mi is akar lenni pontosan? :) :) Gyári cikkszám,a második pedig katalógusszám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts