Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Én mindig így csinálom reflexből: beülök bal 1-be, ráadom a gyújtást, bekapcsolom az övet, aztán indítok. :)

Boldogat Zotya! :D

Mindenkinek nagyon köszönöm! :D Kcisit el is pityeregtem magam. :lol: Biztos a kor. :) A fülhúzás megvolt, van egy munkatársam, olyan vastag a keze mint nekem a derekam, na ő megcibállta, csak úgy recsegett. :D :D

Én beülök, öv aztán nyúlok a kulcshoz. Mivel az asszony a balesetin melózik, számtalanszor találkozik olyanokkal akik kirepültek a szélvédőn, vagy éppenséggel már nem találkozik velük. Annyira megszoktam, hogy még 10 méterre sem tudok elindulni öv nélkül, mert szarul érzem magam.

Megosztás:

Mindenkinek nagyon köszönöm! :D Kcisit el is pityeregtem magam. :lol: Biztos a kor. :) A fülhúzás megvolt, van egy munkatársam, olyan vastag a keze mint nekem a derekam, na ő megcibállta, csak úgy recsegett. :D :D

Én beülök, öv aztán nyúlok a kulcshoz. Mivel az asszony a balesetin melózik, számtalanszor találkozik olyanokkal akik kirepültek a szélvédőn, vagy éppenséggel már nem találkozik velük. Annyira megszoktam, hogy még 10 méterre sem tudok elindulni öv nélkül, mert szarul érzem magam.

Ezzel én is így vagyok. Hiányérzetem van ha öv nélkül közlekedek. Épp a héten mentem a peronon öv nélkül, zavart. :)

Megosztás:

Mindenkinek nagyon köszönöm! :D Kcisit el is pityeregtem magam. :lol: Biztos a kor. :) A fülhúzás megvolt, van egy munkatársam, olyan vastag a keze mint nekem a derekam, na ő megcibállta, csak úgy recsegett. :) :D

Nekem is csak övvel van biztonságérzetem vezetés közben. Nélküle nem jó... Amikor véletlen elindultam régebben öv nélkül 1 gondolat az volt hogy valami hiányzik....és kényelmetlenül érzem magam, második gondolat volt az övhöz nyúlás gondolata... :D és hogy megállás nélkül hogy oldjam meg. Nagyon az elején még nem ment, meg kellett állni, de később már sikerült. Aztán 1 idő után már reflex lett hogy kössem.

Megosztás:

Én meg a múlt héten berheltem össze a szomszédnak egy el. kapásjelzőt egy rádiós csengővel :D

:) :)

Igen olvastam, hogy lehet házilag is csinálni: áramkörmegszakítósat, illetve egyszerűbbet...felakasztasz valami csengettyűt a kapásjelzőhöz :D viszont ez 2ezer forint volt akcióban, hát mondom annyit megér, lehet hangerőt és hangmagasságot állítani. Alu rúdja van, ami teleszkópos. :D

Megosztás:

Nekem is csak övvel van biztonságérzetem vezetés közben. Nélküle nem jó... Amikor véletlen elindultam régebben öv nélkül 1 gondolat az volt hogy valami hiányzik....és kényelmetlenül érzem magam, második gondolat volt az övhöz nyúlás gondolata... :) és hogy megállás nélkül hogy oldjam meg. Nagyon az elején még nem ment, meg kellett állni, de később már sikerült. Aztán 1 idő után már reflex lett hogy kössem.

Sziasztok!

Először is boldog születésnapot zotya975!

Én sem érzem magam jól öv nélkül,annyiira nem hogy még ha megyek földes úton ott is bekapcsolva "felejtem" az övet :) Induláskor meg az első mozdulat (földes úton is) Megrögzött mozdulat és már "maradt" így bent a zsebben némi aprópénz ha jött (éjjel 3-kor pl) a rendőrbácsi :D

Megosztás:

Igen olvastam, hogy lehet házilag is csinálni: áramkörmegszakítósat, illetve egyszerűbbet...felakasztasz valami csengettyűt a kapásjelzőhöz :D viszont ez 2ezer forint volt akcióban, hát mondom annyit megér, lehet hangerőt és hangmagasságot állítani. Alu rúdja van, ami teleszkópos. :D

Azért kellett neki, hogy felmehessen a faházba tévézni, míg a peca magától horgászik :D :D

Csináltam már neki rádióvezérlésű etetőhajót is :lol:

Megosztás:

Azért kellett neki, hogy felmehessen a faházba tévézni, míg a peca magától horgászik :) :)

:D :D

Amúgy én is olyan célra vettem, hogyha éjszakai horgászás lenne ne kellejn állandóan ott ücsörögni a bot mellett hanem akkor felveszem hangosra és szól ha van valami. Ha meg nem akkor meg csöndben pihen, ahogy én is

Mert amúgy régóta rendes kis kör kapásjelzővel "dolgozok". Legjobb látni amikor felugrik a kis karika, és te meg bevágsz neki és érzed hogy rajta van :D

( aztán volt olyan hogy kihúztam, a part közelében láttam hogy kb egy 40es ponty erre leakad :D )

Sziasztok!

Én sem érzem magam jól öv nélkül,annyiira nem hogy még ha megyek földes úton ott is bekapcsolva "felejtem" az övet :D Induláskor meg az első mozdulat (földes úton is) Megrögzött mozdulat és már "maradt" így bent a zsebben némi aprópénz ha jött (éjjel 3-kor pl) a rendőrbácsi :D

hali

így van! :lol: ;)

Megosztás:

:D :D

Most szedtem össze a törpeharcsákat a kertből. :) A teknősöknek hozta az egyik munkatársam őket, gondoltam leeresztem róluk a vizet, mert már be volt zöldülve, erre meglógtak a csapok keresztül. Öregem, hogy ezek milyen síkossak! Végigjártam az egyikkel a fél kertet, mire sikerült megfognom, a szomszéd meg nyírta a füvet, aztán amikor meglátta mit szorongatok, leesett az álla. :) Mondom nem itt találtam a vakondtúrásban, a Marcalban fogtuk. :lol:

Sziasztok!

Én sem érzem magam jól öv nélkül,annyiira nem hogy még ha megyek földes úton ott is bekapcsolva "felejtem" az övet :D Induláskor meg az első mozdulat (földes úton is) Megrögzött mozdulat és már "maradt" így bent a zsebben némi aprópénz ha jött (éjjel 3-kor pl) a rendőrbácsi :D

Kösz neked is! ;)

Megosztás:

Nekem is csak övvel van biztonságérzetem vezetés közben. Nélküle nem jó... Amikor véletlen elindultam régebben öv nélkül 1 gondolat az volt hogy valami hiányzik....és kényelmetlenül érzem magam, második gondolat volt az övhöz nyúlás gondolata... :D és hogy megállás nélkül hogy oldjam meg. Nagyon az elején még nem ment, meg kellett állni, de később már sikerült. Aztán 1 idő után már reflex lett hogy kössem.

azé én nem fogok sírni, hanem kötöm be magam néha, csak ne bukjak le. :D

Azért kellett neki, hogy felmehessen a faházba tévézni, míg a peca magától horgászik :) :)

Csináltam már neki rádióvezérlésű etetőhajót is :D

hééé rádiótávvezérlést nekem is megoldhatnád :lol:

Megosztás:

Most szedtem össze a törpeharcsákat a kertből. :) A teknősöknek hozta az egyik munkatársam őket, gondoltam leeresztem róluk a vizet, mert már be volt zöldülve, erre meglógtak a csapok keresztül. Öregem, hogy ezek milyen síkossak! Végigjártam az egyikkel a fél kertet, mire sikerült megfognom, a szomszéd meg nyírta a füvet, aztán amikor meglátta mit szorongatok, leesett az álla. :) Mondom nem itt találtam a vakondtúrásban, a Marcalban fogtuk. :D

Elképzelem a helyzetet... :D :D :lol:

Megosztás:

én meg azt képzeltem el, amint egyik a nagy sikosság közepedte beleszur a tenyerébe :)

:) :D

1 ismerősöm amúgy horgászás közben "felcserélte" a szerepet.. be akarta hajítani a tóba a szereléket, viszont mögötte 1 faág beleszólt a dologba és úgy bekasztotta a saját szájába a horgot hogy az orvos szedte ki....

Hasonló nekem is volt már, hogy a faág beleszólt a bedobásba, csak nekem felakadt a fára a horog...namost a balatonparton kicsit se volt cink amikor faterom hangosan felkiált: a legjobbak nem a vízbe, hanem a fán horgásznak...én meg ott próbálom kiakasztani :D

Megosztás:

én meg azt képzeltem el, amint egyik a nagy sikosság közepedte beleszur a tenyerébe :)

Ja, nem semmi tüske van a hátán, meg az oldalán is, ha jól néztem. A végén bevetettem egy tésztaszűrőt, mert nem találtam a halmeringülőt. Persze gyorsnak kellett lennem, mert a kiskutya ott lihegett a sarkamban. :)

Megosztás:

1 ismerősöm amúgy horgászás közben "felcserélte" a szerepet.. be akarta hajítani a tóba a szereléket, viszont mögötte 1 faág beleszólt a dologba és úgy bekasztotta a saját szájába a horgot hogy az orvos szedte ki....

Hasonló nekem is volt már, hogy a faág beleszólt a bedobásba, csak nekem felakadt a fára a horog...namost a balatonparton kicsit se volt cink amikor faterom hangosan felkiált: a legjobbak nem a vízbe, hanem a fán horgásznak...én meg ott próbálom kiakasztani :D

egyhavernak a 3mas horog akadt a szájába, másik, elletve ugyan ez :D olyat dobott, hogy maga felett akadt a fába, de vagy 15méter magasan.

cseppet se volt nevetés, mikor ott várjuk, hogy huh mekkorát dobott, aztán észrevettük a damilt :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.