Breki Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Tegnap kicsit mókoltam. A tavaly cserélt ülések közül a hátsók ülőlapjai nem akadtak be a helyükre, ezért zörögtek. Kicsit igazítottam a beakadós részen kalapáccsal, és most tökéletes, és végre csend honol az autóban. :) Nem tudom minek halasztottam ennyit ezt a dolgot. Nálam is előfordul, hogy húzom-nyúzom a dolgokat, pedig tudom nem tart sokáig. Elektronikát kéne cserélnem a jobbos villanyablakban, mert időnként megvadul és csak bizti ki-be módszerrel hajlandó ismét működni. Mióta megvan az új elektronika semmi baja, biztos besz.rt, mert ott alszik pont mellette a garázsban az asztalon....
Tiv. Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Enyémben az anyósülés biztonsági öv csatja zörög mindig. El kéne durrantani és utána csend lenne. :) Beülteted anyóst előtte? :)
spzoli Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Enyémben az anyósülés biztonsági öv csatja zörög mindig. El kéne durrantani és utána csend lenne. :) Az anyós ülés nekem is zajos... :)
Guest Sanci Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Az anyós ülés nekem is zajos... :) Jobb ha áll, nem? :D :) :D
Novy Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Nálam is előfordul, hogy húzom-nyúzom a dolgokat, pedig tudom nem tart sokáig. Elektronikát kéne cserélnem a jobbos villanyablakban, mert időnként megvadul és csak bizti ki-be módszerrel hajlandó ismét működni. Mióta megvan az új elektronika semmi baja, biztos besz.rt, mert ott alszik pont mellette a garázsban az asztalon.... ez tipikusan így szokott lenni :) Az anyós ülés nekem is zajos... :) nekem is nyekereg, ha ülnek benne, valamit meg kell kell kenni, valahol azt olvastam, és akkor megszünik a nyekergés, valaki nem tudja mit?
daykiller Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 ez tipikusan így szokott lenni :D nekem is nyekereg, ha ülnek benne, valamit meg kell kell kenni, valahol azt olvastam, és akkor megszünik a nyekergés, valaki nem tudja mit? A síneket kell megzsírozni, nekem ettől kussolt el a főnöki ülés. Anyós nekem akkor nyekereg, ha nem ülnek rajta és himbálózik a biztonsági öv csat. :) A piros kioldógomb zörög amúgy. :)
spzoli Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Jobb ha áll, nem? :D :) :) Anyós nincs, úgyh probléma sincs. :D ez tipikusan így szokott lenni :D nekem is nyekereg, ha ülnek benne, valamit meg kell kell kenni, valahol azt olvastam, és akkor megszünik a nyekergés, valaki nem tudja mit? Nálam az a pálca csörög, ami összecsatolja a két sínt, valamint tekerőnél a szerkezet.
brezsó Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Enyémben az anyósülés biztonsági öv csatja zörög mindig. El kéne durrantani és utána csend lenne. :) Enyémben dettó. Be is szokom kapcsolni az anyósoldali övet akkor is ha nem ül ott senki...fokozott biztonság :)
Guest Sanci Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 nemtom még, egyenlőre odáig kéne eljutni, hogy mi látogassunk el nyiregyre a kereskedésekbe. Vagy ha valaki tudna 2000es vagy fiatalabb 1.6 8v 5 ajtós ill Caravant jó állapotban, 600-750 irányáron szólhat esetleg. Tudni tudnék de az nagyon dunántúlon van, képeken láttam meg leírásból, elméletileg nem lenne rossz vétel na de a kaja próbája az.. :) nekem is nyekereg, ha ülnek benne, valamit meg kell kell kenni, valahol azt olvastam, és akkor megszünik a nyekergés, valaki nem tudja mit? Mondjuk az anyóst? :D :) :D
spzoli Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Tudni tudnék de az nagyon dunántúlon van, képeken láttam meg leírásból, elméletileg nem lenne rossz vétel na de a kaja próbája az.. :) Mondjuk az anyóst? :lol: :D :D Nagyon ráálltál az anyósra...anyósfétis :) :D
daykiller Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Nagyon ráálltál az anyósra...anyósfétis :) :) :D :D :D
Guest Sanci Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Nagyon ráálltál az anyósra...anyósfétis :) :D Áá, semmi bajom az öreglánnyal :D mióta elvettem a lányát teljesen megváltozott :lol: :D de az azt megelőző kegyetlen 10 évet nehéz csak úgy elfelejteni.. :) :D
spzoli Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Áá, semmi bajom az öreglánnyal :) mióta elvettem a lányát teljesen megváltozott :D :D de az azt megelőző kegyetlen 10 évet nehéz csak úgy elfelejteni.. :) :D Tehát 10év után megkented, értem én. :lol:
Novy Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 fuh nekem a hollnadba az a nyikorgás nyekergés ami volt az ülésnek :) Olyan szinten nyikorgott az ülés, hogy elnyomta a motor zaját, és mikor telefonáltam, akkor a teelfonba szoltak, hogy bazdmeg mi ez a nyikorgás, hát belefájdul a fülem, én meg visszakérdeztem tessék? :) Befujtam WD40el, hatásos volt egy két órára, utána még rosszabb lett, gondolom a wd40 kimosta azt a kis kenőanyagot is, és ami abban van az kevés oda. Aztán vettem ilyet hozzá: és ezután nem vélgesen igaz, mert két kezelés adtam neki, de két hét alatt, és azóta csendes lett az ülésem. Reklám nem reklám, metabondos termék, de nekem jobban működik, mint a wd40, szóval le is fogom váltani, amikor kifogynak a wd40es készleteim.
Novy Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Tehát 10év után megkented, értem én. :) Én ismerek olyan anyósjelöltet, akinél nem várnék 10évet, de 10 napot se a jó alapos "megkenésre" :)
Breki Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 ............. Na mondom ez kííísz, mi jöhet még ez után :) azon gondolkodtam, hogy tekerni kéne kicsit -a sok meló miatti egy helyben ülés miatt meg amúgyis rám férne de az ilyen napokat ismerve 10 km-re se jutnék és engem verne telibe valami száguldó kamion :) jobb ha inkább itthon maradok.. :D Nálunk csak egy mókus lakik, ő nem ennyire kártékony :lol: Olcsó üzem.....egy bögre vízzel, meg egy marék szotyival elmegy egy hétig :D néha megrágja az ajtófélfát vagy az odúját kezdi bontani....csak arra nem gondol mibe fog lakni utána :D Nekem az egész hétvégémet elb...szta kedvenc ellenfelem vállalkozóként (ap.h), pénteken rátette a kezét a számlámra....elvitt majdnem 3 kilót, a többit zárolta. Szerencsémre felhasználóbarát a bankom, így legalább kaját tudtam venni hétvégére, de hogy a leszállított alkatrészek és a csekkek miből lesznek kifizetve..... :D
zotya975 Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Nálam is előfordul, hogy húzom-nyúzom a dolgokat, pedig tudom nem tart sokáig. Elektronikát kéne cserélnem a jobbos villanyablakban, mert időnként megvadul és csak bizti ki-be módszerrel hajlandó ismét működni. Mióta megvan az új elektronika semmi baja, biztos besz.rt, mert ott alszik pont mellette a garázsban az asztalon.... Most ment haza Alex sikerült beüzemelni az elektromos tükrét. Volt pár nehéz pillanat, pölö amikor az ideiglenesen visszarakott akkusaru lemozdult, elment a villany, mi meg lázasan néztük végig a biztiket, hogy melyik olvadt ki. :D Volt pár kábel amelyiket elnéztem, de szerencsére be volt neki csatizva a reléje, rákötöttem a vezetékekre, és mehetett be a helyére. Meg egy testkábelt sikerült elfúrnom az ajtóátvezetőben. Más kárt nem csináltam. :D Bár még nem írta, hogy hazaért. :) De a tükrök nagyon babák. Olyan halkak, először azt hittem nem is megy, mert nem néztem csak füleltem, az enyémnél hallatszik a zümmögés, de neki nem. Ja nem tudom az akkusarut meghúztuk? :)
dita Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 akkor nem fogyok tovább :lol: Ezzel most udvarolni akarsz? :D :D Öreg vagyok, lassan házsártos is. :D Nincs felétek egy fiatalabb? Egyáltalán miért jó egy idősebb nő? :D :) Viccet félretéve, aranyos vagy! :) ...és a többiek is, akik mégha csak poénkodás szinten kedveskednek, akkor is jólesik. :D Jó itt közöttetek! :D
Breki Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Most ment haza Alex sikerült beüzemelni az elektromos tükrét. Volt pár nehéz pillanat, pölö amikor az ideiglenesen visszarakott akkusaru lemozdult, elment a villany, mi meg lázasan néztük végig a biztiket, hogy melyik olvadt ki. :D Volt pár kábel amelyiket elnéztem, de szerencsére be volt neki csatizva a reléje, rákötöttem a vezetékekre, és mehetett be a helyére. Meg egy testkábelt sikerült elfúrnom az ajtóátvezetőben. Más kárt nem csináltam. :D Bár még nem írta, hogy hazaért. :) De a tükrök nagyon babák. Olyan halkak, először azt hittem nem is megy, mert nem néztem csak füleltem, az enyémnél hallatszik a zümmögés, de neki nem. Ja nem tudom az akkusarut meghúztuk? :) Ezek szerint működik a kapcsoló! Itthon csak műszerrel tudtam tesztelni, mert nincs mibe kipróbálni :D
zotya975 Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Ezek szerint működik a kapcsoló! Itthon csak műszerrel tudtam tesztelni, mert nincs mibe kipróbálni :) Aha működik. Kapcsolja a fűtést is, meg szépen mennek a tükrök is. :)
dita Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Nekem az egész hétvégémet elb...szta kedvenc ellenfelem vállalkozóként (ap.h), pénteken rátette a kezét a számlámra....elvitt majdnem 3 kilót, a többit zárolta. Szerencsémre felhasználóbarát a bankom, így legalább kaját tudtam venni hétvégére, de hogy a leszállított alkatrészek és a csekkek miből lesznek kifizetve..... :) Húú, hát nem irígyellek. :) Ilyenkor nem küldenek valami értesítést, hogy mennyivel tartozol? Még "jó", hogy senkit nem érdekel, éhenhal-e az ember azok után, hogy ráteszik a kezüket az összes pénzre.
Novy Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Ezzel most udvarolni akarsz? :D :D Öreg vagyok, lassan házsártos is. :D Nincs felétek egy fiatalabb? Egyáltalán miért jó egy idősebb nő? :D :) Viccet félretéve, aranyos vagy! :) ...és a többiek is, akik mégha csak poénkodás szinten kedveskednek, akkor is jólesik. ;) Jó itt közöttetek! :D :D ;) Errefelé ne tud meg milyenek a nők... Nem mondom, hogy jobb egy idősebb, de azt se hogy rosszabb. (MILF) :lol:
gergolabs Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 B.szki ma sikerült megnyomnom a középdobot. Pedig direkt óvatosan mentem a behajtón lévő púpra, az abból 3mm-et kiálló kis vas belekapott...4en ültünk benne, persze nem előszőr. Most 1 kicsit sportosabb a hangja, úgyhogy viszem a kipufogóshoz.Fákk
Tiv. Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Ezzel most udvarolni akarsz? :D :lol: Öreg vagyok, lassan házsártos is. :D Nincs felétek egy fiatalabb? Egyáltalán miért jó egy idősebb nő? :D :) Viccet félretéve, aranyos vagy! :) ...és a többiek is, akik mégha csak poénkodás szinten kedveskednek, akkor is jólesik. :D Jó itt közöttetek! :D Öreg, házsártos? De legalább van egy csaj is köztünk. Amugy nálam nem is vagy idősebb. :D
dita Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Aha működik. Kapcsolja a fűtést is, meg szépen mennek a tükrök is. :D Zotya a kaméleon! Féltengely. :) Ahányszor nézem, annyi titulusod van. :)
Recommended Posts