Guest Sanci Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Mi kezdődik? Sajnos nem kezdődik, mert ma szinte semmit nem haladtunk előre. Nem találtunk Kipuff csonkot, és a hengerfej sem ért vissza a gépműhelyből. Az enyém sziszegett rendesen tavaly Soltvadkerten. :D :lol: Kidobná Zolikát az uj asszonyával együtt, a kutya mellé. :D Ja, és nem kéne mostanában forrasztópákát vennie. :D Neeem, majd jön a többi is mellé :) de nem kívánom..! :D Azóta tartok egy zacsiban pár használt himbát az ülés alatt, hátha véletlen szüksége lesz valakinek rá :D :D Valószínű... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Neeem, majd jön a többi is mellé :) de nem kívánom..! :D Azóta tartok egy zacsiban pár használt himbát az ülés alatt, hátha véletlen szüksége lesz valakinek rá :D :D Valószínű... :) Zacsiban. 2.35-nél :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Dízel. Mi az a tiltás? :D :D bazzeg Zotya :D :D Ugye milyen jó a diesel, aztán mennyi minden kimarad az életedből? ;) ;) És akkor képzeld el a neje arcát mikor meglát a férje karjaiban :D vajon mi történne.. :lol: :D :) Szerintem nem maradna senki életben, hogy elmesélje. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Ugye milyen jó a diesel, aztán mennyi minden kimarad az életedből? ;) :D Szerintem nem maradna senki életben, hogy elmesélje. :) :D Múltkor néztem egy videjót amikor egy mantát próbálnak egyenesben tartani, hang: "tádádádádádádádádáááá.." öcsém, kell egy manta.. :D :D :lol: :D katt.. Majd mi megoldjuk a tiltást a fehéren.. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Múltkor néztem egy videjót amikor egy mantát próbálnak egyenesben tartani, hang: "tádádádádádádádádáááá.." öcsém, kell egy manta.. :D :D :D :lol: katt.. Majd mi megoldjuk a tiltást a fehéren.. :) :) Jó szar gumi lehet rajta, ha szárazon így elpörög, az enyém csúszós úton is sokkal stabilabb! :D :D Figyusz, a leömlő felett van az a hővédő lemez, tök rozsda, meg el is engedte pár csavar zörög mint állat. Érdemes ezt valamivel lefesteni? Megmarad rajta? Na meg a fékdobot is le kellene, mert azt is kezdi enni a rozsda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Múltkor néztem egy videjót amikor egy mantát próbálnak egyenesben tartani, hang: "tádádádádádádádádáááá.." öcsém, kell egy manta.. :D :lol: :D :D katt.. Majd mi megoldjuk a tiltást a fehéren.. :) :) ha már manta Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 ha már manta :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 :) :) Csak semmi köze a mantához, mert a motorja is egy volvo motor...az eleje viszont nagyon bejön, de a hátulját elkurták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Csak semmi köze a mantához, mert a motorja is egy volvo motor...az eleje viszont nagyon bejön, de a hátulját elkurták. De a hangja jó, főleg 40. másodpercnél a búgás. Na a hővédőn a leömlőnél megáll a festék? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 ez a király ez annyi lóerős amennyi csak kell, úgy egy keresztbe ahogy csak akarod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 ez a király ez annyi lóerős amennyi csak kell, úgy egy keresztbe ahogy csak akarod :) Na jó, mars az ágyba, és nincs vacsora! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Ja, amúgy mostanában nem írtam sokat, mert karinapok vannak, de jelentem még élek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Ja, amúgy mostanában nem írtam sokat, mert karinapok vannak, de jelentem még élek. :) Jó. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 De a hangja jó, főleg 40. másodpercnél a búgás. Na a hővédőn a leömlőnél megáll a festék? :) Az egy olyan vékony lemez, hogyha lekaparod a rozsdát róla neked tuti kilukadaz is szóval hajintsd ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Az egy olyan vékony lemez, hogyha lekaparod a rozsdát róla neked tuti kilukadaz is szóval hajintsd ki. Affene. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Jó. :D :D Viszont asszem már ma sem írok többet mert ideje elkezdeni inni. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Már én is láttam ilyen corsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 De a hangja jó, főleg 40. másodpercnél a búgás. Hát én attól a difihangtól hülyét kapnék az tuti :D :) de azért nem hagynám ott ha egy kört csaphatnék vele :) ;) ;) Ja, amúgy mostanában nem írtam sokat, mert karinapok vannak, de jelentem még élek. ;) Épp azon gondolkodtam ne küldjünk-e valakit utánad :D "biztos sörbe fulladt, elvégre is egyetemista.." :lol: :D Már én is láttam ilyen corsit :D Múltkor Debrecenben én is láttam egy ezüst színűt, egy pillanatra meg is lepődtem mert caravanban még nem láttam B corsát :D esküszöm megtetszett.. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Viszont asszem már ma sem rok többet mert ideje elkezdeni inni. :) :) :D Nem jó. (dzsedi kéz elhúzás) Most mész és átgondolod az életedet. :D A héten lőttem ezt a szép Kadi caravant, a képen nem jött át, de nagyon baba volt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Jówammán :D tudjuk, hogy belesumákoltál egy turbót :D :lol: csak előadod, hogy a szívódízel így megy :) persze.. :D :D :) :D megy bizony :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Már én is láttam ilyen corsit :) http://pics.coldline.hu/pics/30085-20100415-T1vfUB.jpg Ebből a corsából azt hiszem van sedan is. Viszont az szerintem nagyon csúnya :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Ebből a corsából azt hiszem van sedan is. Viszont az szerintem nagyon csúnya :) Valami képre emlékszem én is, de az még ettől a verziótol is ritkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Valami képre emlékszem én is, de az még ettől a verziótol is ritkább. Ilyen: Közép- és Dél-Amerikában fordul elő, ott Chevrolet Corsa néven árulják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Ilyen: szerintem nem rossz, láttam már borzalmasabbat...pl thalia :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 szerintem nem rossz, láttam már borzalmasabbat...pl thalia :) Opel szintet nézzé, ne franciázd el magad. A Thalia különben se nevezhető sedannak. Inkább egy csúnya bőrbetegségben szenvedő clio :) Kinőtt valami a s.ggére :D Mai napja elment faternak a Zafirára. Elment lakatosbá'hoz, mert most volt az első nap hogy nem szakadt az eső reggel. A csápos az udvaron van, ezért várták a szárazat, de csak addig tartott amíg le nem vették a kipufogót :D Utána leszakadt az ég, úgyhogy elvoltak. Én dolgoztam, meg két cím között fölhívtak hogy " (lakatos): -Apád beletörte a leömlő csavarokat, ugorj be a Csergőhöz ha jössz Újpest felé" "(Apám): -Józsi leflexelte a két nyakas csavart a középdob utáni toldásnál, ugorjá' el a Csergőbe" :lol: :D :D Ezt játszottam egész nap. Dolgozom-Csergő-Dolgozom-Csergő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts