beligrom Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Hogy tudtad meg, hogy lefele csal a sebességmérése? A másikhoz képest? ugyértem az órához képest :) de holnap lehet beüzemelem egyszerre a kettőt meglátjuk mit hoz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 ugyértem az órához képest :) de holnap lehet beüzemelem egyszerre a kettőt meglátjuk mit hoz :D Az óra alapból többet mutat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 navon n470 w/ igo 8 hu (GPS :)) Elméletileg a GPS pontos nem az óra nem? Ha bizonytalan vagy számold az útszéli póznákaz, ha jól tudom 50 méterenként van egy. Én legalábbis GPS-nélkül így lőttem be az órát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Elméletileg a GPS pontos nem az óra nem? Ha bizonytalan vagy számold az útszéli póznákaz, ha jól tudom 50 méterenként van egy. Én legalábbis GPS-nélkül így lőttem be az órát. Legalábbis Pistabácsi 50 méterenként akarta leszúrni. Aztán lett ahol lett :D De átlagban igen. Én GPS nélkül úgy lőttem be hogy havert megkértem hogy menjen előttem stabil 50-et, felvettem a tempóját, és nyugtáztam hogy ez lesz az 50. Ha egy 307-esnek, és egy 320-asnak annyi az 50, akkor nekem is jó lesz :) Voltunk DRIFT-en :) qrvára összejött. A szponzor piából annyit zsákoltunk hogy lassan árulni is kezdhettük volna, haver 2. lett, volt kiállítva egy astra ami nagyjából rohadtul tetszett. Jó volt nah. Csak rommá égett a fejem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Ma felkerült a gyári elektromos fűthető tükröm, műkszik szépen, nincs vele gond! A króm tükröket mégsem rugdaltam le, mert találtam rá vevőt :) Külön köszönet zotya975 Cartársnak, aki bevezetékezte, és kivitelezte, valamint Brekeke Cartársnak akitől a kapcsolót kaptam! Köszönöm srácok :D Szintén nincs mit. Itt fetrengett a fiókban....Te legalább tudod használni :) Apósomat megint rávettem egy kis melóra :D A kézifékre is ráfért a szoknyacsere :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Legalábbis Pistabácsi 50 méterenként akarta leszúrni. Aztán lett ahol lett :lol: De átlagban igen. Én GPS nélkül úgy lőttem be hogy havert megkértem hogy menjen előttem stabil 50-et, felvettem a tempóját, és nyugtáztam hogy ez lesz az 50. Ha egy 307-esnek, és egy 320-asnak annyi az 50, akkor nekem is jó lesz :) Voltunk DRIFT-en :) qrvára összejött. A szponzor piából annyit zsákoltunk hogy lassan árulni is kezdhettük volna, haver 2. lett, volt kiállítva egy astra ami nagyjából rohadtul tetszett. Jó volt nah. Csak rommá égett a fejem... :D Mi is úgy voltunk az asszonnyal, mentünk Balcsira, én tartottam a stabil 90-et, ő meg számolt. 1-2-3-4-5-6, itt hiányzik a pózna! Mennyi hiányzik, egy, vagy kettő? Azt nem láttam. Bacca meg, kezdjük elölről. :D Na most stopper indul 1-2-3-4-5-6-de ne lassíts! De hát traktor van előttünk! :D Egy ideig elvoltunk vele. :D Aztán végülis 93-at számoltam ki az óra szerinti 90-re, úgyhogy marad így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Elméletileg a GPS pontos nem az óra nem? Ha bizonytalan vagy számold az útszéli póznákaz, ha jól tudom 50 méterenként van egy. Én legalábbis GPS-nélkül így lőttem be az órát. Mi is úgy voltunk az asszonnyal, mentünk Balcsira, én tartottam a stabil 90-et, ő meg számolt. 1-2-3-4-5-6, itt hiányzik a pózna! Mennyi hiányzik, egy, vagy kettő? Azt nem láttam. Bacca meg, kezdjük elölről. :) Na most stopper indul 1-2-3-4-5-6-de ne lassíts! De hát traktor van előttünk! :D Egy ideig elvoltunk vele. :lol: Aztán végülis 93-at számoltam ki az óra szerinti 90-re, úgyhogy marad így. :D :D Azt hittem ezen már tul léptél. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 :D :lol: Azt hittem ezen már tul léptél. :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 :D :D :D Még az előző avatarodhoz se szoktam hozzá, azt most megint újítasz. :) Tiszta szívás hogy állandóan el kell olvasni a nevet :lol: :D :D A levél odaért már? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Még az előző avatarodhoz se szoktam hozzá, azt most megint újítasz. :) Tiszta szívás hogy állandóan el kell olvasni a nevet :D :lol: :D A levél odaért már? :) Jaja! Köszcsi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Jaja! Köszcsi! :D Nincsmit. Valakinek van valami ép-eszű ötlete ballagási ajándék témakörben barátnőnek? :) egyszerűen lövésem nincs mit lehetne :) (persze ha minimálköltségvetésű az plusz pont :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 http://img59.imageshack.us/img59/4773/img00055z.th.jpg :) Jó az OPEC-es matrica is, már csak a meddig lesz támogatás rá a kérdés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Ezzel most udvarolni akarsz? :D :lol: Öreg vagyok, lassan házsártos is. :D Nincs felétek egy fiatalabb? Egyáltalán miért jó egy idősebb nő? :) :) ... Mert (egy bizonyos korig) már nem kell tanítani semmire, de még emlékszik mindenre. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 :D :lol: Azt hittem ezen már tul léptél. :) Nem tudom, lehet, csak kiment a fejemből. :D Nincsmit. Valakinek van valami ép-eszű ötlete ballagási ajándék témakörben barátnőnek? :D egyszerűen lövésem nincs mit lehetne :) (persze ha minimálköltségvetésű az plusz pont :D :D ) Elektromos ablakemelő, elektromos tükör, alufelni, sportdob, kormámybőrözés.....stb,stb..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Pálinkás jó reggelt mindenkinek. Valaki meg tudná nekem mondani hogy; A vezérműház és a hengerfej között van tömítés?vagy m ikell oda? Mert semmit nem találtam:S Hétvégén meg tömítés csere van. Ha valaki el tudna látni tanáccsal, hogy mit érdemes még kicserélni a hf, szelepfedél szívó kipufogó oldal, elosztónál ami van tömítés ezeken felül mit kéne még kicserélni? Várom a tanácsokat és KÖSZ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Nincsmit. Valakinek van valami ép-eszű ötlete ballagási ajándék témakörben barátnőnek? :D egyszerűen lövésem nincs mit lehetne :) (persze ha minimálköltségvetésű az plusz pont :D :D ) Kössél egy masnit a @-ra :D :lol: :D Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni, de már itt sem vagyok :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Kössél egy masnit a @-ra :) :D :D Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni, de már itt sem vagyok :D :) Néééézdmááár, esik az eső, elázott a kalapod és csere közben benéztél? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Néééézdmááár, esik az eső, elázott a kalapod és csere közben benéztél? :) Esőben nem vezetek... Veszélyes... Nem merek... Csúszik... Kipördülök... 30km/h max... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Esőben nem vezetek... Veszélyes... Nem merek... Csúszik... Kipördülök... 30km/h max... :) Ez nem volt téma, hogy éppen vezetsz. No meg am is inkább feltartod a forgalmat, mintsem vezetsz. :D Kalap meg nonstop, tehát. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Ez nem volt téma, hogy éppen vezetsz. No meg am is inkább feltartod a forgalmat, mintsem vezetsz. :D Kalap meg nonstop, tehát. :) :D :D De nekem nincsen olyan szép és erős és nagy autóm, mint nektek... Azért még nem kellene csúfolni, mert elsírom magam, amilyen érzékeny vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Pálinkás jó reggelt mindenkinek. Valaki meg tudná nekem mondani hogy; A vezérműház és a hengerfej között van tömítés?vagy m ikell oda? Mert semmit nem találtam:S Hétvégén meg tömítés csere van. Ha valaki el tudna látni tanáccsal, hogy mit érdemes még kicserélni a hf, szelepfedél szívó kipufogó oldal, elosztónál ami van tömítés ezeken felül mit kéne még kicserélni? Várom a tanácsokat és KÖSZ. vezteng.ház és a hf közé csak tömítőpaszta kell. Csere kérdésben pedig csak a pénztárca szab határt. Ha lent van a hf. akkor át kell nézni minden alkatrészt és mérlegelni (ezt csak akkor tudod megállapítani, ha már lent van a hf.!). pl. hidrotőkék cseréje, szelepek ellenőrzése, nem csak a zárófelület, hanem a szárak kopottsága, szelepvezetők kopottsága, szelepszárszimeringeket érdemes cserélni, ha már ki vannak szedve a szelepek, a himbákat is érdemes ellenőrizni. Esetleg új vezteng.szimering, és a másik végére pedig új gumikarika. A hf-et síkoltasd és szükség esetén vegyél új csavarokat (érdemes megmérni őket, hogy mennyit nyúltak az újhoz képest). Ja és érdemes új vezérléscuccokkal összerakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Valakinek van valami ép-eszű ötlete ballagási ajándék témakörben barátnőnek? :) egyszerűen lövésem nincs mit lehetne :) (persze ha minimálköltségvetésű az plusz pont :D :D ) Egy kis A Corsa? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 De nekem nincsen olyan szép és erős és nagy autóm, mint nektek... Azért még nem kellene csúfolni, mert elsírom magam, amilyen érzékeny vagyok :) Najó, hagyok másnak is teret. Úgy is ritkán jársz erre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Najó, hagyok másnak is teret. Úgy is ritkán jársz erre. :) inkább mennél ,és tennél valami hasznosat, ahelyett, hogy itt lopod a napot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
caravan Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Sziasztok! Öregszem. Szépen lassulok. Anno 2005: E66, 8-as, Veszprém Márkó felé a beszűkülés előtt a murvás parkolóból 90-es szakaszon 141-gyel. 2010.04 régi 5-ös, Balástya után Szeged felé mozgóból 90-es szakaszon 123-mal. Az alkohol elektronika (e85power) hacsak meg nem nyerem, egyenlőre ugrott. Elnézést kérek jogkövető és törvénytisztelő közlekedő társaimtól kihágásaim miatt. Jó utat mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts