Dáwid Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Az ilyen hozzászólások után felmerül bennem a kérdés, hogy ki hujézte a Zotyát?? :D :lol: Ki nem? :D :D :) :) Ez olyan dolog mint a biztonsági öv, akinek egyszer megmentette az életét, hogy nem volt bekötve, annak sosem tudod elmagyarázni, hogy a szerencsés 0.000001%-hoz tartozik! Elég ha egyszer kell emiatt korrigálnod és pont nem lesz rá idő és/vagy hely (természetesen ezt sem neked sem senkinek nem kívánom) Unokatesóm beletett egy fát a Caravan szélvédőjének a közepébe pár éve. (Persze előtte átjött az elején) Nem volt bekötve, lepattant a lufiról, és átesett a jobb egyre. A vezető lábterébe ment be a moci :D Ha nem esik át a túloldalra, akkor nem marad meg, mert nem tudja kiszedni haverja. Persze azóta se köti be magát... 1x bejött, töbször nem fog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Ki nem? :lol: :D :) :) Unokatesóm beletett egy fát a Caravan szélvédőjének a közepébe pár éve. (Persze előtte átjött az elején) Nem volt bekötve, lepattant a lufiról, és átesett a jobb egyre. A vezető lábterébe ment be a moci :D Ha nem esik át a túloldalra, akkor nem marad meg, mert nem tudja kiszedni haverja. http://pics.coldline.hu/pics/30100-20100415-FCGXn6.jpg durvi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Unokatesóm beletett egy fát a Caravan szélvédőjének a közepébe pár éve. (Persze előtte átjött az elején) Nem volt bekötve, lepattant a lufiról, és átesett a jobb egyre. A vezető lábterébe ment be a moci :) Ha nem esik át a túloldalra, akkor nem marad meg, mert nem tudja kiszedni haverja. http://pics.coldline.hu/pics/30100-20100415-FCGXn6.jpg Persze azóta se köti be magát... 1x bejött, töbször nem fog... Nem semmi :) :D Látod én ezért nem kötöm be magam soha! 18 éves elmúltam, én életem, én döntésem, ezzel le is zártam a témát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Zotya neked nem IZE rendszámod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Ha kicsit ráér akkor elhozom neked Pepétől. 1-2 héten belül, megyek arra a környékre. :) Megkérdeztem, ráér addig. Köszi előre is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Csak semmi köze a mantához, mert a motorja is egy volvo motor...az eleje viszont nagyon bejön, de a hátulját elkurták. VégülisnemegyAMantáraépitkeztek :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Zotya! Nagyon boldog születésnapot Neked! :) ...és mivel ma szülinapos vagy, nem csípkelődünk annyit. :D Majd holnaptól! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Unokatesóm beletett egy fát a Caravan szélvédőjének a közepébe pár éve. (Persze előtte átjött az elején) Nem volt bekötve, lepattant a lufiról, és átesett a jobb egyre. A vezető lábterébe ment be a moci :) Ha nem esik át a túloldalra, akkor nem marad meg, mert nem tudja kiszedni haverja. Szerencsés srác. Nem semmi :D :D Látod én ezért nem kötöm be magam soha! 18 éves elmúltam, én életem, én döntésem, ezzel le is zártam a témát. Nem, nem lehet lezárni. :D Azért valljuk be, ez azon kevés esetek egyike, ahol nem jó a biztonsági öv. De nem véletlen találták ki. Elég megnézni, egy-két törésteszt-jellegű videót. Én kötöm magam mindig és elengedhetetlen tartozéka az autónak a gyermek biztonsági ülés. De igazad van, ez mindenkinek a saját döntése. Nem megtéríteni akarlak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Zotya neked nem IZE rendszámod? Nem. Játszunk még! Következő tipp? :) Zotya! Nagyon boldog születésnapot Neked! :) ...és mivel ma szülinapos vagy, nem csípkelődünk annyit. :D Majd holnaptól! :D Köszönöm! :D Csak addíg ölelgetlek, amig fel nem kel az asszony! :lol: Cserébe te is kapsz egy videót, nehogy azt mond, mindíg kihagyunk:Csak neked! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Szerencsés srác. Nem, nem lehet lezárni. :D Azért valljuk be, ez azon kevés esetek egyike, ahol nem jó a biztonsági öv. De nem véletlen találták ki. Elég megnézni, egy-két törésteszt-jellegű videót. Én kötöm magam mindig és elengedhetetlen tartozéka az autónak a gyermek biztonsági ülés. De igazad van, ez mindenkinek a saját döntése. Nem megtéríteni akarlak. :) Szerencsés hülye... Nem. Játszunk még! Következő tipp? :) Köszönöm! :D Csak addíg ölelgetlek, amig fel nem kel az asszony! :D Cserébe te is kapsz egy videót, nehogy azt mond, mindíg kihagyunk:Csak neked! ;) Boldog szüüliiinaapoooot... Még írásban is sz.r a hangom... abbahagytam :D Játék :lol: Én is játszahtok? ;) :D Képet is mellékelek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Boldog szülinapot Zotya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Nem, nem lehet lezárni. :D Azért valljuk be, ez azon kevés esetek egyike, ahol nem jó a biztonsági öv. De nem véletlen találták ki. Elég megnézni, egy-két törésteszt-jellegű videót. Én kötöm magam mindig és elengedhetetlen tartozéka az autónak a gyermek biztonsági ülés. De igazad van, ez mindenkinek a saját döntése. Nem megtéríteni akarlak. :) Köszike :D De neked is igazad van :) Csatlakozom én is az előttem szólókhoz, Isten éltesen sokáig születésnapod alkalmából kedves Zotya barátom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Zotya szülinapi tortáján gyertya helyett féltengelyek lesznek? :) :) (nem bírtam ki, bocsiii) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Zotya szülinapi tortáján gyertya helyett féltengelyek lesznek? :) :) (nem bírtam ki, bocsiii) Szerintem kétpólusú GM gyertyák. A tortát pedig 10W40 es Valvoline olajban sütik. Mellé lesz alsó felső hamuban sült rugó gumipogácsa. :D BOLDOG SZÜLINAPOT ZOTYA. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 és féngellyel fogják kettécsapni a tortát :) :D boldogságosságot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Boldog szülinapot Zotya! (Majd a kiskutyák úgy is megcibálják a füledet :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Boldog szülinapot Zotya! (Majd a kiskutyák úgy is megcibálják a füledet :) ) de a cipőjét tuti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Nem ismerlek, meg minden, de azért boldog születésnapot, Zotya! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Boldogat Zotya! Amikor még tanuló voltam, belém verték az övet. Ha tudom, hogy varoson kívül megyek, mar reflexből bekapcsolom. Inkább állok egy-két másodperccel tovább, mint kirepüljek a szélvédőn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Amikor még tanuló voltam, belém verték az övet. Ha tudom, hogy varoson kívül megyek, mar reflexből bekapcsolom. Belém is, de nekem városon belül is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Isten éltessen, zotya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Én mindig így csinálom reflexből: beülök bal 1-be, ráadom a gyújtást, bekapcsolom az övet, aztán indítok. :) Boldogat Zotya! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
glutamin Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Sikerült pumpát vennem. Hagyományos, régi, kézi pumpa, aminek a tömlőjét lehet cserélni ha szükséges. 3800 mani volt egy biciklis boltban. Szégyen, hogy autós boltokban zömében csak műanyag belű, rögtön szétesek típusok vannak. Esetleg valami értékelhetőbb de az már 15-20e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Boldogat Zotya! Amikor még tanuló voltam, belém verték az övet. Ha tudom, hogy varoson kívül megyek, mar reflexből bekapcsolom. Inkább állok egy-két másodperccel tovább, mint kirepüljek a szélvédőn. belém nem verték, hanem szépen rászoktattak, soha se volt olyan, hogy akár csak rámszot volna hangosabban az oktató érte. Én mindig így csinálom reflexből: beülök bal 1-be, ráadom a gyújtást, bekapcsolom az övet, aztán indítok. :) Boldogat Zotya! :D jobb 1 be is nemde? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 belém nem verték, hanem szépen rászoktattak, soha se volt olyan, hogy akár csak rámszot volna hangosabban az oktató érte. jobb 1 be is nemde? :) Hogyne, de az ritkán fordul elő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts