Opeles90 Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 egyhavernak a 3mas horog akadt a szájába, másik, elletve ugyan ez :) olyat dobott, hogy maga felett akadt a fába, de vagy 15méter magasan. cseppet se volt nevetés, mikor ott várjuk, hogy huh mekkorát dobott, aztán észrevettük a damilt :) én is nevettem amikor megyünk be az ügyeletre...és a váróban ülünk...neki meg a szájában 1 kis darab damil és 1 horog... :D :D :D Srác mondta hogy még az orvos is kinevette :lol: :D De az úton én is folyamatosan könnyeztem a nevetéstől..szegény meg: Kussolj már....nem vicces b*zdmeg.. Én meg mondom hogy tényleg nem...közbe elcsukló hangon szakadtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 én is nevettem amikor megyünk be az ügyeletre...és a váróban ülünk...neki meg a szájában 1 kis darab damil és 1 horog... :D :D :D Srác mondta hogy még az orvos is kinevette :lol: :D De az úton én is folyamatosan könnyeztem a nevetéstől..szegény meg: Kussolj már....nem vicces b*zdmeg.. Én meg mondom hogy tényleg nem...közbe elcsukló hangon szakadtam :D Régen sokszor jártam az asszony elé a kórházba. Este jött egy csávó, összeverte az egyik újját kalapáccsal. Felküldték röntgenre, aztán jön vissza, hogy amikor csukódott a liftajtó maradt egy kis rés középen, ő meg bedugta az ujját, hogy jé hát nem ment össze az ajtó! Aztán összement teljesen. ;) Most fáj a másik ujja is. ;) :D De a legdurvább eddíg egy fiatal pár, este orvossal szeretnének beszélni, nagy röhögés, hát....hát bent maradt a segédeszköz. :) Kérdezik, hát miért nem a nőgyógyászatra mentek? :) Ja, hát nem nekem, hanem a barátomnak! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Régen sokszor jártam az asszony elé a kórházba. Este jött egy csávó, összeverte az egyik újját kalapáccsal. Felküldték röntgenre, aztán jön vissza, hogy amikor csukódott a liftajtó maradt egy kis rés középen, ő meg bedugta az ujját, hogy jé hát nem ment össze az ajtó! Aztán összement teljesen. ;) Most fáj a másik ujja is. ;) :D De a legdurvább eddíg egy fiatal pár, este orvossal szeretnének beszélni, nagy röhögés, hát....hát bent maradt a segédeszköz. :) Kérdezik, hát miért nem a nőgyógyászatra mentek? :) Ja, hát nem nekem, hanem a barátomnak! ;) :D :D :lol: :D :D ÚÚÚRISTEN :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Ez az öv-dolog elindított valamit :) Én használom (általában) Városon belüli rohangászáshoz, amikor egy kerületben megyek 5 helyre, akkor időnként elmarad, de az általános indulási metódusom a "beül-becsuk-izzít/közben öv-indít" (így nem is kerül plusz 2 másodpercbe :) :D :D ) de ha pl.: nyáron rohadok a rakparton, repesztek 3,5-el 5 percenként, akkor nem rohasztom magamra a pólót még elöl is. Tudom...klíma...kussósz :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Ez az öv-dolog elindított valamit :) Én használom (általában) Városon belüli rohangászáshoz, amikor egy kerületben megyek 5 helyre, akkor időnként elmarad, de az általános indulási metódusom a "beül-becsuk-izzít/közben öv-indít" (így nem is kerül plusz 2 másodpercbe :) :D :D ) de ha pl.: nyáron rohadok a rakparton, repesztek 3,5-el 5 percenként, akkor nem rohasztom magamra a pólót még elöl is. Tudom...klíma...kussósz :D :D ülj ugy mint a récerek, és akkor nem ér hozzá elöl :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Nekem a műhelyajtót vágta rá a szél a jobb mutató ujjamra, szétnyílt, mint 1 virsli. :) Amikor összevarrták közben fotózam. :D A haveromnak nem engedték, hogy nézze a műtétet. :D A főnököm szerint direkt csináltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Nekem a műhelyajtót vágta rá a szél a jobb mutató ujjamra, szétnyílt, mint 1 virsli. :) Amikor összevarrták közben fotózam. ;) A haveromnak nem engedték, hogy nézze a műtétet. ;) A főnököm szerint direkt csináltam. :) Haverom meg egy új ágyat rakott össze, és kézzel húzta volna be a helyére azt a rugót ami nyitva tartja amikor az ágyneműtartóban kotorászik. Már megfeszítve kicsúszott a kezéből a rugó, a kampós vége meg átment az ujján. Tettek bele egy csövet, keresztben. Ez a b.rom azzal játszott hogy dolgozatírás közben a tollbetétet hányszor tolja át az ujján x másodpercen belül. :D :D :lol: Jah meg ha belefújt akkor sípolt :D Kicsit elpattant benne valami :D tök jól érezte magát azzal a sz.rral az ujjában. :D A tesitanár szerint szándékos volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Köszönöm! :) Csak addíg ölelgetlek, amig fel nem kel az asszony! :D Cserébe te is kapsz egy videót, nehogy azt mond, mindíg kihagyunk:Csak neked! :D Bátor ember. :D Köszönöm! :lol: Addig stimmel, hogy barna (már haj- és szemszínre gondolok), de kockahas ide, kockahas oda, én a mackósabbakat szeretem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Bátor ember. :) Köszönöm! :D Addig stimmel, hogy barna (már haj- és szemszínre gondolok), de kockahas ide, kockahas oda, én a mackósabbakat szeretem. :) Megértelek, nekem sem jönnek be a zörgő csontú vékony csajok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Megértelek, nekem sem jönnek be a zörgő csontú vékony csajok. :) A "bátor ember"-rel meg csak vicceltem. :) Nekem is csak a szám nagy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 A "bátor ember"-rel meg csak vicceltem. :) Nekem is csak a szám nagy. :D Zotyának is. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Bátor ember. :D Köszönöm! :D Addig stimmel, hogy barna (már haj- és szemszínre gondolok), de kockahas ide, kockahas oda, én a mackósabbakat szeretem. :) akkor nem fogyok tovább :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Zotyának is. :) :D Kösz Karcsi, forgasd meg jobban a kést! :lol: :D Rögzítettem 4 kábelkötegelővel a az első lököst, ott allul, ahol eredetileg a patentok vannak. Az összes útpadka úgy van megcsinálva, hogy pont rácsúszok vele. Aztán amikor visszatolatok leszabja. :D Nem merem csavarral fogatni, inkább a kábelkötegelő szakadjon, mint a lökös törjön. Azok a függöleges pálcikák már úgyis el vannak törve allul. Gumiból nem gyártanak ilyet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Kösz Karcsi, forgasd meg jobban a kést! :lol: :D Rögzítettem 4 kábelkötegelővel a az első lököst, ott allul, ahol eredetileg a patentok vannak. Az összes útpadka úgy van megcsinálva, hogy pont rácsúszok vele. Aztán amikor visszatolatok leszabja. :D Nem merem csavarral fogatni, inkább a kábelkötegelő szakadjon, mint a lökös törjön. Azok a függöleges pálcikák már úgyis el vannak törve allul. Gumiból nem gyártanak ilyet? :) Vedd le a lököst, és csinálj egyet szivacsból :D A kábelkötegelő meg el fogja "vágni" a lökös műanyagját, a furattól a széle felé. A dobbetétnél volt így rögzítve nekem alul, de kivágta a széléig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Vedd le a lököst, és csinálj egyet szivacsból :) A kábelkötegelő meg el fogja "vágni" a lökös műanyagját, a furattól a széle felé. A dobbetétnél volt így rögzítve nekem alul, de kivágta a széléig :) Vékonnyal raktam fel, "csak úgy"megtartja, de ha erőhatás éri akkor elszakad. Végülis nem lenne drága egy új lökös, de minek? Arra sem tudnék vigyázzni. :D Vgy ültetni kellene, és akkor nem tudnák a padkák fölé menni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Kösz Karcsi, forgasd meg jobban a kést! :D :) ... Igazán nincs mit, nagyon szívesen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Az a középkonzol az gyári? még sosem láttam ilyet... Mikori autód van? cserélted ezt már benne? és az az aprótartóóó. :) Király! :D Bocs, de nem voltam itthon. :) Ez a Vectrám belseje, csak a témához passzolva szóltam közbe. Az Astrám csak bontásra van, de van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Opel -talákozó. :) Most a calibra tényleg sportkocsinak számít? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Opel -talákozó. :D Most a calibra tényleg sportkocsinak számít? :) A Calibra eddig is sportkocsinak számított. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 A Calibra eddig is sportkocsinak számított. :) Hát ez nem tudtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 viszont ez 2ezer forint volt akcióban, hát mondom annyit megér, lehet hangerőt és hangmagasságot állítani. Alu rúdja van, ami teleszkópos. ;) :D annyiért kettőt vettem a corában ;) igaz bottartó nélkül :D és a vicc, hogy nem használom.. :D Opel -talákozó. :) Ismerős az a Cali :D tegnap én is raccsingoltam egy kicsit Főnix taliról hazafelé jövetben egy 13x lovas Omegával :lol: hát kicsit elmaradtam de azon a fél mérföldön csak 60-70 métert vert rám :D nem is gondoltam, hogy ennyire gurul a szekér :D de volt is irdatlan koromfelhő mögöttem.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Opel -talákozó. :) Most a calibra tényleg sportkocsinak számít? :) Miért, mi lenne? Platós kisteher? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Vedd le a lököst, és csinálj egyet szivacsból :) A kábelkötegelő meg el fogja "vágni" a lökös műanyagját, a furattól a széle felé. A dobbetétnél volt így rögzítve nekem alul, de kivágta a széléig :) kötegelővel TV-t szoktunk rögzíteni, szal szerintem is előbb megy szét a lökös mint az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Miért, mi lenne? Platós kisteher? :) Há nem tudtam, azért kérdeztem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 A Calibra eddig is sportkocsinak számított. :) Részemről inkább sportos kupénak mondanám, mint sportkocsinak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts